Ako tražite solidan prijedlog za prazničnu sezonu kada je riječ o kućnim bioskopima, naš sponzor kanala Ex G ima sjajno rješenje. Poslali su mi XGIMI Horizon Ultra 4K projektor da ga isprobam, i proteklih nekoliko sedmica sam ga koristio kao glavni izvor zabave. Horizon Ultra je projektor dugog dometa sa 4K rezolucijom, HDR10 mogućnostima, Dolby Atmos Visionom, dvostrukim zvučnicima snage 12W od Harmon Cardona, i dualnom tehnologijom osvjetljenja sa maksimalnih 2300 lumena. Pokreće se na Androidu 2V1 sa potpunim pristupom Play Storeu i Google Voice Assistantu. Kada je riječ o dizajnu, mogu sa sigurnošću reći da mi je to jedan od najdražih aspekata, posebno kada je riječ o kućnoj tehnologiji. Horizon Ultra je elegantan i modernog izgleda, i uklapa se vrlo dobro u svaki elegantan dom.

Dizajn i funkcionalnosti

XGIMI Horizon Ultra: Sjajan 4K kućni bioskop projektor [Sponzorirano]

This image is property of i.ytimg.com.

Elegantan i moderan dizajn

XGIMI Horizon Ultra je kućni bioskop projektor koji se ističe svojim elegantnim i modernim dizajnom. Sa svojom vitkom linijom i minimalističkim detaljima, ovaj projektor pristaje svakom estetskom ambijentu u domu. Prednji deo projektora ima zvučnik sa rešetkom i tkaninom koja istovremeno služi kao zaštita objektiva. Bočne i gornje strane su veoma čiste, sa dodacima od eko-kože i minimalnim brendiranjem. Na zadnjem delu projektora se nalazi ventilator za odvođenje toplote i svi potrebni portovi – dva HDMI-a, dva USB-a, Ethernet port, optički audio i 3.5 mm audio izlaz.

Visoko kvalitetni zvučnici

Jedna od glavnih karakteristika XGIMI Horizon Ultra projektora su visoko kvalitetni zvučnici. Projektor je opremljen sa dva 12 vata Harmon Cardon zvučnika koji pružaju izvanredan zvuk i omogućavaju pravi bioskopski doživljaj.

Dualna tehnologija osvetljenja

XGIMI Horizon Ultra koristi dualnu tehnologiju osvetljenja koja pruža izuzetno svetlu sliku. Sa maksimalnom osvetljenošću od 2300 lumena, ovaj projektor obezbeđuje oštru i jasnu sliku čak i u prostorijama sa veštačkim osvetljenjem.

Radi na Android 2V1 platformi

XGIMI Horizon Ultra koristi Android 2V1 operativni sistem, što omogućava korisnicima pristup Play Store-u i Google Voice Assistant-u. Sa ovom platformom, korisnici mogu lako pretraživati i preuzimati razne aplikacije, igrati igre i izvršavati druge funkcije koje su dostupne na Android platformi.

XGIMI Horizon Ultra: Sjajan 4K kućni bioskop projektor [Sponzorirano]

This image is property of images.unsplash.com.

Pristup Play Store-u i Google Voice Assistant-u

Jedna od prednosti korišćenja XGIMI Horizon Ultra projektora je mogućnost pristupa Play Store-u i Google Voice Assistant-u. Korisnici mogu koristiti ove funkcije kako bi pristupali raznim aplikacijama, pretraživali sadržaj, upravljali projektorom glasovnim naredbama i još mnogo toga. Ovo pruža korisnicima veću fleksibilnost i jednostavnost upotrebe.

Proces postavljanja

Jednostavan proces postavljanja

Proces postavljanja XGIMI Horizon Ultra projektora je veoma jednostavan. Uz ovaj projektor dolazi automatska funkcija ispravljanja perspektive (keystone), koja automatski podešava ugao projekcije kako bi dobili pravilan i ravnomeran prikaz slike. Proces postavljanja traje samo nekoliko minuta i ne zahteva posebne tehničke veštine.

XGIMI Horizon Ultra: Sjajan 4K kućni bioskop projektor [Sponzorirano]

This image is property of images.unsplash.com.

Automatska funkcija ispravljanja perspektive

XGIMI Horizon Ultra projektor ima automatsku funkciju ispravljanja perspektive (keystone), koja automatski prilagođava ugao projekcije kako bi se postigao najbolji mogući prikaz slike. Ova funkcija je veoma korisna jer eliminiše potrebu za ručnim podešavanjem ugla projekcije.

Ručna funkcija ispravljanja perspektive

Pored automatske funkcije ispravljanja perspektive, XGIMI Horizon Ultra projektor takođe ima i ručnu funkciju ispravljanja perspektive. Ova funkcija omogućava korisnicima da ručno prilagode ugao projekcije kako bi postigli savršen prikaz slike, čak i u situacijama kada automatska funkcija ne daje zadovoljavajuće rezultate.

XGIMI Horizon Ultra: Sjajan 4K kućni bioskop projektor [Sponzorirano]

This image is property of images.unsplash.com.

Opcija prenosivog ili fiksnog postavljanja

XGIMI Horizon Ultra projektor pruža korisnicima mogućnost izbora između prenosivog ili fiksnog postavljanja. Projektor se jednostavno može premeštati i postavljati u različite prostorije ili može biti fiksno postavljen na određeno mesto. Ova fleksibilnost omogućava korisnicima da prilagode postavku projekcije prema svojim potrebama i preferencijama.

