WhatsApp Business je verzija WhatsApp aplikacije koja omogućava korištenje automatskog odgovora, poznatog kao autoreply. No, za razliku od standardne verzije aplikacije, autoreply nije dostupan u njoj. Kako biste koristili ovu korisnu funkcionalnost, trebate preuzeti WhatsApp Business aplikaciju. Ova verzija ima dodatne funkcije koje su namijenjene poslovnim korisnicima. Upotreba autoreply-a u poslovnom okruženju omogućava vam slanje automatskog odgovora na primljene poruke nakon određenog vremena ili izvan radnog vremena. No, kako biste koristili ovaj alat, trebate dodati radno vrijeme u WhatsApp Business aplikaciju. Autoreply je izuzetno koristan alat koji vam omogućava automatsko slanje poruka bez potrebe za ručnim odgovaranjem.

WhatsApp Business

WhatsApp Business je verzija WhatsApp aplikacije namijenjena poslovnim korisnicima. Jedna od glavnih funkcija koju WhatsApp Business nudi je automatski odgovor (autoreply). Autoreply nije dostupan u standardnoj verziji WhatsApp aplikacije, stoga je preuzimanje WhatsApp Business aplikacije potrebno kako bi se koristila ova funkcija.

WhatsApp Business: Kako dodati radno vrijeme za autoreply

Autoreply

Autoreply je funkcija koja omogućava poslovnim korisnicima slanje automatskog odgovora na primljene poruke. To može biti vrlo korisno kada je korisnik zauzet ili izvan radnog vremena. Autoreply se može postaviti na različite načine, ovisno o potrebama poslovnog korisnika.

Preuzimanje WhatsApp Business aplikacije

Da biste koristili autoreply funkciju, potrebno je preuzeti WhatsApp Business aplikaciju. Ova verzija aplikacije je posebno dizajnirana za poslovne korisnike i nudi dodatne funkcije koje nisu dostupne u standardnoj verziji.

Preuzimanje aplikacije je jednostavno i besplatno. Dovoljno je posjetiti službenu stranicu WhatsApp Business aplikacije ili pronaći je u trgovini aplikacija na vašem mobilnom uređaju. Nakon preuzimanja, potrebno je slijediti korake za postavljanje profila i dodati informacije o vašem poslovanju.

WhatsApp Business: Kako dodati radno vrijeme za autoreply

Dodatne funkcije za poslovne korisnike

WhatsApp Business nudi brojne dodatne funkcije koje su posebno dizajnirane za poslovne korisnike. Osim autoreply-a, WhatsApp Business omogućava korisnicima da postavljaju radno vrijeme, dodaju informacije o poslovanju, stvaraju grupne poruke i koriste analitiku za praćenje uspješnosti njihovih kampanja.

Ove dodatne funkcije mogu biti vrlo korisne za poslovne korisnike koji žele poboljšati svoju komunikaciju s klijentima i pružiti bolju uslugu.

Upotreba autoreply funkcije

Kada ste preuzeli WhatsApp Business aplikaciju i postavili profil svog poslovanja, možete početi koristiti autoreply funkciju. Autoreply omogućava slanje automatskog odgovora na primljene poruke.

Kako biste poslali automatski odgovor, trebate prvo postaviti osnovne informacije za autoreply, kao što je tekst poruke koju želite poslati. Zatim možete postaviti vremenski odgovor i izvan radnog vremena.

WhatsApp Business: Kako dodati radno vrijeme za autoreply

Vremenski odgovor

Vremenski odgovor je mogućnost slanja automatskog odgovora nakon određenog vremena. Na primjer, ako ne možete odmah odgovoriti na primljenu poruku, možete postaviti vremenski odgovor koji će biti aktiviran nakon određenog vremena, npr. 30 minuta. Ovo je korisno kada ste zauzeti ili ne možete odmah odgovoriti na poruke.

Izvan radnog vremena

Ako vaše poslovanje ima određeno radno vrijeme, možete postaviti automatski odgovor koji će se slati kada je van radnog vremena. Ovo je korisno kako biste obavijestili korisnike da ćete odgovoriti na njihove poruke čim se poslovanje ponovno otvori.

WhatsApp Business: Kako dodati radno vrijeme za autoreply

Dodavanje radnog vremena

Da biste koristili vremenski odgovor i izvan radnog vremena funkcije, trebate dodati radno vrijeme u aplikaciju. To može biti korisno ako imate posebno radno vrijeme ili želite obavijestiti korisnike kada mogu očekivati odgovor. Postavljanjem radnog vremena omogućava vam se slanje automatskog odgovora kada je van radnog vremena i slanje odgovora prema postavljenom vremenskom odgovoru.

Korist od autoreply funkcije

Korištenje autoreply funkcije može olakšati slanje poruka bez ručnih odgovora. To je osobito korisno za poslovne korisnike koji primaju velik broj poruka svakodnevno ili za one koji su često na terenu.

Autoreply vam omogućava da pružite brzi odgovor svojim klijentima bez gubitka vremena na ručne odgovore. Ovo može poboljšati korisničko iskustvo i pomoći vam da održite dobru komunikaciju s klijentima.

Ukratko, WhatsApp Business aplikacija i njena autoreply funkcija omogućavaju poslovnim korisnicima lakšu komunikaciju s klijentima i poboljšanje korisničkog iskustva. Preuzimanje aplikacije i postavljanje autoreply-a je jednostavno, a dodatne funkcije koje nudi WhatsApp Business mogu biti vrlo korisne za poslovni rast i uspjeh.

WhatsApp Business: Kako dodati radno vrijeme za autoreply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.