Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone koji omogućava bežično punjenje i služi kao praktičan nosač za telefon. Ova punjač podržava funkciju stand-by u novom iOS 17, što omogućava jednostavno i brzo punjenje uređaja. Kompatibilan je s iPhone modelima 12 i novijim, ali ne podržava iPhone SE. Također podržava punjenje AirPods uređaja. Iako punjenje traje nešto duže nego putem kabla, recenzenti ističu da je punjač čvrst i pruža sigurno držanje iPhone-a. Međutim, nedostatak USB-C priključka i mogućnosti istovremenog punjenja više uređaja ograničava funkcionalnost ovog punjača. Bez obzira na to, po cijeni od 49,95 eura, ovaj punjač je kvalitetan i praktičan dodatak za svakodnevnu upotrebu.

Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone

Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone

Zens MagSafe nightstand charger je inovativan i praktičan dodatak za ljubitelje iPhone-a. Ovaj punjač ima sposobnost bežičnog punjenja, što znači da više nećete morati brinuti o kablovima i utičnicama. Jednostavno postavite svoj iPhone na punjač i on će se automatski puniti.

Jedna od ključnih značajki ovog punjača je njegova podrška za funkciju stand-by u iOS 17. To znači da će vaš iPhone biti spreman za upotrebu čim ga podignete s punjača, a da pritom neće biti prekomjerno pregrijan ili preopterećen. Ova funkcionalnost pruža dodatnu praktičnost i udobnost korisnicima.

Punjač podržava funkciju stand-by u iOS 17

Zens MagSafe nightstand charger podržava funkciju stand-by u najnovijoj verziji iOS-a, što omogućava maksimalnu učinkovitost punjenja i štiti vaš iPhone od mogućih oštećenja. Stand-by funkcija osigurava da vaš uređaj uvijek bude spreman za upotrebu čim ga podignete s punjača.

Ova funkcionalnost je posebno korisna u noćnom režimu punjenja, kada većina korisnika puni svoj iPhone tijekom noći. S obzirom na to da noćni režim punjenja traje dulje, podrška za funkciju stand-by pomaže u očuvanju baterije i produženju vijeka trajanja uređaja.

Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone

Bežično punjenje i funkcija nosača za iPhone

Jedna od glavnih prednosti Zens MagSafe nightstand charger-a je mogućnost bežičnog punjenja iPhone-a. Ovo je vrlo praktično jer vam omogućava da jednostavno postavite svoj iPhone na punjač bez potrebe za kabelima ili utičnicama. Bežično punjenje je brzo i efikasno, pružajući vam potrebnu snagu za vaš uređaj.

Osim što je punjač, Zens MagSafe nightstand charger također se može koristiti kao nosač za iPhone. Ovo omogućava korisnicima da imaju svoj iPhone na dohvat ruke tijekom punjenja. Nosač je čvrst i sigurno drži iPhone, pružajući vam slobodu korištenja vašeg uređaja dok ga istovremeno punite.

Kompatibilan s iPhone modelima 12 i novijim

Zens MagSafe nightstand charger je kompatibilan s najnovijim iPhone modelima, uključujući iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max i iPhone 12 Mini. Ovo je značajka koja privlači mnoge korisnike, jer im omogućava da iskoriste prednosti bežičnog punjenja i funkcije nosača s najnovijim instalacijama iPhone-a.

Međutim, važno je napomenuti da ovaj punjač nije kompatibilan s iPhone SE modelom. To je nešto što korisnici iPhone SE-a trebaju uzeti u obzir pri odabiru punjača. Ako imate iPhone SE, možda će vam biti potrebno razmotriti druge mogućnosti punjača koje podržavaju vaš model.

Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone

Nekompatibilan s iPhone SE

Iako Zens MagSafe nightstand charger donosi brojne prednosti korisnicima novijih iPhone modela, važno je napomenuti da ovaj punjač nije kompatibilan s iPhone SE modelom. To znači da korisnici iPhone SE-a neće moći iskoristiti prednosti bežičnog punjenja i funkcije nosača ovog punjača.

Ako posjedujete iPhone SE, možda biste trebali razmotriti druge mogućnosti punjača koje podržavaju vaš model. Iako Zens MagSafe nightstand charger može pružiti odlično iskustvo punjenja za druge modele iPhone-a, važno je odabrati punjač koji je kompatibilan s vašim uređajem kako biste iskoristili sve njegove funkcionalnosti.

