Tim Halide fotoaparata, poznate kompanije za fotografiju, danas je najavio lansiranje Kino aplikacije, koja je namijenjena za snimanje filmskog videa. Kino nudi alate koje profesionalci trebaju, ali također pruža smjernice amaterskim videograferima. Sa opcijom jednostavnog snimanja videa, podrškom za različite postavke boja, i mogućnošću primjene bojenja tijekom snimanja, Kino štedi vrijeme i olakšava proces uređivanja videa. AutoMotion značajka pomaže korisnicima u snimanju kinematografskog pokreta u kadru, dok se sučelje aplikacije dizajnirano kako bi bilo jednostavno za korištenje, sa mnogo profesionalnih alata dostupnih za odabir.

Tim Halide fotoaparata pokreće Kino Pro Video aplikaciju

Da li ste zaljubljenik u fotografiju i video snimanje? Ako jeste, onda ste sigurno čuli za popularnu aplikaciju Halide. Danas, tim iza ove aplikacije je objavio lansiranje nove aplikacije po imenu Kino, koja je dizajnirana za snimanje filmskih video materijala. U ovom članku ćemo istražiti detalje o ovoj novoj aplikaciji i šta je to što je čini tako posebnom.

Tim Halide fotoaparata pokreće Kino Pro Video aplikaciju

O Halide Camera Timu

Prije nego što detaljnije pogledamo šta nudi nova aplikacija Kino, važno je da razumete ko stoji iza njenog stvaranja. Halide Camera Tim je poznat po svojoj revolucionarnoj aplikaciji za fotografiju, Halide. Ovaj tim stručnjaka sa velikim iskustvom u industriji razvio je Kino kako bi ponudili profesionalcima i amaterima alatke potrebne za snimanje visokokvalitetnih video sadržaja.

Predstavljanje Kino Pro Video aplikacije

Kino Pro Video aplikacija je sve što ste oduvijek željeli u alatu za snimanje video materijala. Sa jednostavnim sučeljem i profesionalnim alatkama, Kino je savršen izbor za sve ljubitelje filmskih video zapisa. U nastavku ćemo istražiti ključne funkcije ove aplikacije i kako vam mogu pomoći da snimate atraktivne video sadržaje.

Tim Halide fotoaparata pokreće Kino Pro Video aplikaciju

Ključne Funkcije Kino Pro Video Aplikacije

Kino je opremljen nizom alatki koje će vas oduševiti i olakšati proces snimanja video zapisa. Evo nekoliko ključnih funkcija koje ćete pronaći u ovoj aplikaciji:

Jednostavno Snimanje Video Materijala

Sa jednim dodirom na ekran, možete započeti snimanje video zapisa u visokoj rezoluciji. Kino vam omogućava da odmah počnete sa snimanjem, bez gubljenja vremena na podešavanja.

Brzo Bojenje Video Materijala

Kino ima Instant Grade funkciju koja vam omogućava da odaberete unaprijed postavljene boje kreirane od strane stručnjaka ili da uvezete svoje LUT-ove. Na ovaj način možete dodati boje tokom snimanja, eliminirajući potrebu za dodatnom obradom video zapisa.

Automatsko Kretanje

Automatska funkcija pokreta pomaže vam da uhvatite kinematički pokret u kadru koristeći 180-stepeni kut zatvarača kao podrazumijevano podešenje. Kada je dovoljno ambijentalne svjetlosti dostupno, oznaka Auto će postati zelena, što ukazuje na idealno vrijeme za snimanje pokreta.

Profesionalne Alatke

Iako je Kino sučelje dizajnirano da bude jednostavno za korištenje, aplikacija takođe pruža brojne profesionalne alatke. Imate mogućnost podešavanja ekspozicije pomoću RV podešavanja i AE, WB zaključavanja ili potpuno ručnog moda za kontrolu brzine zatvarača i ISO vrijednosti.

Brz Pristup Opcijama

Kino uključuje brzi pristup opcijama za podešavanje rezolucije, broja slika u sekundi, enkodiranje i još mnogo toga. Tu su i alatke poput mrežice, RGB talasa za ekspoziciju i fokusiranje za promjenu fokusa. Aplikacija može skladištiti video zapise u aplikaciji Files umjesto u aplikaciji Photos, za lakše upravljanje video materijalima.

Tim Halide fotoaparata pokreće Kino Pro Video aplikaciju

Učenje o Opcijama Kino Pro Video Aplikacije

Za korisnike koji su tek počeli sa snimanjem video materijala, Kino nudi niz lekcija koje će vam pomoći da naučite sve funkcije koje su dostupne u aplikaciji. Sa detaljnim uputstvima i praktičnim primjerima, brzo ćete postati ekspert u snimanju impresivnih video sadržaja.

Cijena i Dostupnost

Kino Pro Video aplikacija može se preuzeti sa App Store-a po cijeni od $9.99, uz popust od 50 posto na standardnu cijenu. Potrebno je da imate iOS 17 ili noviju verziju operativnog sistema da biste koristili ovu aplikaciju. Za direktno preuzimanje, posjetite ovaj link.

Zaključak

U skladu sa ovim, Kino Pro Video aplikacija predstavlja revolucionarni alat za snimanje visokokvalitetnih video materijala, kako za iskusne profesionalce tako i za početnike. Sa bogatim setom funkcija i jednostavnim sučeljem, ova aplikacija će vam omogućiti da stvarate atraktivne filmske video zapise sa lakoćom. Preuzmite Kino Pro Video aplikaciju danas i otkrijte sve što ona može ponuditi!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.