WhatsApp je nedavno omogućio korisnicima pretraživanje poruka prema datumu, olakšavajući tako njihovu organizaciju i pronalaženje konkretnih informacija u razgovorima. Ova nova funkcija je sada dostupna i na Android platformi, nakon što je već ranije bila dostupna na iOS i macOS platformama. Korisnici mogu jednostavno odabrati specificiran datum i pretragu izvršiti samo za taj dan, bilo da se radi o privatnim ili grupnim razgovorima. Kako biste koristili ovu funkciju, potrebno je samo otvoriti WhatsApp aplikaciju na svom Android telefonu, odabrati razgovor u kojem želite pretraživati poruke, a zatim pritisnuti ikonicu kalendara pored trake za pretragu i izabrati željeni datum. Na taj način, sve poruke primljene i poslane tog dana bit će prikazane na ekranu, olakšavajući pristup željenim informacijama.

WhatsApp omogućava pretraživanje poruka prema datumu

WhatsApp, jedna od najpopularnijih aplikacija za slanje poruka, nedavno je dodala novu funkcionalnost koja omogućava korisnicima pretraživanje poruka prema određenom datumu. Ova funkcija je već dostupna na iOS i macOS platformama, a sada je dostupna i na Androidu. Ova nova mogućnost će korisnicima omogućiti da lakše pronađu poruke iz prošlosti, poboljšavajući efikasnost i korisničko iskustvo.

WhatsApp omogućava pretraživanje poruka prema datumu

Funkcija dostupna na Androidu

Funkcija pretraživanja poruka prema datumu je nedavno postala dostupna na Android platformi. Nakon što je već bila dostupna na iOS i macOS platformama, ovaj dodatak za Android korisnike je značajno unapređenje i omogućava im da pretražuju poruke iz prošlosti na lak i jednostavan način.

Funkcija već dostupna na iOS i macOS platformama

Pretraživanje poruka prema datumu je bila funkcionalnost koja je ranije bila dostupna samo na iOS i macOS platformama. Međutim, ova mogućnost sada je dostupna i na Androidu, čime je omogućeno svim korisnicima WhatsApp aplikacije da je iskoriste bez obzira na to koji uređaj koriste.

WhatsApp omogućava pretraživanje poruka prema datumu

Mogućnost odabira određenog dana za pretraživanje poruka

Nova funkcionalnost omogućava korisnicima da odaberu određeni datum za pretraživanje poruka. Na taj način, korisnicima će biti lakše da pronađu poruke iz prošlosti koje su poslate ili primljene na taj određeni dan. Ova opcija je veoma korisna za one koji žele da prate određene konverzacije ili da pronađu specifičnu poruku koja je poslata ili primljena na određeni datum.

WhatsApp omogućava pretraživanje poruka prema datumu

Funkcija radi u privatnim i grupnim razgovorima

Nova funkcionalnost pretraživanja poruka prema datumu radi kako u privatnim razgovorima tako i u grupnim razgovorima. Bez obzira na to da li tražite poruke u jednoj-on-jedan konverzaciji ili u grupnom razgovoru, sada možete vrlo lako pristupiti porukama poslatim ili primljenim na određeni datum.

WhatsApp omogućava pretraživanje poruka prema datumu

Kako koristiti funkciju na Android telefonu

Da biste koristili funkciju pretraživanja poruka prema datumu na Android telefonu, slijedite ove korake:

  1. Otvorite WhatsApp aplikaciju na vašem Android telefonu.
  2. Odaberite razgovor u kojem želite pretraživati poruke.
  3. Pritisnite ikonicu kalendara koja se nalazi pored trake za pretragu.
  4. Odaberite željeni datum koji će se koristiti za pretraživanje poruka.
  5. Kada odaberete datum, prikazaće se sve poruke koje su primljene ili poslate na taj odabrani dan.

Ova nova funkcionalnost će vam omogućiti da pregledate poruke iz prošlosti na lak i efikasan način. Bez obzira na to da li želite pronaći poruke iz prije nekoliko dana ili čak mjeseci, sada ćete moći vrlo brzo pristupiti određenim porukama koje su poslate ili primljene na odabrani datum.

U zaključku, dodatak mogućnosti pretraživanja poruka prema datumu je korisna funkcionalnost koja je nedavno postala dostupna na Android platformi. Ova nova funkcija će poboljšati korisničko iskustvo prilikom pretraživanja poruka i omogućiti korisnicima da brzo i efikasno pronađu poruke iz prošlosti. Bez obzira na to da li koristite Android, iOS ili macOS, možete iskoristiti ovu funkcionalnost kako biste pronašli konkretne poruke koje tražite.

WhatsApp omogućava pretraživanje poruka prema datumu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.