Tilla je korisna aplikacija koja vam omogućava ručno dodavanje svih vaših abonmana i prima podsjetnike o plaćanju. U kombinaciji s aplikacijama poput Dyme, vaše vlastite bankovne aplikacije i Google Spreadsheets-a, možete dobiti veći uvid u svoje abonmane. Dyme je aplikacija koja se povezuje s vašim bankovnim računom i automatski prepoznaje sve vaše abonmane te ih smješta u pregledan iznos. S druge strane, Tilla je aplikacija u koju možete ručno dodati sve svoje abonmane i primati podsjetnike o naplati. Ove aplikacije i metode vam mogu pomoći da dobijete veći uvid u svoje abonmane i možda čak uštedite novac otkazivanjem nepotrebnih abonmana.

Tilla - ručno dodavanje abonmana i podsjetnici o plaćanju

Dodavanje abonmana u aplikaciju Tilla

Kreiranje korisničkog računa

Kada želite započeti sa korištenjem aplikacije Tilla, prvi korak je kreiranje korisničkog računa. Otvorite aplikaciju i slijedite jednostavne korake za registraciju. Unesite svoje osobne podatke i odaberite sigurnu lozinku za pristup vašem računu. Nakon što ste kreirali korisnički račun, možete početi unositi podatke o svojim abonmanima.

Unos podataka o abonmanima

Kada ste uspješno kreirali korisnički račun u aplikaciji Tilla, idite na karticu „Abonmani“ kako biste unijeli podatke o svojim abonmanima. Za svaki abonman koji želite pratiti, unesite naziv, vrstu abonmana, iznos mjesečnog plaćanja i datum dospijeća. Svi uneseni podaci će biti pohranjeni u vašem korisničkom računu i koristit će se za generiranje podsjetnika i analizu troškova.

Dodavanje detalja abonmana

Pri unosu podataka o abonmanima, možete dodati dodatne detalje kako biste bolje pratili svoje abonmane. Na primjer, možete dodati podatke o računu ili broju kartice kojom se plaća abonman. To će vam pomoći da imate sve potrebne informacije na jednom mjestu i olakšati upravljanje svojim abonmanima u aplikaciji Tilla.

Spremanje abonmana

Nakon što ste unijeli sve potrebne podatke o svojim abonmanima, bitno je spremiti te podatke kako se ne bi izgubili. Aplikacija Tilla automatski sprema sve podatke o vašim abonmanima u vašem korisničkom računu. Također možete izvršiti sigurnosnu kopiju podataka ili eksportirati podatke u drugi format. Time ćete osigurati da svi podaci budu sigurni i dostupni kad god ih trebate.

Upotreba funkcija Tilla aplikacije

Kalendar plaćanja

Jedna od glavnih funkcija aplikacije Tilla je kalendar plaćanja. Ova funkcija vam omogućuje da pregledate sve datume dospijeća svojih abonmana na jednom mjestu. Na kalendaru će biti označeni datumi kada trebate platiti abonmane, tako da ćete imati sve podatke o dospijećima na jednom ekranu. Ovo vam omogućuje da budete organiziraniji i da ne propustite plaćanja.

Pregled plaćanja

Uz funkciju pregleda plaćanja u aplikaciji Tilla, možete lako pratiti i analizirati svoje mjesečne troškove abonmana. Pregled pruža detalje o svakom plaćanju, uključujući datum plaćanja, iznos, vrstu abonmana i status plaćanja. Možete filtrirati pregled po različitim parametrima kako biste dobili bolji uvid u svoje financije.

Podešavanje podsjetnika

Aplikacija Tilla vam omogućuje podešavanje praktičnih podsjetnika kako biste bili sigurni da ne propuštate plaćanje svojih abonmana. Možete odabrati način primanja podsjetnika, poput e-pošte ili push notifikacija na svoj mobitel. Također možete prilagoditi frekvenciju podsjetnika kako bi odgovarala vašim potrebama. Ova funkcija vam pomaže da ostanete organizirani i da izbjegnete kašnjenje ili zaboravljanje plaćanja abonmana.

