Viaplay, popularna streaming platforma koja korisnicima omogućava pristup raznovrsnom sadržaju, najavila je da će ponovno povećati cijene pretplate. Mjesečna pretplata će biti skuplja za 2 eura, sadašnja cijena od 15,99 eura će se povećati na 17,99 eura. Ovo povećanje cijena će stupiti na snagu od 22. svibnja 2024. Kao dodatak ovom potezu, Viaplay će ukinuti mogućnost godišnje pretplate, što znači da je preporučljivo sklopiti ugovor prije 11. ožujka kako biste sačuvali povoljniju cijenu od 153,48 eura godišnje s 20% popusta. Za nove korisnike koji žele isprobati ovu uslugu, Viaplay nudi i besplatno probno razdoblje od jednog tjedna. Svi ovi koraci predstavljaju nova ažuriranja u poslovanju Viaplay platforme, koja nastoji pružiti iznenađujući i bogat sadržaj svojim korisnicima.

Viaplay će opet povećati cijene pretplate

Od 22. svibnja 2024., popularna streaming platforma Viaplay planira povećati mjesečnu pretplatu za svoje korisnike. Trenutna mjesečna cijena od 15,99 eura bit će povećana za 2 eura, što znači da će nova pretplata iznositi 17,99 eura mjesečno. Ovo je drugo povećanje cijena u relativno kratkom vremenskom razdoblju, što je vijest koju će mnogi korisnici osjetiti u svom kućnom budžetu.

Viaplay će opet povećati cijene pretplate

Mjesečna pretplata će biti skuplja za 2 eura

Odluka o povećanju cijene mjesečne pretplate za 2 eura ima potencijalni utjecaj na mnoge korisnike Viaplay platforme. Ovo povećanje se neprimjetno nakuplja tijekom godine, što može predstavljati dodatnu financijsku odgovornost za korisnike. S obzirom na rastuću popularnost streaming usluga i sve veću konkurenciju na tržištu, povećanje cijene nije neuobičajeno, ali ipak može izazvati negativne reakcije kod korisnika.

Sadašnja cijena je 15,99 eura, a nova će biti 17,99 eura

Trenutna mjesečna cijena Viaplay pretplate iznosi 15,99 eura, ali od 22. svibnja 2024. ona će biti povećana na 17,99 eura. Ovo povećanje cijene od 2 eura može se činiti relativno malim, ali dugoročno gledano, može značiti značajan izdatak za redovite korisnike ove streaming platforme.

Viaplay će opet povećati cijene pretplate

Nova cijena će biti primijenjena od 22. svibnja 2024.

Povećanje cijene Viaplay pretplate bit će primijenjeno od 22. svibnja 2024. To znači da će korisnici imati vremena da se pripreme za promjenu i usklade svoje kućne budžete s novom cijenom. Ova obavijest unaprijed omogućuje korisnicima da donesu informirane odluke o svojim pretplatama i razmotre mogućnost nastavka korištenja Viaplay usluge.

Viaplay ukida godišnju pretplatu, pa je preporučljivo sklopiti ugovor prije 11. ožujka

Jedna od značajnih promjena u Veaplay uslugama je ukidanje godišnje pretplate. Za korisnike koji su koristili ovu opciju, ovo je važna informacija koju treba uzeti u obzir. Viaplay preporučuje korisnicima da sklope godišnji ugovor prije 11. ožujka kako bi iskoristili ovu opciju prije nego što bude ukinuta.

Viaplay će opet povećati cijene pretplate

Godišnja pretplata košta 153,48 eura, s 20% popusta

Do sada je godišnja pretplata na Viaplay platformi korisnicima omogućavala uštedu novca u usporedbi s mjesečnom pretplatom. S godišnjom pretplatom od 153,48 eura (s 20% popusta), korisnici su imali pristup cijeloj biblioteci sadržaja tijekom godine po povoljnijoj cijeni. Međutim, s ukidanjem ove opcije, korisnici će biti primorani preispitati svoje pretplatničke planove i odlučiti žele li nastaviti s mjesečnom pretplatom uz novo povećanje cijene.

Mjesečna pretplata će biti skuplja i iznositi 215,88 eura godišnje

S obzirom na povećanje mjesečne pretplate za 2 eura, ukidanje godišnje pretplate i nova cijena od 17,99 eura mjesečno, korisnici koji se odluče za nastavak korištenja Viaplay platforme s mjesečnom pretplatom morat će izdvojiti 215,88 eura godišnje. Ovo povećanje cijene moglo bi imati utjecaj na odluke korisnika o tome žele li nastaviti koristiti ovu uslugu ili se okrenuti alternativnim streaming platformama sa povoljnijim pretplatničkim opcijama.

Viaplay će opet povećati cijene pretplate

Viaplay nudi mogućnost besplatnog probnog razdoblja od jednog tjedna

Unatoč povećanju cijene pretplate, Viaplay nastoji privući nove korisnike svojom uslugom nudeći mogućnost besplatnog probnog razdoblja od jednog tjedna. Ovo je sjajna prilika za potencijalne korisnike da isprobaju uslugu i odluče je li ona vrijedna njihovog ulaganja. Besplatno probno razdoblje omogućava korisnicima da se upoznaju s sadržajem, korisničkim sučeljem i funkcionalnostima platforme prije nego što se obavežu na pretplatu.

U zaključku, Viaplay će ponovno povećati cijene pretplate, ovaj put za 2 eura. Nova mjesečna cijena od 17,99 eura bit će primijenjena od 22. svibnja 2024. S obzirom na ovo povećanje cijene, ukidanje godišnje pretplate i ponuđena probna razdoblja, korisnici Viaplay platforme sada će morati razmotriti svoje pretplatničke opcije i odlučiti vrijedi li im ova usluga ulaganja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.