U trećoj epizodi Pixelated podcasta 9to5Google, razgovaramo o Fitbitu, ili bolje rečeno Google Fitbitu. Možete pretplatiti se na podcast na YouTubeu ili slušati putem drugih podcast platformi. Za sva pitanja ili povratne informacije možete kontaktirati tim putem email adrese [email protected] ili ostavljanjem komentara na objavi.

Google Fitbit integracija je rezultat Google-ove akvizicije Fitbita. Nedavno je Google reorganizirao svoje vizije hardvera, što je dovelo do promjena u vodstvu Fitbita. Brendiranje Fitbita na fitbit.com je promijenjeno u Google Fitbit. Brendiranje Google Fitbita usklađeno je s Google Fit i eliminiše konfuziju. Google planira uvesti značajku AI zdravstvenog trenera za personalizirane zdravstvene savjete. Aplikacija Fitbit je prošla redizajn kako bi poboljšala dosljednost i pojednostavila korisničko iskustvo. Pomicanje Fitbit proizvoda na Google Store jača prisutnost brenda i pruža pogodnosti pretplatnicima Google One.

Treća epizoda Pixelated podcasta 9to5Google: Razgovor o Google Fitbitu

This image is property of i.ytimg.com.

Pixelated podcasta 9to5Google

Treća epizoda

Razgovor o Google Fitbitu

U trećoj epizodi Pixelated podcasta 9to5Google razgovaramo o Fitbitu, odnosno Google Fitbitu. Ova epizoda je posvećena Googleovoj akviziciji Fitbita i promjenama koje su se dogodile nakon toga.

Pretplata na podcast

Podcast dostupan na YouTubeu

Ako ste zainteresirani za slušanje Pixelated podcasta 9to5Google, imate mogućnost pretplate na YouTube kanal. Na YouTubeu možete pronaći sve epizode podcasta i uživati u vizualnom sadržaju zajedno s audiom.

Mogućnost slušanja putem drugih podcast platformi

Ako preferirate slušanje podcasta na drugim platformama, Pixelated podcast je dostupan i na drugim podcast platformama. Možete ga pronaći na popularnim platformama kao što su Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts i mnoge druge.

Kontakt informacije

Email adresa: [email protected]

Ako imate pitanja, komentare ili želite podijeliti povratne informacije o podcastu, možete kontaktirati tim putem email adrese [email protected]. Stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo odgovoriti na vaše poruke.

Mogućnost ostavljanja komentara na objavi

Osim putem emaila, također možete ostaviti komentare na objavi podcasta. Ako imate nešto za podijeliti sa zajednicom ili želite dijeliti svoje misli o određenoj epizodi, slobodno ostavite komentar na objavi. Bit će nam drago čuti vaše mišljenje.

Googleova akvizicija Fitbita

Googleova akvizicija Fitbita bila je važan potez u cilju integracije fitness tehnologija s Googleovim ekosustavom. Ova akvizicija omogućila je Googleu da unaprijedi svoju platformu Google Fit i pruži korisnicima još bolje iskustvo.

Google Fitbit integracija

Nakon akvizicije, Google je počeo implementirati Fitbit tehnologiju u svoj ekosustav. Sada korisnici Google Fit aplikacije mogu imati pristup Fitbitovim značajkama i podacima. Integracija omogućuje korisnicima da prate svoje fitness ciljeve, pratiti svoje aktivnosti i praćenje zdravlja sve na jednom mjestu.

Promjene u vođenju Fitbita

Nakon akvizicije, došlo je do promjena u vođenju Fitbita. Co-osnivači Fitbita su napustili tvrtku, a došlo je i do promjene u strukturi tima. To je dio šire reorganizacije koju je Google proveo kako bi integrirao Fitbit u svoju viziju hardvera.

Promjena brandinga na fitbit.com u Google Fitbit

Jedna od vidljivih promjena nakon akvizicije je promjena brandinga na web stranici fitbit.com. Sada se na web stranici koristi naziv Google Fitbit umjesto Fitbit. Ova promjena služi za usklađivanje brendova Googlea i Fitbita te za eliminaciju moguće konfuzije između njih.

