iPhone 15 je sada dostupan po nižoj cijeni, što je odlična vijest za sve ljubitelje Apple-ovih uređaja. Ovaj najnoviji model ima brojne poboljšane funkcije u odnosu na prethodne verzije, uključujući impresivnu kameru od 48 megapiksela i A16 Bionic čip koji omogućava visoku performansu. Također, nova europska regulativa zahtijeva USB-C izlaz na uređajima, što olakšava povezivanje i punjenje. iPhone 15 dolazi u 4 različite boje – plavoj, žutoj, zelenoj i rozoj, pružajući mogućnost odabira koja se najbolje uklapa sa vašim stilom. Iako je najjeftinija cijena trenutno dostupna na Amazonu i iznosi 916 eura, uz novi ugovor kod određenih pružatelja usluga moguće je ostvariti uštede do 246 eura pri kupovini putem web trgovina poput Belsimpela ili Mobiel.nl. Ovi proizvodi su pažljivo odabrani od strane uredništva iPhoneda, neovisno o komercijalnom utjecaju.

iPhone 15 je dostupan u nižoj cijeni

iPhone 15 je dostupan u nižoj cijeni

Novi iPhone 15, flagshipski model kompanije Apple, sada je dostupan po povoljnijoj cijeni. Ova vijest će obradovati mnoge ljubitelje iPhonea širom svijeta, jer će im omogućiti da iskuse najnovije tehnološke inovacije po pristupačnoj cijeni. Ova promjena cijene dolazi kao odgovor na potrebe tržišta i želju kompanije Apple da svoje proizvode učini dostupnijima širem broju korisnika.

Mogući dodatni popust ako imate KPN kućni internet

Ako ste korisnik KPN kućnog interneta, imate mogućnost ostvarivanja dodatnog popusta prilikom kupovine novog iPhonea 15. KPN je jedan od vodećih telekomunikacijskih provajdera, a ova pogodnost će sigurno privući njihove korisnike. Osim povoljne cijene iPhonea, ova ponuda pruža dodatnu vrijednost za korisnike koji već koriste KPN internet uslugu.

Novi iPhone 15 ima poboljšane funkcije u odnosu na prethodne modele

iPhone 15 ima niz poboljšanih funkcija u odnosu na prethodne modele, čineći ga vrhunskim uređajem u Apple-ovoj liniji proizvoda. Jedna od ključnih karakteristika ovog novog modela je kamera koja ima 48 megapiksela, omogućavajući izuzetno visoku rezoluciju i kvalitet fotografija. Ovo će omogućiti korisnicima da zabilježe svaki trenutak s vrhunskom slikom.

A16 Bionic čip omogućava visoku performansu

Jedna od razloga zbog kojih je iPhone 15 toliko impresivan je A16 Bionic čip koji pokreće uređaj. Ovaj čip je vrhunski procesor koji omogućava brzi rad i visoku performansu. Zahvaljujući ovom čipu, uređaj će biti sposoban za multitasking, igranje zahtjevnih igara i izvođenje složenih zadataka bez ikakvih problema. Ova tehnologija pruža izvanredno korisničko iskustvo i satisfakciju korisnika.

iPhone 15 je dostupan u nižoj cijeni

Nova europska regulativa zahtijeva USB-C izlaz na uređajima

Prema novoj europskoj regulativi, svi pametni telefoni moraju imati USB-C izlaz. U skladu s ovom regulativom, iPhone 15 će također biti opremljen USB-C izlazom. Ova promjena ima za cilj povećanje interoperabilnosti između različitih uređaja i olakšavanje prenosa podataka. USB-C izlaz će omogućiti brz i jednostavan prijenos podataka, kao i punjenje uređaja.

