U svojoj potrazi za savremenim božićnim poklonima, Adventski kalendar iPhoned pruža mogućnost da osvojite paket HomeWizard vrijedan 139,85 eura. Ovaj paket je idealan za sve one koji žele bolji uvid u potrošnju energije u svom domu. Sadrži različite dijelove kao što su P1 mjerač za praćenje potrošnje struje i plina, kao i pametni mjerač vode. Sve ove informacije su prikazane na Energy Displayu, koji vam omogućava pregledno praćenje potrošnje energije u vašem domu i otkrivanje mogućnosti za uštedu. Ne propustite priliku da osvojite ovaj vrijedan paket i upotpunite svoje božićno veselje.

Osvojite paket HomeWizard vrijedan 139,85 eura u Adventskom kalendaru iPhoned!

O adventskom kalendaru iPhoned

Adventski kalendar iPhoned je jedinstvena prilika za osvajanje različitih nagrada od različitih brendova svakodnevno do 25. decembra. Ovaj kalendar traje tokom božićnog perioda i pruža vam mogućnost da svaki dan osvojite nešto posebno i vrijedno.

Trajanje adventskog kalendara iPhoned

Adventski kalendar iPhoned traje od 8. do 25. decembra, pružajući vam 18 dana uzbuđenja i mogućnost osvajanja sjajnih nagrada. Svaki dan imate priliku otvoriti jedno polje kalendara i otkriti koju nagradu ćete osvojiti.

Osvojite paket HomeWizard vrijedan 139,85 eura u Adventskom kalendaru iPhoned!

Svakodnevne nagrade od različitih brendova

Tokom trajanja adventskog kalendara iPhoned, svaki dan se možete nadati novoj nagradi od nekog od renomiranih brendova. Nagrade mogu biti razne, od tehnoloških uređaja do kozmetike ili modnih dodataka. Ovo je idealna prilika da osvojite nešto što vam je oduvijek trebalo ili da isprobate nešto novo i inovativno.

Osvojite paket HomeWizard

Danas se možete nadati osvajanju paketa HomeWizard vrijednog 139,85 eura koji vam omogućava bolji uvid u potrošnju energije u vašem domu. Ovaj paket je savršen za sve one koji žele biti energetski svjesni i žele smanjiti svoj utrošak energije.

Osvojite paket HomeWizard vrijedan 139,85 eura u Adventskom kalendaru iPhoned!

Dobitak vrijedan 139,85 eura

Paket HomeWizard je vrijedan 139,85 eura, što ga čini sjajnom nagradom za sve koji se brinu o uštedi energije i održivosti. Ovaj paket vam omogućava da precizno pratite svoju potrošnju energije i identifikujete područja u kojima možete smanjiti potrošnju.

Bolji uvid u potrošnju energije u vašem domu

Paket HomeWizard pruža vam sve što vam je potrebno kako biste imali bolji uvid u potrošnju energije u svom domu. S pomoću ovog paketa možete pratiti potrošnju struje i plina uz P1 mjerač, kao i potrošnju vode uz pametni mjerač vode. Ove informacije se onda prikazuju na Energy Displayu, omogućavajući vam uvid u to koliko energije trošite i gdje se mogu napraviti uštede.

Osvojite paket HomeWizard vrijedan 139,85 eura u Adventskom kalendaru iPhoned!

Sadržaj paketa HomeWizard

Paket HomeWizard sadrži tri ključna dijela koja će vam pomoći u praćenju i upravljanju potrošnjom energije u vašem domu. Ti dijelovi su P1 mjerač za praćenje potrošnje struje i plina, pametni mjerač vode i Energy Display.

P1 mjerač za praćenje potrošnje struje i plina

P1 mjerač je dio paketa HomeWizard koji vam omogućava da precizno prate potrošnju struje i plina u vašem domu. Ovaj merač je jednostavan za instalaciju – jednostavno priključite ga na svoj električni razvodnik i on će početi prikupljati podatke o potrošnji.

Funkcionalnosti P1 mjerača

P1 mjerač ima razne funkcionalnosti koje vam pomažu da pratite i razumijete svoju potrošnju energije. Možete vidjeti trenutnu potrošnju, kao i potrošnju tijekom određenog vremenskog razdoblja. Osim toga, P1 mjerač vam omogućava da postavite ciljeve uštede energije i prati njihovo ostvarenje.

Kako koristiti P1 mjerač

Da biste koristili P1 mjerač, jednostavno ga priključite na svoj električni razvodnik i povežite ga s vašim pametnim telefonam. Putem aplikacije možete dobiti trenutne informacije o potrošnji energije i postaviti ciljeve uštede energije.

