Velike promjene dolaze na iOS 17.4, što će omogućiti vlasnicima iPhonea da instaliraju aplikacije izvan App Storea. Ova nova ažuriranja omogućuju korisnicima da preuzmu i koriste aplikacije koje nisu dostupne u App Storeu, pružajući veći izbor i fleksibilnost. Također, novi izbornik za odabir preglednika omogućuje veći izbor preglednika, pružajući mogućnost odabira zadanih preglednika na vašem iPhoneu. Ova promjena je rezultat novog zakonodavstva u Europi, koje je prisililo Apple da dopusti preglednike koji ne koriste WebKit. Raznolikost funkcija i poboljšanja također će biti dodane postojećim preglednicima u iOS 17.4, kako bi se osigurala bolja korisnička iskustva.

Velike promjene na iOS 17.4: instalirajte aplikacije izvan App Storea

1. Velike promjene na iOS 17.4

Uz nadolazeću verziju iOS-a 17.4, očekujte velike promjene koje će značajno transformirati vaš iPhone iskustvo. Ove promjene donose nove mogućnosti i fleksibilnosti, pružajući vam veću kontrolu nad svojim uređajem.

1.1 Moćete instalirati aplikacije koje nisu dostupne u App Storeu

Jedna od najznačajnijih promjena u iOS-u 17.4 je mogućnost instaliranja aplikacija koje nisu dostupne u App Storeu. Dosad ste bili ograničeni na aplikacije dostupne samo u Appleovoj trgovini, ali s ovom ažuriranom verzijom iOS-a, moći ćete preuzeti i instalirati aplikacije iz drugih izvora. Ovo proširenje omogućuje vam pristup većem broju aplikacija koje možda nisu bile dostupne prethodno, što vam pruža više opcija i mogućnosti da prilagodite svoj uređaj prema vlastitim potrebama.

1.2 Novi izbornik za odabir preglednika

iOS 17.4 donosi novi izbornik za odabir preglednika koji potpuno transformira način na koji koristite svoj iPhone za surfanje internetom. Izbornik vam omogućuje da odaberete zadani preglednik i jednostavno pretražujete web stranice putem svojeg omiljenog preglednika. Ova funkcija vam pruža više kontrola i mogućnosti da odaberete preglednik koji najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama.

1.3 Novo zakonodavstvo u Europi

S druge strane, novi zakonodavni zahtjevi u Europi prisiljavaju Apple da dopusti korištenje preglednika koji ne koriste WebKit. Ovo je važna promjena jer omogućuje korisnicima da pristupaju većem broju preglednika koji imaju različite značajke i funkcije. To otvara vrata za inovativne preglednike koji nisu bili dostupni ranije i donosi nove mogućnosti za korisnike iOS uređaja.

Velike promjene na iOS 17.4: instalirajte aplikacije izvan App Storea

2. Odabir zadanih preglednika

Jedna od najvećih novosti u iOS-u 17.4 je mogućnost odabira zadanih preglednika na vašem iPhoneu. Dosad ste bili ograničeni na Safari kao zadani preglednik, ali s ovom nadogradnjom imat ćete mogućnost odabrati preglednik koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ova promjena pruža veću fleksibilnost i personalizaciju korisnicima, omogućujući im da koriste preglednike koji imaju značajke koje traže.

2.1 Mogućnost odabira zadanih preglednika

Sada, kada ažurirate na iOS 17.4, moći ćete odabrati preglednik koji će biti vaš zadani preglednik. To znači da kad otvorite vezu iz bilo koje aplikacije, ta će veza automatski otvoriti odabrani preglednik umjesto Safarija. Ova funkcionalnost omogućuje vam da koristite preglednik koji najbolje odgovara vašim potrebama i preferencijama, pružajući vam način surfa interneta na način koji vam najviše odgovara.

2.2 Viši izbor dostupnih preglednika

Ova nova značajka također otvara više opcija korisnicima prilikom odabira preglednika. Sada nećete biti ograničeni samo na Safari kao zadani preglednik, već ćete imati pristup većem broju preglednika koje možete instalirati i koristiti. To vam omogućuje da prilagodite svoje iskustvo surfanja na internetu, odabirom preglednika koji ima značajke koje vam najviše odgovaraju. Više opcija znači veću slobodu da prilagodite svoj iPhone prema vlastitim preferencijama i potrebama.

Velike promjene na iOS 17.4: instalirajte aplikacije izvan App Storea

3. Novosti za postojeće preglednike

Uz ažuriranje na iOS 17.4, postojeći preglednici također će dobiti poboljšanja i nove značajke koje će poboljšati vaše iskustvo korištenja interneta.

3.1 Poboljšane funkcije postojećih preglednika

iOS 17.4 donosi poboljšane funkcionalnosti za postojeće preglednike. To uključuje optimizaciju performansi, povećanje brzine učitavanja i poboljšanje stabilnosti. Vaši omiljeni preglednici sada će raditi još bolje i pružiti vam još bolje iskustvo surfanja na internetu.

3.2 Veće mogućnosti prilagodbe

Također, novi iOS vam donosi veće mogućnosti prilagodbe preglednika. Moći ćete prilagoditi postavke preglednika kako biste ih prilagodili svojim potrebama. Ovo uključuje promjenu pretraživača po zadanim postavkama, upravljanje dodacima i ekstenzijama te pristup dodatnim značajkama i integracijama. Sve ove mogućnosti pružaju vam veću kontrolu nad vašim iskustvom pregledavanja i omogućuju vam da prilagodite preglednik prema svojim preferencijama.

Velike promjene na iOS 17.4: instalirajte aplikacije izvan App Storea

4. Važnost novih promjena

Promjene u iOS-u 17.4 donose mnoge prednosti i važnost za korisnike.

4.1 Povećana fleksibilnost za korisnike

Mogućnost instaliranja aplikacija koje nisu dostupne u App Storeu pruža veću fleksibilnost i mogućnosti korisnicima. Sada možete pristupiti širokom izboru aplikacija koje nisu bile dostupne prethodno, omogućujući vam da prilagodite svoj iPhone prema svojim potrebama i interesima.

4.2 Otvaranje tržišta za nove aplikacije

Ova nova promjena također otvara tržište za nove aplikacije i preglednike. Razvojni timovi sada imaju veću slobodu da razvijaju nove preglednike i aplikacije koje nisu ograničene Appleovom politikom. To dovodi do inovacija i donosi nove mogućnosti za korisnike da pronađu aplikacije i preglednike koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama i interesima.

Uz sve ove promjene, iOS 17.4 vas pozdravlja s novim mogućnostima koje će poboljšati vaše iskustvo korištenja iPhonea. Ove promjene daju vam više kontrole i opcija kako biste svoj uređaj prilagodili prema svojim potrebama. Budite spremni za nadogradnju i uživajte u novim mogućnostima koje vam donosi iOS 17.4.

Velike promjene na iOS 17.4: instalirajte aplikacije izvan App Storea

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.