Iskoristite veliku rasprodaju na najnovijim 24-inčnim M3 iMac računarima kompanije Apple na Amazonu i ostvarite popust do 105 KM. Ovoga puta, popusti ne zahtijevaju upotrebu bilo kakvih kupona kako biste vidjeli finalnu smanjenu cijenu. Modeli računara sa 256 GB i 512 GB su dostupni po nižim cijenama, a većina ovih računara može biti dostavljena već u petak, 26. aprila, ukoliko imate članstvo u Prime programu. Ne propustite priliku da nabavite ovaj unaprijeđeni i efikasniji model iMaca po povoljnoj cijeni.

Uštedite do 105 KM na Apple M3 iMac računarima na Amazonu, počevši od 7.177 KM

Uštedite do 105 KM na Apple M3 iMac računarima na Amazonu, počevši od 7.177 KM.

Amazon je ponovno pripremio veliku rasprodaju najnovijih 24-inčnih M3 iMac računara, uključujući modele sa 256GB i 512GB memorije. Ovog puta, popusti ne zahtijevaju korištenje kupon kodova kako biste dobili konačnu sniženu cijenu.

iMac Deals

Najpristupačniji model je M3 iMac sa 8-core GPU i 256GB memorije, koji je dostupan po cijeni od 7.177 KM umjesto 7.781 KM. Ovaj model je dostupan u dvije boje. Također, Amazon ima i M3 iMac sa 10-core GPU i 256GB memorije po cijeni od 8.475 KM umjesto 9.008 KM. Ovaj model je dostupan u četiri boje.

Za kraj, M3 iMac sa 10-core GPU i 512GB memorije je snižen sa 9.641 KM na 9.012 KM i dostupan je u tri boje. Svi današnji popusti na Amazonu su izuzetno dobre ponude za M3 iMac računare, a trenutno je moguće isporučiti većinu računara već u petak, 26. aprila, ukoliko posjedujete članstvo Amazon Prime.

Pojedinosti o M3 iMac računarima

Apple je lansirao M3 iMac model u oktobru 2023. godine, donoseći značajna poboljšanja u brzini i efikasnosti sa prelaskom sa M1 čipa na M3 čip. Što se tiče dizajna, nema većih promjena u odnosu na prethodne modele iMac računara.

Uštedite do 105 KM na Apple M3 iMac računarima na Amazonu, počevši od 7.177 KM

M3 iMac – poboljšanja u odnosu na M1

M3 čip je donio značajna poboljšanja u performansama i efikasnosti. Sa osam jezgri u 8-core GPU verziji i deset jezgri u 10-core GPU verziji, M3 iMac nudi brže izvršavanje zadataka i fluidnije iskustvo rada. Također, M3 čip donosi bolju energetsku efikasnost, što rezultira dužim trajanjem baterije i manjom potrošnjom energije.

Najbolje ponude za Apple proizvode

Amazonova velika rasprodaja na M3 iMac računarima predstavlja odličnu priliku za uštedu prilikom kupovine Apple proizvoda. Ovi popusti omogućavaju vam da dobijete visokokvalitetne iMoac računare po povoljnijim cijenama nego ikad prije. Ne propustite priliku da nabavite M3 iMac po sniženoj cijeni i iskoristite sve njegove napredne mogućnosti.

Uštedite do 105 KM na Apple M3 iMac računarima na Amazonu, počevši od 7.177 KM

Zaključak

Amazonova rasprodaja M3 iMac računara donosi brojne uštede za kupce. Snižene cijene na modele sa 8-core GPU i 256GB memorije, 10-core GPU i 256GB memorije te 10-core GPU i 512GB memorije omogućavaju vam da dobijte visoko performantne računare po povoljnijim cijenama nego ikad prije. Također, brza isporuka je moguća već ovog petka, 26. aprila, uz članstvo u Amazon Prime programu. Ne propustite ovu priliku da uštedite prilikom kupovine Apple M3 iMac računara na Amazonu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.