Aplikacije za strimovanje i medijski sadržaj

Jednostavan prijava u aplikacije za strimovanje

XGIMI Horizon Ultra projektor omogućava jednostavnu prijavu u aplikacije za strimovanje. Korisnici mogu lako pristupiti svojim omiljenim striming platformama i gledati razne sadržaje bez komplikacija.

Pristup širokom spektru medijskog sadržaja

XGIMI Horizon Ultra projektor omogućava pristup širokom spektru medijskog sadržaja. Korisnici mogu gledati filmove, serije, dokumentarce, muzičke video spotove i još mnogo toga iz različitih izvora kao što su aplikacije za strimovanje, online servisi i lokalni medij.

Optimalno za večeri sa Dolby Atmos sadržajem

XGIMI Horizon Ultra projektor je optimalan za večeri sa Dolby Atmos sadržajem. Sa podrškom za Dolby Atmos tehnologiju, ovaj projektor pruža izuzetan zvuk koji je bogat i prostoran, što dodatno poboljšava doživljaj gledanja filmova i drugih medijskih sadržaja.

Strimovanje 4K sadržaja bez problema

XGIMI Horizon Ultra projektor omogućava strimovanje 4K sadržaja bez problema. Sa visokom rezolucijom i podrškom za 4K kvalitet slike, ovaj projektor pruža oštar i detaljan prikaz slike za maksimalno uživanje u gledanju medijskog sadržaja.

Igranje

Slika sa maksimalno 60 Hz frekvencijom osvežavanja

XGIMI Horizon Ultra projektor ima maksimalnu frekvenciju osvežavanja slike od 60 Hz. Ovo ga čini pogodnim za igranje jednostrukih igara i igara koje se igraju opušteno. Međutim, za takmičarske igre koje zahtevaju veću brzinu osvežavanja slike, ovaj projektor može biti manje pogodan izbor.

Pogodan za igranje Nintendo Switch igara

XGIMI Horizon Ultra projektor je savršen za igranje Nintendo Switch igara. Sa velikim ekranom, bogatim bojama i kvalitetnim zvučnicima, ovaj projektor pruža imerzivno iskustvo igranja za korisnike Nintendo Switch konzole. Bez obzira da li igrate sami ili u multiplayer režimu, XGIMI Horizon Ultra projektor će vam pružiti nezaboravan doživljaj.

Uživajte u imerzivnom iskustvu sa velikim ekranom, bojama i zvučnicima

XGIMI Horizon Ultra projektor pruža korisnicima intenzivno iskustvo igranja zahvaljujući svom velikom ekranu, bogatim bojama i kvalitetnim zvučnicima. Veliki ekran omogućava korisnicima da se potpuno urone u svet igre, dok boje i jasnoća slike pružaju detaljan i oštar prikaz. Uz dodatak kvalitetnih zvučnika, XGIMI Horizon Ultra projektor će vam omogućiti da potpuno uživate u zvuku koji prati igru.

Vrednost za novac

Konkurentna cena od $16.99

XGIMI Horizon Ultra projektor nudi konkurentnu cenu od $16.99. Ova cena je veoma atraktivna u poređenju sa drugim projektiorima iste kategorije. Sa brojnim funkcijama i karakteristikama koje ovaj projektor pruža, može se reći da je ova cena povoljna i nudi dobru vrednost za novac.

Kuponski kod za popust od $170

XGIMI Horizon Ultra projektor dolazi sa kuponskim kodom koji omogućava popust od $170 na ukupnu cenu. Ovo je odlična prilika za korisnike da uštede i dobiju projektor po još povoljnijoj ceni.

Alternativna opcija sa Horizon Pro modelom po ogromnom popustu

XGIMI nudi i alternativnu opciju sa Horizon Pro modelom po ogromnom popustu. Horizon Pro je stariji model projektora koji nudi većinu istih karakteristika kao Horizon Ultra, ali po najnižoj mogućoj ceni od $10.99. Ova opcija je odličan izbor za korisnike koji traže povoljniju opciju, ali i dalje žele da iskoriste glavne prednosti projekcije.

Upoređivanje sa drugim projektiorima u istom cenovnom rangu

XGIMI Horizon Ultra projektor se može uporediti sa drugim projektiorima u istom cenovnom rangu kako bi se utvrdila njegova vrednost. Analizirajući karakteristike, performanse i cenu u poređenju sa drugim projektiorima, može se zaključiti koliko projektor pruža vrednost za novac u odnosu na konkurenciju.

Zaključak

XGIMI Horizon Ultra je solidan izbor za 4K kućni bioskop projektor. Sa svojim elegantnim dizajnom, visoko kvalitetnim zvučnicima i tehnologijom dualnog osvetljenja, ovaj projektor unapređuje iskustvo gledanja. Jednostavan proces postavljanja i pristup aplikacijama za strimovanje čine ga korisnički prijateljskim. Pogodan je kako za večeri uz filmove, tako i za igranje igara. Uz dobru vrednost za novac u poređenju sa drugim projektiorima, XGIMI Horizon Ultra projektor predstavlja isplativu opciju za kupovinu. Uz to, treba uzeti u obzir dostupne popuste i alternative kako bi se pronašla opcija koja odgovara budžetu. Uživajte u svom kućnom bioskopu sa XGIMI Horizon Ultra projektorom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.