Analiza troškova

Jedna od ključnih prednosti aplikacije Tilla je mogućnost analize troškova. Aplikacija vam pruža pregled vaših mjesečnih troškova abonmana, omogućujući vam da vidite koliko novca trošite na svoje abonmane i kako se ti troškovi mijenjaju tijekom vremena. Ova informacija vam može pomoći da donesete informirane odluke o svojim abonmanima i pronalaženju načina za uštedu novca.

Podešavanje podsjetnika o plaćanju

Postavljanje datuma podsjetnika

Kada koristite aplikaciju Tilla, možete jednostavno postaviti podsjetnike o plaćanju abonmana. Za svaki abonman koji želite pratiti, odaberite željeni datum podsjetnika koji će vam pomoći da budete svjesni dolaska plaćanja. Možete postaviti podsjetnike na dan plaćanja ili nekoliko dana prije, kako biste imali dovoljno vremena za pripremu plaćanja.

Odabir načina podsjetnika

Aplikacija Tilla vam omogućuje da odaberete način na koji želite primati podsjetnike o plaćanju. Možete odabrati e-poštu, push notifikacije na mobitelu ili oba načina. Odabirom najpogodnijeg načina za sebe, možete biti sigurni da ćete na vrijeme primiti podsjetnik i obaviti plaćanje.

Prilagođavanje frekvencije podsjetnika

Kada koristite aplikaciju Tilla, možete prilagoditi frekvenciju kojom želite primati podsjetnike o plaćanju. Možete postaviti da podsjetnik bude dnevni, tjedni, mjesečni ili godišnji, ovisno o tome koliko često želite biti podsjećani na svoja plaćanja. Prilagođavanje frekvencije podsjetnika pomoći će vam da organizirate svoje plaćanje tako da ne zaboravite niti jedno plaćanje.

Integracija Tilla sa Dyme aplikacijom

Kreiranje Dyme korisničkog računa

Za dodatnu funkcionalnost i integraciju, aplikacija Tilla može se povezati sa Dyme aplikacijom. Dyme je aplikacija koja se integrira sa vašim bankovnim računom i automatski prepoznaje sve abonmane koji su povezani s vašim računom. Ako već nemate Dyme korisnički račun, prvi korak je kreiranje korisničkog računa u aplikaciji Dyme. Zapratite korake za registraciju i povezivanje vašeg bankovnog računa.

Povezivanje Tilla i Dyme aplikacija

Kada imate kreiran Dyme korisnički račun, možete povezati aplikaciju Tilla sa Dyme aplikacijom. Otvorite aplikaciju Tilla i pronađite postavke integracija ili povezivanje računa. Slijedite jednostavne korake na zaslonu kako biste povezali Tilla i Dyme aplikaciju. Kad su aplikacije povezane, podaci o vašim abonmanima će se sinkronizirati između aplikacija i imat ćete sve informacije na jednom mjestu.

Automatsko prepoznavanje abonmana

Jednom kada je vaš Tilla račun povezan sa Dyme aplikacijom, Dyme će automatski prepoznati sve abonmane koji su povezani s vašim bankovnim računom i prikazati ih u Tilla aplikaciji. To vam štedi vrijeme i trud pri unošenju podataka o abonmanima ručno. Dyme koristi napredne algoritme kako bi identificirala i prepoznala abonmane na temelju bankovnih transakcija.

Tilla - ručno dodavanje abonmana i podsjetnici o plaćanju

Integracija Tilla sa bankovnim aplikacijama

Pregled dostupnih funkcija

Neki bankovni aplikacije u Bosni i Hercegovini također nude funkcionalnosti za praćenje abonmana. Prije upotrebe Tilla aplikacije, vrijedi provjeriti funkcionalnosti koje su dostupne u vašoj bankovnoj aplikaciji. Ove funkcionalnosti mogu uključivati pregled abonmana, postavljanje podsjetnika o plaćanju i analizu troškova.

Povezivanje Tilla i bankovnih aplikacija

Ako koristite bankovne aplikacije koje podržavaju integraciju sa Tilla aplikacijom, možete ih povezati kako biste imali sve podatke o abonmanima na jednom mjestu. Otvorite Tilla aplikaciju i pronađite postavke integracija ili povezivanje računa. Slijedite korake na ekranu kako biste povezali bankovnu aplikaciju sa Tilla aplikacijom. Nakon povezivanja, podaci o abonmanima će se automatski sinkronizirati između aplikacija.

