WhatsApp je nedavno ažurirao svoju aplikaciju i dodao nove opcije za formatiranje teksta, kako bi olakšao čitanje dugih poruka i obogatio korisničko iskustvo. Ova nova ažuriranja omogućuju korisnicima da dodaju oznake za brojčane i bullet liste, blok citate i inline kodove. Sada možete organizovati svoje poruke u jasnije i preglednije formate tako što ćete unijeti odgovarajuće simbole ili brojeve prije teksta koji želite formatirati. Ove nove opcije su dostupne na WhatsAppu za Android, iOS, Web i Mac, kako bi se osiguralo konzistentno iskustvo korisnicima na različitim platformama. Osim toga, postojeće opcije za formatiranje teksta, kao što su bold, italic, doorhalen i monospace, i dalje su dostupne za korištenje.

WhatsApp ažurirao novu verziju sa novim opcijama za formatiranje teksta

WhatsApp, jedna od najpopularnijih aplikacija za slanje poruka u svijetu, nedavno je izvršila ažuriranje nove verzije aplikacije. Ovo ažuriranje donosi nove opcije za formatiranje teksta, koje će korisnicima omogućiti lakše čitanje dugih tekstova. Bez obzira na to da li koristite WhatsApp na Androidu, iOS-u, Webu ili Macu, možete iskoristiti nove opcije i poboljšati svoje iskustvo korištenja aplikacije.

Nova verzija WhatsAppa donosi nove opcije za formatiranje teksta

Nova ažuriranja aplikacije WhatsApp omogućuju dodavanje oznaka za brojčane i bullet liste, blok citata i inline koda. Ove nove opcije će sigurno olakšati čitanje dugih tekstova i istaći bitne dijelove informacija. Bez obzira na to da li čitate dužu poruku ili dijelite neki programski kod sa prijateljima, nove opcije za formatiranje teksta će vam pomoći u jasnijem i lakšem razumijevanju sadržaja.

WhatsApp ima nove opcije za formatiranje teksta na Androidu, iOS-u, Webu i Macu

Ažuriranje omogućuje lakše čitanje dugih tekstova

Jedna od glavnih prednosti novih opcija za formatiranje teksta je ta što omogućuju lakše čitanje dugih tekstova. Dodavanje oznaka za brojčane i bullet liste će vam omogućiti da strukturirate svoj tekst na jasan način i istaknete bitne tačke. Blok citati će vam omogućiti da istaknete važne dijelove poruke i istaknete bitne informacije. Inline kod će biti koristan za sve programere koji dijele kod sa svojim kolegama ili svijetom. Sa ovim novim opcijama, čitanje dugih tekstova će biti mnogo prijatnije iskustvo.

Opcije za formatiranje teksta dostupne su na Androidu, iOS-u, Webu i Macu

Vijest koju će korisnici WhatsAppa sigurno pozdraviti je ta da su nove opcije za formatiranje teksta dostupne na svim platformama. Bez obzira da li koristite Android, iOS, web verziju ili Mac aplikaciju, možete iskoristiti nove opcije za formatiranje teksta. To znači da nema potrebe da se ograničavate samo na jedan uređaj – možete koristiti nove opcije bez obzira da li ste kod kuće, na poslu ili u pokretu.

WhatsApp ima nove opcije za formatiranje teksta na Androidu, iOS-u, Webu i Macu

WhatsApp je omogućio nove opcije za sve platforme

WhatsApp je osigurao da nova ažuriranja sa novim opcijama za formatiranje teksta budu dostupna na svim platformama. Korisnici Androida, iOS-a, Weba i Maca mogu sada iskoristiti nove opcije i poboljšati svoje iskustvo korištenja WhatsAppa. Bez obzira na uređaj koji koristite, sada imate mogućnost da formatirate svoje poruke na način koji vam najbolje odgovara.

Uživajte u novim mogućnostima bez obzira na uređaj koji koristite

Nove opcije za formatiranje teksta na WhatsAppu su jednostavne za korištenje i dostupne su svim korisnicima, bez obzira na uređaj koji koristite. Kako biste iskoristili ove nove opcije, samo trebate unijeti odgovarajuće simbole ili brojeve prije teksta koji želite formatirati. Na primjer, ako želite dodati bullet listu, jednostavno unesite simbol za bullet listu, poput „-“ ili „*“. Ako želite dodati brojčanu listu, unesite odgovarajući broj prije svake stavke, poput „1.“ ili „2.“. Za blok citat, samo unesite „>“ prije teksta.

Inline kod je još jedna korisna opcija koju možete koristiti za prikazivanje programskog koda. Označite svoj kod sa „`“ prije i poslije teksta kako biste ga istakli.

WhatsApp ima nove opcije za formatiranje teksta na Androidu, iOS-u, Webu i Macu

Još uvijek možete koristiti postojeće opcije za formatiranje teksta

Osim novih opcija koje je WhatsApp omogućio sa najnovijim ažuriranjem, još uvijek možete koristiti postojeće opcije za formatiranje teksta. Na primjer, za podebljani tekst možete koristiti znak „*“ ili „„. Za kurzivni tekst možete koristiti „„. Za doorhalen teksta možete koristiti znak „~“. Ako želite prikazati tekst u monospace fontu, jednostavno ga stavite između „`“.

Kombinacijom novih i postojećih opcija za formatiranje teksta, možete stvoriti poruke koje su vizualno privlačne i jasne za čitanje. WhatsApp je osluškivao potrebe svojih korisnika i omogućio im alate za formatiranje teksta koji će svakako olakšati komunikaciju putem ove popularne aplikacije.

Uživajte u novim opcijama za formatiranje teksta i unaprijedite svoje iskustvo korištenja WhatsAppa!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.