Osvojite paket HomeWizard vrijedan 139,85 eura u Adventskom kalendaru iPhoned!

Pametni mjerač vode

Pametni mjerač vode je još jedan dio paketa HomeWizard koji vam omogućava da pratite potrošnju vode u svom domu. Ovaj uređaj vam pomaže da budete svjesni koliko vode trošite i da identifikujete područja u kojima možete smanjiti potrošnju.

Funkcionalnosti pametnog mjerača vode

Pametni mjerač vode ima razne funkcionalnosti koje vam omogućavaju precizno praćenje potrošnje vode. Možete vidjeti koliko vode trošite po satu, danu ili mjesecu, kao i ukupnu potrošnju u određenom vremenskom razdoblju. Osim toga, ovaj mjerač vam omogućava da postavite ciljeve uštede vode i prati njihovo ostvarenje.

Kako koristiti pametni mjerač vode

Pametni mjerač vode se jednostavno instalira na glavnu vodovodnu cijev u vašem domu. Nakon instalacije, povežite ga s pametnim telefonom putem aplikacije i dobit ćete trenutne informacije o potrošnji vode i mogućnost postavljanja ciljeva uštede.

Energy Display

Energy Display je uređaj koji prikazuje sve prikupljene podatke o potrošnji energije u vašem domu na jednom mjestu. Ova informacija je pregledna i omogućava vam da lakše razumijete koliko energije trošite i gdje možete napraviti uštede.

Funkcionalnosti Energy Displaya

Energy Display vam pruža preglednu sliku potrošnje energije u vašem domu. Možete vidjeti koliko energije trošite u stvarnom vremenu, kao i potrošnju tijekom određenih vremenskih razdoblja. Osim toga, Energy Display vam omogućava da pratite ostvarenje vaših ciljeva uštede energije.

Pregled potrošnje energije u domaćinstvu

Energy Display prikazuje sve prikupljene podatke o potrošnji energije na jednom mjestu. Možete vidjeti koliko energije trošite u različitim dijelovima svog doma i identifikovati područja u kojima se može smanjiti potrošnja.

Uštede energije

Pomoću podataka prikazanih na Energy Displayu, možete identifikovati područja u kojima možete smanjiti potrošnju energije i ostvariti uštede. Ovaj uređaj vam pomaže da postanete svjesni svog energetskog utroška i da ga smanjite na održiv način.

Najljepši božićni pokloni u trgovini Amac

U trgovini Amac možete pronaći najljepše božićne poklone, posebno za ljubitelje Apple uređaja. Ova trgovina nudi širok izbor vrhunskih proizvoda po povoljnim cijenama.

Popust za ljubitelje Apple uređaja

Uz adventski kalendar iPhoned, Amac nudi popust od 15% na sve Apple uređaje. Ovo je sjajna prilika da pokupite najnovije modele iPhonea, Macbooka ili iPadova po povoljnijim cijenama i obradujete sebe ili svoje voljene tokom prazničnog perioda.

Trgovina Amac

Amac je renomirana trgovina koja nudi širok izbor Apple uređaja i dodataka. Ova trgovina je poznata po svojoj kvaliteti, pouzdanosti i odličnom korisničkom iskustvu. Bez obzira da li tražite pametni telefon, laptop ili tablet, Amac je pravo mjesto za vas.

Širok izbor Apple uređaja

Amac nudi širok izbor Apple uređaja, uključujući najnovije modele iPhonea, Macbooka, iPadova i još mnogo toga. Bez obzira na vaše potrebe i preference, sigurno ćete pronaći uređaj koji vam odgovara.

Popust od 15%

Amac vam nudi popust od 15% na sve Apple uređaje. Ovo je jedinstvena prilika da kupite svoj omiljeni Apple proizvod po nižoj cijeni i uštedite. Iskoristite ovu ponudu prije nego što nestane i obradujte sebe ili svoje voljene nečim posebnim.

Informacije o popustu

Popust od 15% na sve Apple uređaje u trgovini Amac je dostupan tokom trajanja adventskog kalendara iPhoned. Da biste iskoristili ovu ponudu, jednostavno posjetite trgovinu Amac i odaberite svoj omiljeni Apple uređaj. Popust će se automatski primijeniti prilikom plaćanja.

Završetak adventskog kalendara iPhoned

Posljednji dan za osvajanje nagrada putem adventskog kalendara iPhoned je 25. decembar. Ovo je posljednja prilika da osvojite neki od vrijednih poklona koji su dostupni tokom božićnog perioda. Ne propustite ovu šansu i uživajte u uzbuđenju adventskog kalendara iPhoned sve do posljednjeg dana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.