Samsung Galaxy S24 linija telefona je ponovno tema interesovanja javnosti, s obzirom na procurele fotografije dummy modela koji su nedavno osvanuli na internetu. Fotografije otkrivaju tri nova modela: S24, S24 Plus i S24 Ultra. Iako ovi modeli zadržavaju sličan dizajn kao prethodnici, izdvaja se S24 Ultra sa svojim rečnim oblikom i dodatnim kamerama na poleđini. Ono što posebno intrigira je činjenica da se spekuliše da će S24 linija imati kućišta od titana umjesto aluminijuma, što bi moglo pružiti veću izdržljivost i luksuzniji izgled. Očekuje se da Samsung predstavi Galaxy S24 seriju 17. januara 2024, a sve dodatne informacije će biti dostupne na Android Planetu.

Za S24 liniju se govori da će imati kućišta od titana umjesto aluminija.

Nove fotografije Samsung Galaxy S24-dummyja

Fotografije Samsung Galaxy S24-dummyja su procurile online, što je izazvalo veliko interesovanje među ljubiteljima Samsung telefona širom svijeta. Na ovim fotografijama su prikazani modeli S24, S24 Plus i S24 Ultra, što sugerira da će se nova serija sastojati od ovih triju modela.

Dizajn modela

Prema procurjelim fotografijama, novi modeli Samsung Galaxy S24 serije imaju sličan dizajn kao njihovi prethodnici. Međutim, posebnost je S24 Ultra model koji ima rečni oblik, što ga čini jedinstvenim u odnosu na ostale modele iz serije. Također, primjećuje se da su na poleđini modela S24 Ultra dodate dodatne kamere, što znači da će ovaj model imati poboljšane mogućnosti fotografiranja.

Za S24 liniju se govori da će imati kućišta od titana umjesto aluminija.

Materijal kućišta

Postoji informacija da će se za S24 liniju telefona koristiti kućišta od titana umjesto standardnog aluminija koji se koristi u većini pametnih telefona. Ova promjena može imati nekoliko prednosti, kao što su veća izdržljivost i otpornost na ogrebotine i oštećenja. Također, kućišta od titana mogu pružiti luksuzniji izgled i osjećaj telefona, čime se povećava vrijednost i atraktivnost ove serije.

Za S24 liniju se govori da će imati kućišta od titana umjesto aluminija.

Dostupne boje

Samsung Galaxy S24 linija bit će dostupna u četiri različite boje. To su tradicionalne boje poput crne i sive, koje su uvijek popularne među korisnicima pametnih telefona. Međutim, tu će biti i nekoliko zanimljivijih boja, poput ljubičaste i žute, koje će zasigurno privući pažnju korisnika koji žele da se istaknu i izraze svoju individualnost.

Za S24 liniju se govori da će imati kućišta od titana umjesto aluminija.

Predstavljanje Galaxy S24 serije

Prema informacijama, Samsung će planirati predstavljanje Galaxy S24 serije 17. januara 2024. godine. Očekuje se da će ovo biti veliki događaj za Samsung, jer će predstavljanje nove serije flagship telefona uvijek privući veliku pažnju. Detalji o mjestu i vremenu održavanja događaja još nisu javno objavljeni, ali se očekuje da će Samsung organizirati poseban event na kojem će predstaviti sve funkcionalnosti i mogućnosti ovih telefona.

Za S24 liniju se govori da će imati kućišta od titana umjesto aluminija.

Dodatne informacije na Android Planetu

Za sve detalje o karakteristikama Samsung Galaxy S24 linije, preporučljivo je posjetiti Android Planet, gdje će biti dostupne sve dodatne informacije i specifikacije. Moći ćete pronaći recenzije i prve dojmove korisnika koji su imali priliku testirati ove telefone u stvarnim uvjetima. Ovo će vam omogućiti da dobijete sve relevantne informacije prije nego što donesete odluku o kupovini i osigurate da odabir ovog telefona odgovara vašim potrebama i željama.

U zaključku, procurjele fotografije Samsung Galaxy S24-dummyja su izazvale veliko interesovanje među ljubiteljima Samsung telefona. Modeli S24, S24 Plus i S24 Ultra su prikazani na ovim fotografijama, a svaki od njih dolazi sa svojim posebnostima i karakteristikama. Nova serija će imati kućišta od titana umjesto aluminija, a dostupne boje će biti crna, siva, ljubičasta i žuta. Očekuje se da Samsung predstavi ovu seriju 17. januara 2024. godine, a detalji o samom događaju će biti objavljeni u skorije vrijeme. Za sve dodatne informacije, Android Planet će biti najbolje mjesto za pronalazak karakteristika, recenzija i prvih dojmova korisnika.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.