Imaš Pixel 8 ili 8 Pro telefon? Onda će tebe zanimati ovaj video! Damien i još jedna osoba će ti pokazati pet najboljih dodataka za ove telefone. Video će ti dati korisne informacije o futroli, zaštitnoj foliji za ekran, rješenju za punjenje, dodatku za igranje i slušalicama. Autori su Damien i Jordan i veoma su strastveni u vezi ovih dodataka. Ako želiš da budeš sponzor narednog 9to5Google videa, možeš ih kontaktirati na [email protected]. Prati ih na /9to5google, /jordanintheknow, /9to5mac, /electrekco, /9to5toys i /dronedj. Pored ovih preporučenih dodataka, Damien preporučuje Carved Live Edge Case, a Jordan preporučuje OnePlus Buds 3 slušalice i Anker 2in1 zidni punjač i power bank. Pogledaj video i saznaj više!

Video: Slušalice za Pixel 8 i 8 Pro telefone

Video: Slušalice za Pixel 8 i 8 Pro telefone

This image is property of i.ytimg.com.

Opis videa

U ovom videu ćemo vam predstaviti pet najboljih dodataka za Pixel 8 i 8 Pro telefone. Prikazaćemo vam različite dodatke kao što su futrola, zaštitna folija za ekran, rješenje za punjenje, dodatak za igranje i slušalice. Ako posjedujete Pixel 8 ili 8 Pro telefon ili planirate da ga kupite, ovi dodaci će vam zasigurno biti od koristi.

Autori videa

U ovom videu će vas voditi Damien i još jedna osoba koja je stručnjak za dodatke za tehnologiju. Oboje imaju veliko iskustvo u korištenju Pixel telefona i testiranju različitih dodataka.

Cilj videa

Cilj ovog videa je da vam pružimo korisne informacije o dodacima za Pixel 8 i 8 Pro telefone. Želimo vam pomoći da odaberete najbolje dodatke koji će unaprijediti vaše iskustvo korištenja ovih telefona.

Moguća sponzorstva

Damien i ostale osobe koje rade na ovom videu mogu sponzorisati naredni video na 9to5Google kanalu. Ako ste zainteresovani za sponzorstvo ili imate posebne zahtjeve za promociju, možete nas kontaktirati na adresu [email protected].

Video: Slušalice za Pixel 8 i 8 Pro telefone

This image is property of pixabay.com.

Kontakt informacije

Za sva dodatna pitanja ili komentare možete nas kontaktirati putem email adrese [email protected]. Obratićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Pratite nas na

Da biste bili u toku sa najnovijim informacijama o dodacima za Pixel telefone, pratite nas na sljedećim društvenim mrežama:

  • /9to5google
  • /9to5google
  • /9to5google
  • /jordanintheknow

Video: Slušalice za Pixel 8 i 8 Pro telefone

This image is property of pixabay.com.

Preporuke za slučaj

Ako tražite kvalitetnu futrolu za vaš Pixel 8 ili 8 Pro telefon, preporučujemo vam Carved Live Edge futrolu. Ova futrola je izrađena od prirodnih materijala i ima jedinstven dizajn koji će privući pažnju. Također pruža dobru zaštitu za vaš telefon.

Preporuka za slušalice

Kada su u pitanju slušalice, preporučujemo vam OnePlus Buds 3. Ove slušalice pružaju odličan zvuk i udobnost pri nošenju. Također imaju dodatne funkcije kao što su mogućnost kontrolisanja zvuka i pristup različitim režimima rada.

Video: Slušalice za Pixel 8 i 8 Pro telefone

This image is property of pixabay.com.

Preporuka za zaštitu ekrana

Kako biste zaštitili ekran vašeg Pixel telefona, preporučujemo vam korištenje Span temperiranog stakla ili Whit Stone Dome stakla. Oba ova stakla pružaju izuzetnu zaštitu od ogrebotina i pucanja ekrana.

Zaključak

U ovom videu smo vam predstavili pet najboljih dodataka za Pixel 8 i 8 Pro telefone. Futrola, zaštitna folija za ekran, rješenje za punjenje, dodatak za igranje i slušalice su neophodni dodaci koji će vam unaprijediti iskustvo korištenja ovih telefona. Ako imate dodatna pitanja ili trebate više informacija, slobodno nas kontaktirajte. Pratite nas na društvenim mrežama kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama o dodacima za Pixel telefone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.