Viaplay aplikacija trenutno nudi nevjerojatan popust od 20% na pretplatu, omogućujući vam pristup bogatom izboru sportskih događaja, filmova i serija. Ova popularna platforma za streaming daje vam priliku da uživate u omiljenim sadržajima bez ikakvih ograničenja. Međutim, važno je napomenuti da sušenje iPhone-a u riži, koja je često preporučivana praksa, može zapravo izazvati dodatnu štetu. Zbog toga je Apple predložio nekoliko alternativnih mjera za sušenje iPhone-a kako biste izbjegli potencijalne probleme. Također, važno je znati da iPhone ima funkciju detekcije prisutnosti tekućine u konektoru, što može dovesti do onemogućavanja punjenja uređaja. Stoga, bilo bi korisno pridržavati se Apple-ovih preporuka kako biste zadržali svoj iPhone sigurnim i funkcionalnim.

Viaplay aplikacija nudi 20% popusta na pretplatu

Viaplay aplikacija

Viaplay aplikacija je streaming platforma koja pruža pristup širokom spektru sadržaja, uključujući sportske događaje, filmove i serije. Ova aplikacija nudi izuzetno praktičan način za gledanje omiljenih programa, bilo da se nalazite kod kuće ili u pokretu.

Opis aplikacije

Viaplay je jednostavna i intuitivna aplikacija koja omogućuje korisnicima da pristupe raznovrsnom sadržaju. Najvažnija funkcionalnost aplikacije je streaming sportskih događaja, koji nudi izvrsno iskustvo gledanja uživo. Pored toga, Viaplay također nudi veliku biblioteku filmova i serija, s popularnim naslovima iz cijelog svijeta.

Streaming sportskih događaja

Jedna od ključnih karakteristika Viaplay aplikacije je mogućnost streaminga sportskih događaja uživo. Ovo je izuzetno korisno za ljubitelje sporta, jer im omogućava da prate svoje omiljene klubove i timove, bez obzira na to gdje se nalaze. Viaplay nudi širok spektar sportskih događaja uključujući najpopularnije lige kao što su Premier liga, NBA, NHL, i mnoge druge.

Streaming filmova i serija

Osim sportskih događaja, Viaplay također nudi impresivnu kolekciju filmova i serija. Korisnici mogu pretraživati ​​i gledati različite žanrove, kao i pratiti najnovije naslove. Aplikacija također nudi personalizirane preporuke na temelju preferencija korisnika, što omogućava da se otkriju novi filmovi ili serije koje bi mogli zanimati.

Viaplay aplikacija nudi 20% popusta na pretplatu

20% popusta na pretplatu

Viaplay trenutno nudi privlačnu ponudu za nove pretplatnike, s popustom od 20% na mjesečnu pretplatu. Ovo je izvanredna prilika za sve ljubitelje sporta, filmova i serija da uživaju u vrhunskom sadržaju po povoljnijoj cijeni.

Trenutna ponuda

U okviru trenutne ponude, Viaplay aplikacija omogućuje korisnicima da se pretplate uz 20% popusta na mjesečnu pretplatu. To znači da će pretplatnici uživati ​​u svim funkcionalnostima aplikacije i pristupati nevjerojatnom sadržaju po smanjenoj cijeni. Ova ponuda je privremena, stoga se preporučuje da se iskoristi dok je još dostupna.

Ušteda na pretplati

Pretplata na Viaplay aplikaciju ne samo da pruža nevjerojatan izbor sadržaja, već i omogućuje uštedu novca. S popustom od 20%, pretplatnici će imati pristup sportskim događajima, filmovima i serijama po povoljnijoj cijeni nego što bi to bilo moguće na drugim platformama. Ova ušteda može biti značajna, posebno za ljubitelje više vrsta zabave.

Viaplay aplikacija nudi 20% popusta na pretplatu

Sušenje iPhone-a rižom

Kada se suočite s nezgodom iznenadnog pada vašeg iPhone-a u vodu ili drugu tekućinu, prirodna tendencija je da ga pokušate sušiti u riži. Međutim, Apple upozorava da ova metoda može izazvati dodatnu štetu na uređaju.