Automatsko učitavanje transakcija

Jedna od prednosti povezivanja Tilla sa bankovnim aplikacijama je automatsko učitavanje transakcija. Kada su aplikacije povezane, Tilla će automatski učitati transakcije povezane s vašim abonmanima iz bankovne aplikacije. To vam omogućuje da imate točne podatke o plaćanjima u realnom vremenu i da budete ažurirani o svojim financijama.

Alternativne metode praćenja abonmana

Upotreba Google Spreadsheets

Ako ne želite koristiti aplikacije poput Tilla, možete koristiti Google Spreadsheets kao alternativnu metodu praćenja abonmana. Otvorite Google Spreadsheets i kreirajte tablicu sa stupcima za naziv abonmana, vrstu abonmana, iznos plaćanja i datum dospijeća. Unesite sve podatke o svojim abonmanima i koristite funkcionalnosti tablice za pregled i analizu svojih plaćanja.

Kreiranje tablice za abonmane

Prilikom praćenja abonmana ručno u Google Spreadsheets, možete kreirati tablicu sa specifičnim stupcima koji odražavaju vaše potrebe. Možete dodati dodatne stupce za informacije o plaćanju, kao što su broj računa ili bankovna kartica kojom se plaća abonman. Na ovaj način, možete prilagoditi tablicu da bude korisna za vaše potrebe i da imate sve relevantne podatke na jednom mjestu.

Unos podataka o abonmanima

Kako biste koristili Google Spreadsheets kao metodu praćenja abonmana, morate ručno unijeti sve podatke o svojim abonmanima u tablicu. Za svaki abonman unesite naziv, vrstu, iznos plaćanja i datum dospijeća. Bitno je redovito unositi nova plaćanja kako biste održali tablicu ažuriranom i imali točne informacije o svim svojim abonmanima.

Pregled i analiza podataka

Nakon što unesete sve podatke o abonmanima u Google Spreadsheets tablicu, možete ih pregledavati i analizirati kako biste dobili uvid u svoje plaćanje. Koristite funkcionalnosti tablice za filtriranje podataka, izračunavanje ukupnih troškova ili analizu troškova po kategorijama. Iako ova metoda zahtijeva malo više vremena i truda, može vam pružiti potrebno razumijevanje vaših abonmana i financijske situacije.

Tilla - ručno dodavanje abonmana i podsjetnici o plaćanju

Prednosti korištenja Tilla aplikacije

Jednostavno praćenje abonmana

Jedna od glavnih prednosti korištenja Tilla aplikacije je jednostavno praćenje abonmana. Aplikacija vam omogućuje da unesete podatke o svojim abonmanima na organiziran način i pregledate ih na jednom mjestu. Ova funkcionalnost olakšava vođenje evidencije o svim abonmanima i osigurava da ne izostavite plaćanja.

Podešavanje praktičnih podsjetnika

Aplikacija Tilla vam omogućuje da postavite podsjetnike o plaćanju abonmana, kako biste bili sigurni da ne propuštate niti jedno plaćanje. Možete odabrati željeni način primanja podsjetnika i prilagoditi frekvenciju kako biste odgovarali svojim potrebama. Ova funkcionalnost će vam pomoći da ostanete organizirani i da izbjegnete kašnjenje ili propuštanje plaćanja.

Analiza troškova i ušteda

Korištenje Tilla aplikacije vam omogućuje da analizirate svoje mjesečne troškove abonmana i identificirate potencijalne uštede. Aplikacija pruža pregled svih plaćanja i omogućuje vam da ih filtrirate po različitim kriterijima. Ovo vam pomaže da bolje razumijete svoje troškove i da pronađete načine za smanjenje troškova i uštedu novca.

Integracija sa drugim aplikacijama

Tilla aplikacija pruža mogućnost integracije sa drugim aplikacijama poput Dyme i bankovnih aplikacija. Ova integracija omogućuje vam da imate sve podatke o svojim abonmanima na jednom mjestu i da ih sinkronizirate s drugim aplikacijama. Time ćete imati cjelovit uvid u svoje financije i olakšati upravljanje svojim abonmanima.

