iQoo Z7 Pro 5G i Vivo V29e su dva atraktivna pametna telefona koji su nedavno postali dostupni na tržištu u Indiji. Oba uređaja nude izvanredne performanse, vrhunski ekran i napredne kamere, te su idealan izbor za korisnike koji traže visokokvalitetne mobilne telefone po pristupačnoj cijeni. iQoo Z7 Pro 5G se ističe svojim snažnim MediaTek Dimensity 7200 čipsetom, dok Vivo V29e dolazi s Qualcomm Snapdragon 695 čipsetom. Obe telefone odlikuje impresivna baterija, podrška za 5G mrežu, 6,78-inčni ekran, i dostupnost u različitim bojama i modelima skladištenja. Bez obzira na odabir, bilo da je to iQoo Z7 Pro 5G ili Vivo V29e, ovi telefoni pružaju vrhunsko korisničko iskustvo i zadovoljavaju sve vaše potrebe za komunikacijom i zabavom.

iQoo Z7 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensity 7200 čipset, dok je Vivo V29e opremljen Qualcomm Snapdragon 695 čipsetom

iQoo Z7 Pro 5G

iQoo Z7 Pro 5G je moćan pametni telefon koji je dostupan na tržištu Indije po cijeni manjoj od 30.000 rupija. Jedna od ključnih značajki ovog telefona je njegova impresivna baterija od 4.600mAh koja podržava brzo punjenje od 66W. Ova kombinacija omogućava vam da telefon brzo napunite i izdržite cijeli dan bez potrebe za čestim punjenjem.

Ekran veličine 6,78 inča

iQoo Z7 Pro 5G posjeduje impresivan ekran veličine 6,78 inča. Ovo veliko i jasno prikazno polje pruža bogatu i realnu vizualnu reprodukciju, što čini gledanje video sadržaja, igranje igara i pregledavanje interneta užitkom.

iQoo Z7 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensity 7200 čipset, dok je Vivo V29e opremljen Qualcomm Snapdragon 695 čipsetom

Mediatek Dimensity 7200 čipset

Pokretan MediaTek Dimensity 7200 čipsetom, iQoo Z7 Pro 5G omogućava visoku brzinu i izvanredne performanse. Ovaj čipset osigurava brzo i fluidno iskustvo, bez zastoja ili kašnjenja, čak i pri zahtjevnim zadacima i igrama.

Dve varijante boje i skladištenja

iQoo Z7 Pro 5G dolazi u dvije varijante boje koje se mogu prilagoditi vašem stilu i preferencijama. Također, možete odabrati između dvije varijante skladištenja, što vam omogućava da odaberete onu koja odgovara vašim potrebama i budžetu.

iQoo Z7 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensity 7200 čipset, dok je Vivo V29e opremljen Qualcomm Snapdragon 695 čipsetom

Dostupnost na Amazonu i službenoj iQoo web stranici

Ako ste zainteresirani za kupnju iQoo Z7 Pro 5G, imate sreće jer je ovaj telefon dostupan na Amazonu i službenoj iQoo web stranici. To znači da možete jednostavno pregledavati i kupiti ovaj uređaj s pouzdanih platformi i uživati u svim njegovim značajkama i mogućnostima.

Vivo V29e

Vivo V29e je još jedan impresivan pametni telefon dostupan na tržištu Indije po cijeni manjoj od 30.000 rupija. Ovaj telefon se ističe svojim primarnim senzorom od 64 megapiksela, što omogućava iznimno visokokvalitetne fotografije i snimke.

iQoo Z7 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensity 7200 čipset, dok je Vivo V29e opremljen Qualcomm Snapdragon 695 čipsetom

Qualcomm Snapdragon 695 čipset

Za pokretanje Vivo V29e koristi se Qualcomm Snapdragon 695 čipset. Ovo je pouzdan i moćan čipset koji pruža glatko iskustvo i visoke performanse. Bez obzira na to jeste li u igri, snimanju videozapisa ili pregledavanju interneta, Vivo V29e će osigurati brze i fluidne operacije.

Dve boje i modele skladištenja

Vivo V29e dolazi u dvije boje koje vam omogućuju da odaberete onu koja vam najbolje odgovara. Također, možete odabrati između dvije modele skladištenja, što vam pruža fleksibilnost da odaberete onu koja zadovoljava vaše potrebe za pohranom podataka.

iQoo Z7 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensity 7200 čipset, dok je Vivo V29e opremljen Qualcomm Snapdragon 695 čipsetom

Dostupnost na Vivo e-trgovini i Flipkartu

Vivo V29e možete kupiti putem Vivo e-trgovine i Flipkarta. Ove dvije platforme pružaju vam jednostavan pristup kupnji i omogućuju vam da iskoristite sve značajke ovog telefona. Bez obzira jeste li novi kupac ili vjerni korisnik, možete lako pristupiti Vivo V29e i započeti svoje iskustvo s ovim impresivnim uređajem.