Podrška za punjenje AirPods uređaja

Zens MagSafe nightstand charger ne podržava samo punjenje iPhone-a, već također podržava i punjenje AirPods uređaja. Ovo je odlična funkcija za vlasnike AirPods slušalica, jer im omogućava da jednostavno postave svoje slušalice na punjač i osiguraju njihovo brzo i bezžično punjenje.

S obzirom na popularnost AirPods-a, ova podrška za punjenje AirPods uređaja čini Zens MagSafe nightstand charger još privlačnijim za korisnike Apple ekosustava. Možete istovremeno napuniti svoj iPhone i AirPods upotrebom samo jednog punjača, što je praktično i štedi prostor.

Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone

Nedostatak USB-C adaptera

Unatoč mnogim prednostima Zens MagSafe nightstand charger-a, važno je napomenuti da dolazi bez USB-C adaptera. To znači da će korisnici trebati osigurati svoj vlastiti adapter kako bi mogli puniti svoj iPhone ili AirPods uređaj.

Ovo je važan faktor za korisnike koji nemaju USB-C adapter ili koji žele imati dodatni adapter za putovanja ili rezervne namjene. Kupovina USB-C adaptera može biti dodatni trošak za korisnike koji žele iskoristiti sve prednosti ovog punjača.

Mogućnost punjenja samo jednog uređaja odjednom

Još jedna važna stvar koju korisnici trebaju imati na umu je da Zens MagSafe nightstand charger može puniti samo jedan uređaj odjednom. Ovo je ograničenje koje može biti važno za korisnike koji trebaju punjenje za više uređaja istovremeno.

Ako imate više Apple uređaja koje želite puniti istovremeno, možda biste trebali razmotriti druge punjače s više USB priključaka ili podrškom za bežično punjenje više uređaja odjednom. Ova funkcionalnost može biti ključna za obitelji ili korisnike koji imaju više uređaja koje žele istovremeno puniti.

Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone

Duže trajanje punjenja u usporedbi s punjenjem putem kabla

Iako Zens MagSafe nightstand charger pruža praktičnost bežičnog punjenja, važno je imati na umu da punjenje putem ovog punjača može trajati duže u usporedbi s punjenjem putem kabela. Ovo je nešto što korisnici trebaju imati na umu ako im je brzo punjenje važno.

Punjenje putem kabla može pružiti brže i učinkovitije punjenje vašeg iPhone-a ili AirPods uređaja. Ako vam je brzo punjenje prioritet, možda biste trebali razmotriti druge punjače s nativnom podrškom za brzo punjenje ili Apple Fast Charge.

Duže trajanje punjenja

Jedna od čestih primjedbi korisnika Zens MagSafe nightstand charger-a je duže trajanje punjenja u usporedbi s drugim punjačima. Recenzenti su primijetili da ovaj punjač može potrajati dulje za punjenje njihovog iPhone-a i AirPods uređaja u usporedbi s drugim bežičnim punjačima ili kabelskim punjačima.

Ovo je nešto što korisnici trebaju uzeti u obzir prilikom odabira punjača. Ako vam je važno brzo i učinkovito punjenje, možda biste trebali istražiti druge opcije punjača koje pružaju brže vrijeme punjenja.

U konačnici, unatoč nekim ograničenjima, Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone korisnike koji cijene praktičnost bežičnog punjenja i funkcionalnost nosača. Ovaj punjač je čvrst i siguran za držanje iPhone-a i podržava punjenje AirPods uređaja, što ga čini privlačnim izborom za Apple korisnike.

Moguće je kupiti Zens MagSafe nightstand charger po cijeni od 49,95 eura kod prodavaca comošto su Amac. Recenzenti ističu da je punjač izdržljiv i pruža sigurno držanje iPhone-a tijekom punjenja. Podrška za brzo punjenje od 15W i Apple Fast Charge na 7,5W dodatno poboljšava iskustvo punjenja za korisnike.

Ipak, važno je napomenuti da punjač nedostaje USB-C priključak, a punjenje traje duže u usporedbi s punjenjem putem kabla. To su čimbenici koje korisnici trebaju razmotriti pri odabiru punjača i utvrditi jesu li ovi nedostaci prihvatljivi za njihove potrebe i preferencije.

U zaključku, Zens MagSafe nightstand charger je koristan dodatak za iPhone koji pruža bežično punjenje i funkcionalnost nosača. Iako ima neka ograničenja, ovaj punjač može biti odličan izbor za korisnike koji cijene praktičnost i kvalitetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.