Naziv „Vremenske oznake za različite teme u video snimku“ donosi raspona informacija o Google-ovim novim uređajima i karakteristikama koje će biti dostupne. U ovom članku, možete saznati detalje o pet novih uređaja koje je Google izdao ove godine, kao i prikaz vremenskih oznaka za različite teme u video snimku. Očekuje se nova serija Pixel modela, kao i promjene u dizajnu, značajke kamere, dimenzije ekrana i drugo. Iako su ove informacije još uvijek glasine, članak će vam pružiti uvid u ono što se očekuje od nadolazećih Google-ovih uređaja.

Detalji o uređajima

Google je izdao ukupno pet uređaja ove godine

Google je ove godine bio vrlo aktivan i izdao je ukupno pet uređaja. To uključuje nadolazeće modele Pixel 9, 9 Pro, 9 Pro XL i Pixel 9 Pro Fold, kao i Pixel 8A. Svaki od ovih uređaja donosi nove značajke i poboljšanja u odnosu na prethodne modele.

Nova informacija o nadolazećim Pixel modelima

Nadolazeći Pixel modeli imaju niz poboljšanja i novih značajki. U ovom članku ćemo detaljno istražiti svaki od tih modela i istaknuti njihove ključne karakteristike.

Vremenske oznake za različite teme u video snimku

This image is property of i.ytimg.com.

Promjene u dizajnu

Pixel 9 serija donosi promjene u dizajnu u odnosu na prethodne modele. Umjesto mekih linija i zaobljenih rubova, dizajn ovih uređaja ima oštrije i ravije linije, slično kao neki stariji Android telefoni i noviji iPhone modeli. Ovo daje uređajima moderniji i elegantniji izgled.

Novi dizajn kamere

Jedna od najupečatljivijih promjena u dizajnu Pixel 9 serije je nova pozicija kamere. Umjesto da zauzima cijelu širinu uređaja, kamera je sada smještena u izoliranom obliku pilule. Ovaj novi dizajn daje uređajima elegantan i sofisticiran izgled.

Vremenske oznake za različite teme u video snimku

This image is property of images.unsplash.com.

Dimenzije i veličina ekrana

Dimenzije i veličina ekrana Pixel 9 serije također su redizajnirane. Pixel 9 će biti nešto kompaktniji od svog prethodnika, smanjujući njegovu veličinu na 6,03 inča u odnosu na prethodnih 6,2 inča. Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL dijele iste značajke, ali se razlikuju u veličini ekrana. Pixel 9 Pro će imati 6,2-inčni ekran, dok će Pixel 9 Pro XL imati 6,5-inčni ekran.

Unaprijeđeni sustav kamere

Pixel 9 serija ima unaprijeđeni sustav kamera. Očekuje se da će svaki model imati dvije leće – primarnu i ultra širokokutnu. Iako postoji mogućnost dodavanja telefoto leće, trenutne informacije ukazuju na to da će modeli Pixel 9 imati samo dvije leće. S ovim novim sustavom kamera, korisnici će moći snimati izvanredne fotografije i videozapise.

Vremenske oznake za različite teme u video snimku

This image is property of images.unsplash.com.

Korištenje Samsungovog procesora

Pixel 9 serija će koristiti Samsungov procesor 10c G4. Ovaj procesor koristi najnoviju tehnologiju pakiranja pod nazivom Fan-Outside Wafer-Level Packaging (FO-WLP), koja poboljšava upravljanje toplinom i energetsku učinkovitost. Očekuje se da će ovaj procesor pružiti bolje performanse i trajanje baterije u odnosu na prethodne modele.

Unaprijeđen modem

Jedan od glavnih unapređenja Pixel 9 serije je novi modem. Ovaj modem će pružiti brže brzine internetne veze i bolje trajanje baterije. Korisnici će moći preuzimati datoteke i strujati sadržaj bez ikakvih problema.

Vremenske oznake za različite teme u video snimku

This image is property of images.unsplash.com.

Ugrađena satelitska konekcija

Pixel 9 serija će također sadržavati ugrađenu satelitsku konekciju. To će omogućiti korisnicima da obavljaju pozive i šalju poruke čak i u udaljenim područjima gdje nema mobilne mreže. Ova funkcionalnost pruža dodatnu sigurnost i mogućnost pozivanja pomoći u izvanrednim situacijama.

Pixel 9 Pro Fold

Jedan od najuzbudljivijih modela u Pixel 9 seriji je Pixel 9 Pro Fold. Ovaj model donosi nove značajke i poboljšanja u odnosu na prethodne modele. Novi Pixel 9 Pro Fold ima bolji hardver i kamere smještene ispod zaslona, dajući uređaju sofisticirani izgled. Ovaj model će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika.

Pixel 8A

Pixel 8A je mid-range telefon koji nudi odličan omjer cijene i kvalitete. Ovaj telefon ima plastično tijelo koje mu daje izdržljivost i elegantan izgled. Sa 120 Hz zaslonom, korisnici će uživati u glatkom iskustvu pregledavanja i igranja igara. Očekuje se da će Pixel 8A imati cijenu od oko 550 dolara.

Pixel 9 preuzimanje uloge mid-range telefona

Postoji mogućnost da Pixel 9 preuzme ulogu mid-range telefona, zamjenjujući seriju A modela. Ova promjena bi omogućila korisnicima da dobiju visokokvalitetne značajke i performanse po povoljnijoj cijeni.

Napomena

Važno je napomenuti da su sve informacije o Pixel 9 seriji još uvijek glasine i mogu se promijeniti do službene objave od strane Google-a. Treba imati na umu da se promjene mogu dogoditi i da treba provjeriti službene izvore za najnovije informacije.

Kanal Jordan i Damien

Jordan i Damien su poznati YouTuberi koji se bave recenzijama i novostima iz svijeta tehnologije. Ako želite pratiti njihov rad, možete ih pronaći na njihovim YouTube kanalima.

Sponzoriranje 9to5Google videa

Ako želite sponzorirati sljedeći 9to5Google video, možete kontaktirati [email protected]. Sponzorstvo može pružiti priliku za promociju vašeg proizvoda ili usluge pred širokim auditorijem.

Zaključak

Nadolazeći Pixel modeli donose brojne nove značajke i poboljšanja. Pixel 9 serija će imati novo osvježenje dizajna, unaprijeđen sustav kamera, korištenje Samsungovog procesora, unaprijeđeni modem i ugrađenu satelitsku konekciju. Pixel 9 Pro Fold donosi nove značajke poput boljeg hardvera i kamere ispod zaslona. Pixel 8A je mid-range telefon s odličnim omjerom cijene i kvalitete. Postoji mogućnost da Pixel 9 preuzme ulogu mid-range telefona. Važno je napomenuti da su sve informacije ove glasine i da se mogu promijeniti do službene objave od strane Google-a. Pratite kanale Jordan i Damien kako biste bili u toku s najnovijim informacijama, a ako želite sponzorirati 9to5Google video, kontaktirajte [email protected].

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.