Baterija iQoo Z7 Pro 5G

iQoo Z7 Pro 5G ima snažnu bateriju kapaciteta 4.600mAh. Ova baterija je dovoljno snažna da vas podrži tijekom cijelog dana intenzivne upotrebe i omogući vam da ostanete povezani, produktivni i zabavljeni bez brige o ispražnjenoj bateriji. Osim toga, podržava brzo punjenje od 66W, što vam omogućava da bateriju brzo napunite i nastavite s korištenjem bez zastoja.

Ekran iQoo Z7 Pro 5G i Vivo V29e

Oba telefona, iQoo Z7 Pro 5G i Vivo V29e, dijele istu veličinu ekrana od 6,78 inča. Ovaj veliki ekran pruža širok prikaz i visoku razlučivost, što rezultira živopisnim bojama i oštrim detaljima. Bez obzira na to jeste li uživate u multimedijalnom sadržaju, igrama ili surfanju po internetu, ovaj veliki ekran će vam pružiti nevjerojatno vizualno iskustvo.

Čipset iQoo Z7 Pro 5G

iQoo Z7 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensity 7200 čipset. Ovaj čipset donosi visoke performanse i brzu obradu podataka, što omogućava glatko i tečno korisničko iskustvo. Bez obzira na to koliko zahtjevne zadatke imate, iQoo Z7 Pro 5G će vam omogućiti da ih brzo obavljate bez ikakvih kašnjenja.

Čipset Vivo V29e

Vivo V29e koristi Qualcomm Snapdragon 695 čipset, koji je pouzdan i snažan. Ovaj čipset osigurava brze performanse i stabilno iskustvo tijekom multitaskinga i izvršavanja zahtjevnih aplikacija. Bez obzira na to jeste li u igrama, pregledavanju interneta ili obradi grafike, Vivo V29e će vas uspješno podržati.

Boje i skladištenje iQoo Z7 Pro 5G

iQoo Z7 Pro 5G je dostupan u dvije varijante boje – kao sivi i crni model. Ove dvije opcije omogućuju vam da odaberete boju koja najbolje odgovara vašem stilu i osobnosti.

Također, iQoo Z7 Pro 5G dolazi u dvije varijante skladištenja – 128GB i 256GB. To vam daje fleksibilnost da odaberete onu koja odgovara vašim potrebama za pohranu podataka i aplikacija.

Boje i skladištenje Vivo V29e

Vivo V29e dolazi u dvije boje – plava i crna. Ove dvije opcije omogućuju vam da personalizirate svoj telefon i odaberete onu koja vam najbolje odgovara.

Također, možete odabrati između dvije modele skladištenja – 64GB i 128GB. Ovi modeli pružaju vam dovoljno prostora za pohranu vaših datoteka i aplikacija, bez potrebe za brisanjem ili upotrebom dodatne vanjske pohrane.

Mogućnosti povezivanja iQoo Z7 Pro 5G

iQoo Z7 Pro 5G podržava razne opcije povezivanja. Bez obzira na to jeste li kod kuće ili u pokretu, ovaj telefon će osigurati stabilnu i brzu vezu.

Ovaj telefon podržava 5G i 4G mreže, što vam omogućava brzo preuzimanje i pretraživanje interneta, bez poteškoća u brzini. Također podržava Wi-Fi povezivanje, Bluetooth, GPS za navigaciju i USB Type-C priključak za brzo punjenje i prijenos podataka.

Dostupnost Vivo V29e

Vivo V29e je dostupan putem Vivo e-trgovine i Flipkarta. Obje platforme pružaju vam sigurnu i pouzdanu kupnju, kao i pristup svim značajkama ovog telefona. Bez obzira jeste li novi ili postojeći korisnik, možete jednostavno pregledavati, kupovati i iskoristiti sve mogućnosti Vivo V29e na ovim platformama.

5 thoughts on “iQoo Z7 Pro 5G pokreće MediaTek Dimensity 7200 čipset, dok je Vivo V29e opremljen Qualcomm Snapdragon 695 čipsetom

  1. Pingback: Flipkart Big Billion Days Sale 2023 - ponude za pametne telefone sa popustom do 80% - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  2. Pingback: Baterija kapaciteta 4.000 mAh sa brzim punjenjem od 45W u Tecno Phantom V Flip 5G - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  3. Pingback: Redmi Note 13 Pro+ će imati 4nm MediaTek Dimensity 7200-Ultra SoC čipset - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  4. Pingback: Motorola predstavlja tri povoljna pametna telefona: Moto G54, Moto G84 i Edge 40 Neo - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  5. Pingback: Linijsu će činiti Redmi Note 13 Pro i Redmi Note 13 Pro+ - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.