Kako uštedjeti novac pomoću Tilla aplikacije

Prepoznavanje nepotrebnih abonmana

Kada koristite Tilla aplikaciju za praćenje abonmana, lako možete prepoznati nepotrebne abonmane koje možete otkazati kako biste uštedjeli novac. Pregledajte vaše abonmane i analizirajte njihovu vrijednost i potrebu. Ako shvatite da neki abonman nije više potreban ili ga ne koristite dovoljno često, otkazivanje tog abonmana vam može donijeti značajne uštede.

Pravovremeno plaćanje računa

Jedan od načina štednje novca pomoću Tilla aplikacije je pravovremeno plaćanje računa. Aplikacija vam omogućuje postavljanje podsjetnika o plaćanju i pregled svih datuma dospijeća na jednom mjestu. Time imate bolji uvid u svoje financije i uvijek znate kada trebate izvršiti plaćanje. Pravovremeno plaćanje može vam uštedjeti naknade za kašnjenje ili izbjegavanje dodatnih troškova.

Pregled transakcija

Korištenje Tilla aplikacije omogućuje vam pregled svih svojih transakcija na jednom mjestu. Pregledajte svoje transakcije i analizirajte ih kako biste identificirali potencijalne troškove koje možete smanjiti ili eliminirati. Možete pratiti trendove plaćanja i pronaći načine za bolje upravljanje svojim financijama i uštedu novca.

Praćenje mjesečnih troškova

Jedan od načina da uštedite novac je razumijevanje svojih mjesečnih troškova. Tilla aplikacija vam omogućuje pregled i analizu svojih troškova abonmana. Pogledajte iznose plaćanja svakog abonmana i usporedite ih s ukupnim iznosom vaših mjesečnih primanja. Ako primijetite da su troškovi abonmana previsoki u odnosu na vaša primanja, možete razmisliti o promjeni ili otkazivanju nekih abonmana kako biste smanjili svoje mjesečne troškove.

Tilla - ručno dodavanje abonmana i podsjetnici o plaćanju

Sigurnost podataka i privatnost u Tilla aplikaciji

Enkripcija podataka

Kada koristite Tilla aplikaciju, vaši podaci su sigurni zahvaljujući enkripciji. Svi podaci o vašim abonmanima i financijama su šifrirani kako bi se zaštitili od neovlaštenog pristupa. Time se osigurava da samo vi imate pristup svojim podacima i da su oni sigurni i zaštićeni.

Zaštita korisničkih računa

Tilla aplikacija također pruža zaštitu korisničkih računa kako bi se osigurala sigurnost vaših podataka. Prilikom registracije, morate odabrati sigurnu lozinku koja će biti vaša autentifikacija prilikom pristupa vašem računu. Važno je odabrati jaku lozinku koju ne dijelite s drugima i redovito je mijenjati kako biste osigurali sigurnost vašeg korisničkog računa.

Standardi privatnosti

Tilla aplikacija poštuje visoke standarde privatnosti i štiti vaše osobne podatke. Vaši podaci se koriste samo za pružanje usluga i funkcionalnosti aplikacije i neće se dijeliti s neovlaštenim osobama ili trećim stranama. Tilla aplikacija također poštuje vašu privatnost i neće vam slati nepoželjne promocije ili obavijesti koje niste tražili.

Mogućnost izvoza podataka

Ako želite imati kopiju svih podataka o vašim abonmanima iz Tilla aplikacije, možete eksportirati podatke u drugi format. Aplikacija vam omogućuje izvoz podataka u formatu kao što su CSV ili Excel, što vam omogućuje da imate sigurnosnu kopiju podataka ili ih koristiti u drugim alatima i sustavima. Izvoz podataka vam pruža dodatnu sigurnost i fleksibilnost u korištenju svojih podataka.

Zaključak

Praćenje abonmana je važno za održavanje financijske ravnoteže i uštedu novca. Aplikacija Tilla pruža sve potrebne funkcionalnosti da biste bili organizirani i imali pregled svojih abonmana. Od kreiranja korisničkog računa do unos podataka, postavljanje podsjetnika, analiza troškova i integracija sa drugim aplikacijama, Tilla vam omogućuje kontrolu nad vašim abonmanima i financijama. Iskoristite prednosti Tilla aplikacije i uštedite novac i vrijeme dok pratite svoje abonmane s lakoćom.

Tilla - ručno dodavanje abonmana i podsjetnici o plaćanju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.