Treća epizoda Pixelated podcasta 9to5Google: Razgovor o Google Fitbitu

This image is property of images.unsplash.com.

Prednosti Google Fitbit brenda

Google Fitbit brend donosi brojne prednosti korisnicima i tvrtki. Evo nekoliko glavnih prednosti koje proizlaze iz integracije Googlea i Fitbita.

Usklađivanje sa Google Fitom

Integracija Googlea i Fitbita omogućuje korisnicima da iskoriste sve prednosti oba brenda. Sada mogu pratiti svoje aktivnosti i fitness ciljeve kroz Google Fit aplikaciju, uživati u značajkama Fitbit uređaja i imati sve na jednom mjestu. To olakšava praćenje napretka i pruža korisnicima cjelovitu sliku njihovog zdravlja i fitnessa.

Eliminacija konfuzije

Povezivanje Fitbit brenda s Googleom elimiše moguću konfuziju koja je postojala između dvaju brendova. Sada je jasno da Google posjeduje Fitbit i da su njihove tehnologije usklađene i integrirane. Ova promjena olakšava korisnicima i potrošačima da razumiju kako se ove dvije platforme povezuju i kako mogu iskoristiti njihove prednosti.

Uvođenje AI health coach značajke

Jedna od najuzbudljivijih najava nakon integracije je uvođenje AI health coach značajke. Ova značajka koristi umjetnu inteligenciju kako bi pružila personalizirane savjete o zdravlju. Korisnici će moći dobiti personalizirane smjernice i preporuke za vježbanje, prehranu, spavanje i općenito zdravlje. Ova značajka otvara nove mogućnosti za poboljšanje zdravlja korisnika i dodatno personalizirano iskustvo.

Redizajn Fitbit aplikacije

Fitbit aplikacija nedavno je prošla redizajn kako bi poboljšala dosljednost i iskustvo korisnika. Novi dizajn donosi poboljšane korisničke sučelje, intuitivnije navigaciju i preglednije prikaze podataka. Cilj redizajna je olakšati korisnicima korištenje aplikacije i pružiti im bolje iskustvo prilikom praćenja fitnessa i zdravlja.

Treća epizoda Pixelated podcasta 9to5Google: Razgovor o Google Fitbitu

This image is property of images.unsplash.com.

Uspostavljanje Fitbit proizvoda na Google Storeu

Google je odlučio preseliti Fitbit proizvode na svoju platformu Google Store. Ovo jača prisutnost brenda Fitbit i omogućuje lakši pristup tim proizvodima za korisnike. Također, Google One pretplatnici mogu uživati u dodatnim pogodnostima pri kupnji Fitbit proizvoda.

Jačanje prisutnosti brenda

Preseljenje Fitbit proizvoda na Google Store jača prisutnost brenda Fitbit u Googleovom ekosustavu. Sada korisnici mogu pronaći sve Fitbit proizvode na jednom mjestu zajedno s drugim Googleovim proizvodima. To povećava vidljivost i dostupnost Fitbit proizvoda te stvara veću svijest o brendu među potrošačima.

Prednosti za Google One pretplatnike

Google One pretplatnici mogu uživati u dodatnim pogodnostima pri kupnji Fitbit proizvoda. Ovisno o svojoj razini pretplate, mogu dobiti ekskluzivne ponude, popuste i druge beneficije prilikom kupnje Fitbit uređaja. Ova dodatna vrijednost čini Fitbit proizvode atraktivnijima za Google One pretplatnike i osigurava njihovo zadovoljstvo.

U zaključku, Google Fitbit integracija predstavlja važan korak za Google i Fitbit. Ova integracija omogućuje korisnicima da iskoriste sve prednosti oba brenda, uživaju u personaliziranim značajkama i praćenju fitnessa te poboljšaju svoje zdravlje. Redizajn aplikacije, uspostavljanje proizvoda na Google Storeu i prednosti za Google One pretplatnike dodatno jačaju prisutnost Fitbita i stvaraju bolje iskustvo za korisnike. Sve u svemu, Google Fitbit brend predstavlja novu eru u fitness tehnologijama i otvara nove mogućnosti za poboljšanje zdravlja i blagostanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.