iOS 17.2, najnovije ažuriranje operativnog sistema za Apple uređaje, donosi niz poboljšanja i novih mogućnosti za korisnike. Najznačajnije izmene uključuju podršku za bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14 modelima. Ovo će omogućiti korisnicima da koriste naprednu tehnologiju bežičnog punjenja sa bržim i efikasnijim rezultatima. Pored toga, ažuriranje će unaprediti performanse telefoto kamere na iPhone 15 Pro modelima, omogućiti snimanje prostornih videozapisa na iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max uređajima, kao i poboljšanja u aplikacijama Messages, Memojis i Apple TV. Očekuje se da će iOS 17.2 biti dostupan za širu javnost kasnije ovog meseca, čime će korisnici imati priliku da iskoriste sve nove funkcionalnosti i poboljšanja koje ovaj ažurirani operativni sistem pruža.

iOS 17.2 podržava bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14

iOS 17.2 je najnovija verzija operativnog sistema za Apple uređaje, a donosi nekoliko značajnih poboljšanja. Jedno od tih poboljšanja je podrška za bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14. Ovo je izvanredna vijest za korisnike ovih uređaja, jer će im omogućiti praktičnost i jednostavnost bežičnog punjenja. Bez potrebe za kablovima, sada ćete moći napuniti svoj iPhone 13 ili iPhone 14 jednostavno stavljajući ga na bežičnu punjaču Qi2. Ova tehnologija bežičnog punjenja već je prisutna na nekim drugim pametnim telefonima, ali njeno uvođenje na iPhone 13 i iPhone 14 će pružiti Apple korisnicima dosljedno, pouzdano i brzo bežično punjenje.

iOS 17.2 podržava bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14

Poboljšanje performansi telefoto kamere na iPhone 15 Pro modelima

Još jedna značajna nadogradnja koju donosi iOS 17.2 je poboljšanje performansi telefoto kamere na iPhone 15 Pro modelima. Ova nadogradnja će poboljšati kvalitetu fotografija i omogućiti jasne i oštre slike. Telefoto kamera će imati brže sposobnosti fokusiranja, što će korisnicima olakšati snimanje brzih akcija ili objekata koji se brzo kreću. Ova nadogradnja je posebno korisna za ljubitelje fotografije i profesionalne korisnike koji žele maksimalno iskoristiti mogućnosti kamere na svom iPhone 15 Pro modelu.

Snimanje prostornih videozapisa na iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max

Još jedna izvanredna značajka koju donosi iOS 17.2 je mogućnost snimanja prostornih videozapisa na iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max. Ova tehnologija omogućava snimanje videozapisa koji stvaraju osjećaj dubine i prostornosti. Ovo je posebno zanimljivo za snimanje specijalnih događaja, putovanja ili prirode, jer će korisnicima pružiti snažno iskustvo koje će ih još više uroniti u sadržaj. Snimanje prostornih videozapisa na ovim uređajima će biti jednostavno i intuitivno, a rezultati će biti impresivni.

iOS 17.2 podržava bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14

Brže sposobnosti fokusiranja telefoto kamera

Pored poboljšanja performansi telefoto kamere, iOS 17.2 donosi i brže sposobnosti fokusiranja na telefoto kamera iPhone 15 Pro modela. Ovo je izuzetno korisna nadogradnja za sve korisnike koji često koriste telefoto kameru za snimanje udaljenih objekata ili portreta. Brže fokusiranje će omogućiti korisnicima da uhvate trenutke bez zadržavanja i osigurati da slike budu jasne i oštre. Ova poboljšanja su posebno važna za korisnike koji se bave fotografijom ili snimanjem videozapisa i koji traže maksimalnu kvalitetu i preciznost.

Poboljšanja u aplikacijama Messages, Memojis i Apple TV

iOS 17.2 također donosi i poboljšanja u nekim popularnim aplikacijama Apple uređaja. Aplikacija Messages će dobiti nove značajke koje će korisnicima pružiti bolje iskustvo komunikacije sa svojim kontaktima. Nova značajka će omogućiti korisnicima da brzo pristupe dijeljenju fotografija, videa i drugih datoteka izravno iz aplikacije Messages. Također će biti omogućeno grupno slanje fotografija, što će olakšati dijeljenje trenutaka sa svojim prijateljima ili obitelji.

Aplikacija Memojis će također dobiti ažuriranje sa novim izgledima, dodatnim detaljima i opcijama uređivanja. Ovo će pružiti korisnicima još više mogućnosti za personalizaciju njihovih Memojisa i stvaranje autentičnih i zabavnih likova. Novi izgledi i detalji će dodatno poboljšati kreativnost i izražavanje korisnika kroz Memojise.

Apple TV aplikacija će dobiti ažuriranje sa novim značajkama koje će korisnicima pružiti bolje iskustvo gledanja omiljenih sadržaja. Novi dizajn korisničkog sučelja će omogućiti jednostavnije navigiranje kroz dostupne sadržaje i brži pristup omiljenim emisijama i filmovima. Također će biti dodate nove funkcionalnosti za pretraživanje i preporuke sadržaja, što će korisnicima olakšati pronalazak novih i zanimljivih sadržaja za gledanje.

iOS 17.2 podržava bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14

Uvođenje nove aplikacije Journal

Jedno od najuzbudljivijih ažuriranja koje donosi iOS 17.2 je uvođenje nove aplikacije Journal. Ova aplikacija je dizajnirana kako bi korisnicima omogućila vođenje elektroničkog dnevnika i evidencije svakodnevnih aktivnosti. Journal će imati intuitivno sučelje i brojne značajke koje će korisnicima omogućiti bilježenje misli, ideja, slika i drugih sadržaja. Također će biti moguće organizirati zapise po kategorijama, dodavati oznake i stvarati lijepe i personalizirane uloške. Uvođenje ove nove aplikacije će korisnicima pružiti bolje iskustvo orgnizacije i izražavanja kroz pisanje.

