Ovaj članak pruža usporedbu između Zoho CRM-a i HubSpot-a, dva popularna softverska alata za upravljanje odnosima s klijentima. Uspoređuju se po cijeni, funkcionalnostima i korisničkom sučelju kako bi vam pomogli u odabiru najbolje opcije za vaš tim i proračun. Zoho CRM nudi povoljnije pakete i više misije bitnih funkcionalnosti po istoj cijeni, dok HubSpot ima napredne značajke koje su često skuplje ili dostupne samo za korisnike sa višim plaćenim pretplatama. Unatoč tome, Zoho CRM može biti manje intuitivan i ima manje napredno korisničko iskustvo u usporedbi s HubSpotom, ali je značajno jeftiniji. Vaš izbor između ova dva alata ovisit će o veličini vašeg tima, proračunu i prioritizaciji funkcionalnosti.

Usporedba Zoho CRM-a i HubSpot-a po cijeni, funkcionalnostima i korisničkom sučelju

Cijena

Zoho CRM nudi povoljnije cijene za manje timove

Zoho CRM je poznat po tome što pruža povoljniju cijenu za manje timove. Ova platforma omogućuje manjim timovima da pristupe funkcionalnostima koje im pomažu da učinkovitije upravljaju svojom prodajom i korisničkim odnosima, po prihvatljivoj cijeni. Timovi koji su proračunski ograničeni mogu pronaći Zoho CRM kao idealno rješenje koje će im omogućiti da ostvare svoje prodajne ciljeve bez prekomjernog opterećivanja financijskim sredstvima.

HubSpot može biti skuplji ili dostupan samo za korisnike s višim plaćenim pretplatama

S druge strane, HubSpot je poznat po svojim naprednim značajkama, ali to može biti skuplje u usporedbi s drugim CRM platformama. Cjenovna politika HubSpot-a često može biti ograničavajuća za manje timove ili one koji su proračunski ograničeni. Ovisno o pretplati koju odaberete, određene funkcionalnosti mogu biti dostupne samo korisnicima s višim plaćenim pretplatama. Dakle, prije nego što se odlučite za HubSpot, važno je razmotriti svoje financijske mogućnosti i proračun kako biste odabrali odgovarajuću opciju.

Usporedba Zoho CRM-a i HubSpot-a po cijeni, funkcionalnostima i korisničkom sučelju

Funkcionalnosti

Zoho CRM nudi više misije bitnih funkcionalnosti po istoj cijeni

Jedna od prednosti korištenja Zoho CRM-a je to što nudi više misije bitnih funkcionalnosti po istoj cijeni. Zoho CRM nudi širok izbor alata za upravljanje prodajnim procesima, korisničkim odnosima i marketinškim aktivnostima. Bez obzira na veličinu tima ili industriju, Zoho CRM pruža funkcionalnosti kao što su upravljanje kontaktima, praćenje prodajnih prilika, upravljanje kampanjama i izvješćivanje. Ova platforma omogućuje timovima da učinkovito upravljaju svojim prodajnim procesima i poboljšavaju svoje rezultate, bez potrebe za visokim troškovima.

HubSpot ima napredne značajke

HubSpot se ističe po svojim naprednim značajkama koje nudi svojim korisnicima. Ova platforma je posebno popularna među marketinškim timovima zbog svojih mogućnosti za generiranje potencijalnih kupaca, automatizaciju marketinga i analitiku. HubSpot može pružiti sofisticirane alate za upravljanje prodajnim procesima i prodajnim lijevkom, kao i za praćenje povratnih informacija i rezultate marketinških kampanja. Međutim, treba napomenuti da pristup ovim naprednim značajkama može biti skuplji i dostupan samo korisnicima s višim plaćenim pretplatama.

Usporedba Zoho CRM-a i HubSpot-a po cijeni, funkcionalnostima i korisničkom sučelju

Korisničko sučelje

Zoho CRM je manje intuitivan i ima manje napredno korisničko iskustvo

Jedna od mana Zoho CRM-a je manje intuitivno korisničko sučelje i manje napredno korisničko iskustvo u usporedbi s drugim CRM platformama. Zoho CRM može zahtijevati malo više vremena za prilagodbu i učenje kako bi se maksimalno iskoristile njegove funkcionalnosti. Međutim, kroz pravilan trening i upoznavanje s platformom, korisnici mogu naučiti kako iskoristiti sve prednosti koje Zoho CRM pruža.

HubSpot može pružiti bolje korisničko iskustvo

S druge strane, HubSpot je poznat po svom korisničkom iskustvu i intuitivnom korisničkom sučelju. Ova platforma često dobiva pohvale zbog svoje jednostavnosti korištenja i intuitivnog dizajna. HubSpot olakšava korisnicima pristup funkcionalnostima i navigaciju kroz različite alate. Korisnici mogu brzo prilagoditi platformu svojim potrebama i usredsrediti se na ono što je najvažnije za njihovu prodaju i marketinške aktivnosti.

Usporedba Zoho CRM-a i HubSpot-a po cijeni, funkcionalnostima i korisničkom sučelju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.