Dostupan je u 4 boje: plava, žuta, zelena, roza

Kada je riječ o estetici, iPhone 15 nudi raznolikost izbora. Ovaj uređaj dolazi u četiri moderne boje – plavoj, žutoj, zelenoj i rozoj. Ove boje su osvježavajuće i moderne, pružajući korisnicima mogućnost da odaberu uređaj koji najbolje odgovara njihovom stilu i osobnosti. Bez obzira na preferencije, iPhone 15 će zadovoljiti i najzahtjevnije estetske standarde.

iPhone 15 je dostupan u nižoj cijeni

Najjeftiniji izvor je trenutno Amazon, cijena iznosi 916 eura

Ako ste u potrazi za najboljom cijenom za iPhone 15, trenutno je najjeftiniji izvor Amazon. Cijena ovog uređaja na Amazonu iznosi 916 eura, što je odlična vrijednost za visokokvalitetni flagship model. Kupovina iPhonea 15 putem Amazona vam omogućava da ostvarite značajne uštede u usporedbi s drugim prodajnim kanalima.

Uz novi ugovor, moguće uštede do 148 eura kod pružatelja usluga

Ako sklopite novi telekomunikacijski ugovor prilikom kupovine iPhonea 15, možete ostvariti dodatne uštede. Neki pružatelji usluga nude posebne pogodnosti za korisnike koji se obvezuju na dugoročni ugovor, što može rezultirati uštedama do 148 eura. Ova opcija je atraktivna za korisnike koji planiraju koristiti usluge istog pružatelja u dužem vremenskom periodu.

iPhone 15 je dostupan u nižoj cijeni

Uz veliki paket, uštede do 246 eura pri kupovini s ugovorom putem web trgovina kao što su Belsimpel ili Mobiel.nl

Ako se odlučite za kupovinu putem web trgovina kao što su Belsimpel ili Mobiel.nl, možete uštedjeti značajan iznos novca. Ove web trgovine često nude posebne pakete i ponude za kupce koji se odluče na ugovor, što može rezultirati uštedama do 246 eura. Ovo je odlična prilika za korisnike da dobiju vrhunski uređaj kao što je iPhone 15 i istovremeno ostvare znatne financijske uštede.

Belsimpel trenutno nudi najjeftiniju cijenu za Odido ugovor, 670 eura

Ako razmišljate o sklopu Odido ugovora, Belsimpel nudi najjeftiniju cijenu za ovu opciju. Cijena ugovora s Belsimpelom iznosi 670 eura, što je izuzetno konkurentna ponuda. Ova mogućnost je pogodna za korisnike koji žele imati iPhone 15 uz povoljne uvjete ugovora.

iPhone 15 je dostupan u nižoj cijeni

Vodafone nudi uštedu do 245 eura u suradnji s Belsimpelom

Suradnja između Vodafonea i Belsimpela omogućava korisnicima uštedu do 245 eura prilikom kupovine iPhonea 15. Ovaj paket je atraktivan za korisnike koji su već korisnici Vodafonea ili razmišljaju o prelasku na tu mrežu. Ova suradnja pruža korisnicima dodatnu vrijednost i omogućava im uštedu novca.

Uz KPN ugovor, najjeftinija cijena je 768 eura kod Belsimpela, Mobiel.nl i GSMweb-a

Koristeći KPN ugovor prilikom kupovine iPhonea 15, možete iskoristiti najjeftiniju cijenu koja je trenutno dostupna na tržištu. Belsimpel, Mobiel.nl i GSMweb nude ovaj uređaj po cijeni od 768 eura, što je izvrsna prilika za korisnike koji su već korisnici KPN-a ili planiraju prelazak na tu mrežu. Ova ponuda omogućava korisnicima da uštede značajan iznos novca prilikom kupovine iPhonea 15.

Preporučeni proizvodi su odabrani od strane uredništva iPhoneda bez komercijalnog utjecaja

Svi preporučeni proizvodi navedeni u ovom članku odabrani su od strane uredništva iPhoneda bez komercijalnog utjecaja. Ovako smo osigurali da preporuke budu nepristrane i da u potpunosti odražavaju ocjene i mišljenja stručnjaka. Vjerujemo da ovi proizvodi pružaju najbolju vrijednost za potrošače i predstavljaju najbolji izbor za sve koji su zainteresirani za kupovinu iPhonea 15.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.