Očekivani datum izlaska iOS 17.2

iOS 17.2 se očekuje da će biti dostupan široj javnosti kasnije ovog mjeseca. Apple je najavio da će ovaj ažuriranje biti predstavljeno na događaju za razvojne programere i da će biti dostupan za preuzimanje kroz sistem ažuriranja na iPhone uređajima. Korisnicima se preporučuje da prate obavijesti na svojim uređajima i preuzmu ažuriranje čim bude dostupno kako bi iskoristili sve nove značajke i poboljšanja.

iOS 17.2 podržava bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14

Podrška za bežično punjenje Qi2

Jedna od najvažnijih nadogradnji koje donosi iOS 17.2 je podrška za bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14. Ova tehnologija bežičnog punjenja omogućuje korisnicima da punjenju svoje telefone bez potrebe za kablovima. Samo je potrebno postaviti uređaj na bežični punjač Qi2 i telefon će se automatski puniti. Ovo je izuzetno praktično jer omogućava punjenje dok ste u pokretu ili dok telefon ne koristite. Bežično punjenje Qi2 je brzo i sigurno, i omogućava punjenje baterije telefona bez oštećenja konektora. Ova značajka je posebno korisna za korisnike koji žele olakšanje i praktičnost bežičnog punjenja.

Kompatibilnost sa iPhone 13 i iPhone 14

Podrška za bežično punjenje Qi2 je dostupna na iPhone 13 i iPhone 14 modelima. Ovi uređaji su dizajnirani da podrže ovu tehnologiju bežičnog punjenja i donose dodatnu praktičnost za korisnike. iPhone 13 i iPhone 14 imaju ugrađene bežične punjače Qi2, koji podržavaju brzo i učinkovito punjenje baterije. Korisnici ovih uređaja mogu jednostavno postaviti svoj telefon na Qi2 punjač i baterija će se puniti bez ikakvih dodatnih radnji. Ovo je posebno korisno za korisnike koji žele imati svoj telefon uvijek spremnim za korištenje.

iOS 17.2 podržava bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14

Prednosti i značajke bežičnog punjenja Qi2

Bežično punjenje Qi2 donosi brojne prednosti i značajke koje korisnicima pružaju praktičnost i sigurnost. Jedna od glavnih prednosti je jednostavnost korištenja – bežično punjenje Qi2 ne zahtijeva korištenje kabela ili priključaka, što omogućava brzo i praktično punjenje. Samo postavite svoj iPhone 13 ili iPhone 14 na Qi2 punjač i baterija će se automatski puniti.

Druga prednost je brzina punjenja – bežično punjenje Qi2 podržava brzo punjenje, što znači da se baterija vašeg iPhonea brzo i učinkovito puni. Ovo je posebno korisno kada vam je potrebno brzo napuniti telefon prije putovanja ili važnog događaja.

Bežično punjenje Qi2 također je sigurno – ne morate brinuti o oštećenju konektora ili priključaka. Samo postavite svoj telefon na Qi2 punjač i baterija će se puno bez ikakvih dodatnih radnji.

Kako koristiti bežično punjenje Qi2

Koristiti bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 ili iPhone 14 je jednostavno. Samo trebate imati Qi2 bežični punjač i postaviti svoj iPhone na njega. Nakon što ste postavili svoj telefon, baterija će se automatski početi puniti bez potrebe za dodatnim radnjama.

Kada je telefon potpuno napunjen, jednostavno ga uzmite sa bežičnog punjača i spreman je za korištenje. Bežično punjenje Qi2 omogućava vam da napunite svoj iPhone 13 ili iPhone 14 na praktičan i jednostavan način, bez korištenja kabela ili priključaka.

U zaključku, iOS 17.2 donosi mnoge nove značajke i nadogradnje. Podrška za bežično punjenje Qi2 na iPhone 13 i iPhone 14 omogućuje korisnicima da svoje telefone napune jednostavno i praktično. Poboljšanja performansi telefoto kamere i snimanje prostornih videozapisa pružaju korisnicima bolje iskustvo fotografiranja i snimanja. Aplikacije Messages, Memojis i Apple TV dobivaju ažuriranja koja ih čine još korisnijim i zabavnijim za korištenje. Uvođenje nove aplikacije Journal pruža korisnicima mogućnost vođenja elektroničkog dnevnika i organizacije svojih misli. Sve ove značajke čine iOS 17.2 ažuriranje vrijednim preuzimanja i isprobavanja. Očekuje se da će iOS 17.2 biti dostupan široj javnosti kasnije ovog mjeseca, pa korisnici trebaju pratiti obavijesti na svojim uređajima i preuzeti ažuriranje kako bi iskoristili sve nove značajke i poboljšanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.