Upozorenje Apple-a

Apple je jasno upozorio korisnike da sušenje iPhone-a u riži može uzrokovati ozbiljnu štetu na uređaju. Ova metoda može dovesti do nakupljanja štetnih tvari, kao što su škrob i prašina, u unutrašnjosti uređaja, što potencijalno može oštetiti komponente telefona.

Potencijalna šteta

Sušenje iPhone-a u riži može uzrokovati koroziju i kratke spojeve unutar uređaja, što može dovesti do trajnih oštećenja. Ova metoda također može začepiti izlaze i otvoriti na telefonu, što može ometati pravilno funkcioniranje uređaja.

Alternativne mjere sušenja

Umjesto sušenja iPhone-a u riži, preporučuje se korištenje alternativnih metoda koje su sigurnije i manje štetne za uređaj. Apple daje nekoliko preporuka koje treba slijediti kako bi se što više smanjile šanse za oštećenje uređaja.

Viaplay aplikacija nudi 20% popusta na pretplatu

Preporuke Apple-a za sušenje iPhone-a

Kada je riječ o sušenju iPhone-a nakon kontakta s tekućinom, Apple nudi nekoliko savjeta koji će pomoći u očuvanju uređaja i minimiziranju potencijalne štete.

Izbjegavanje riže

Umjesto da koristite rižu za sušenje iPhone-a, Apple preporučuje upotrebu mekog materijala poput pamučne tkanine, koji će apsorbirati višak vlage s uređaja. Važno je da se pažljivo osuši svaki dio telefona kako bi se spriječilo nakupljanje vlage unutar uređaja.

Korištenje mekanog materijala za sušenje

Kako biste temeljito osušili svoj iPhone, preporučljivo je koristiti mekanu tkaninu koja neće oštetiti površinu uređaja. Laganim pritiskom, nježno obrišite vanjsku stranu i unutrašnjost uređaja kako biste uklonili višak vlage.

Isključivanje i brisanje tekućine

Nakon što je iPhone osušen spolja, važno je isključiti uređaj i pažljivo obrišite bilo kakvu vidljivu tekućinu na unutrašnjim dijelovima telefona. Ovo je važno kako bi se spriječilo oštećenje elektroničkih komponenti i olakšao proces sušenja.

Kontaktiranje Apple podrške

U slučaju ozbiljnijeg oštećenja ili problema s funkcionalnošću iPhone-a nakon kontakta s tekućinom, Apple preporučuje da se odmah obratite Apple podršci. Oni će moći pružiti daljnje smjernice i pomoći u popravku ili zamjeni uređaja.

Viaplay aplikacija nudi 20% popusta na pretplatu

Detekcija tekućine u konektoru iPhone-a

Jedna od korisnih funkcionalnosti iPhone-a je njegova sposobnost detekcije prisutnosti tekućine u konektoru. Ova funkcionalnost štiti uređaj od oštećenja i omogućuje sigurnije korištenje.

Funkcionalnost detekcije

Kada iPhone detektira prisutnost tekućine u konektoru, automatski će onemogućiti punjenje uređaja. Ovo štiti uređaj od potencijalne štete i pomaže u očuvanju dugoročne funkcionalnosti.

Onemogućavanje punjenja

Kada iPhone otkrije tekućinu u konektoru, onemogućuje punjenje kako bi se izbjegla oštećenja i sigurnosni rizici. Ova funkcionalnost je važna jer sprječava mogućnost kratkog spoja ili korozije koja može dovesti do trajnih oštećenja uređaja.

U suštini, Viaplay aplikacija pruža korisnicima mogućnost pristupa širokom spektru sadržaja, dok Apple daje preporuke za sušenje iPhone-a nakon kontakta s tekućinom kako bi se smanjila mogućnost oštećenja uređaja. Važno je slijediti ove smjernice kako biste osigurali dugotrajnu funkcionalnost i sigurno korištenje svojih uređaja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.