BoostCharge Pro 2-in-1 Dock je najnovije punjač u Belkinovoj ponudi, a spada u red najboljih do sada. Ovaj inovativni punjač omogućava istovremeno punjenje iPhonea i Apple Watcha, pružajući vrhunsku praktičnost i efikasnost. Izdvaja se svojim moderanim dizajnom, koji uključuje podesivi MagSafe punjač i ravnu površinu za bežično punjenje Qi uređaja. Sa svojim kompaktnim dimenzijama, BoostCharge Pro 2-in-1 Dock je praktičan za upotrebu i ne zauzima puno prostora. Ovaj vrhunski punjač, koji dolazi u nekoliko boja, zajedno sa svojim dodacima – USB-C kablom i napajanjem, pruža sve što je potrebno za pouzdano i brzo punjenje uređaja.

Specifikacije BoostCharge Pro 2-in-1 Dock-a

The BoostCharge Pro 2-in-1 Dock je najbolji punjač Belkina do sada

Dizajn i dimenzije

BoostCharge Pro 2-in-1 Dock je dizajniran da istovremeno puni iPhone i Apple Watch. Iako ime podsjeća na mnoge druge punjače koje Belkin nudi, ovaj model se može pohvaliti jednim od najrazboritijih i najjedinstvenijih dizajna Belkina do sada.

Sama punjač je veličine dlana i ima ravnu suzenu formu s pokretnim MagSafe punjačem na vrhu. MagSafe punjač može biti postavljen ravno ili podignut i postavljen pod određenim kutem kako bi podržao StandBy na iPhone-u. Postoje nekoliko različitih kutova pod kojima se može postaviti (0 do 70 stepeni), ali najkorisnija su ravna i potpuno ispružena pozicija.

U ravnom modu možete puniti iPhone ili bilo koji drugi Qi uređaj poput AirPods-a jer je to zapravo samo ravna površina za punjenje. Kada je uspravan, moguće je punjenje samo MagSafe kompatibilnih uređaja. Sa stražnje strane se nalazi ravni punjač za Apple Watch. Veličina je idealna za sve modele Apple Watch-a, ali i za AirPods, tako da možete puniti AirPods na punjaču za Apple Watch dok punite iPhone.

Iako je ovo 2-u-1 punjač, vrlo je svestran i puni sve što želite puniti sličnim 3-u-1 punjačima. Većina ljudi ne puni Apple Watch, iPhone i AirPods istovremeno redovno (barem ja ne), što potencijalno čini ovaj punjač jednako korisnim kao znatno veći 3-u-1 punjač.

BoostCharge Pro 2-in-1 Dock dolazi u pijeskovitoj (svijetlo sivoj bež) ili ugljenoj boji i prekriven je materijalom od silikona koji se mekano dodiruje i izgleda lijepo na stolu ili noćnom ormariću. Nažalost, materijal privlači prašinu, ali to je najveća zamerka koju imam na njega.

Dimenzije punjača su otprilike 3 inča visine (ravan) i 2,5 inča širine, tako da je relativno kompaktan i ne zauzima puno prostora. Ovo je najmanji Belkin punjač koji imam (i najmanji višeuređajni punjač bilo koje marke) zahvaljujući uklanjanju posebnog mesta za punjenje AirPods-a.

U paketu se nalazi i pleteni USB-C kabl dužine 1,5 metra u boji punjača i 30W napajanje. Kabel se ne može odvojiti od punjača, što je mana za mene. Voleo bih da mogu zameniti kabl za upotrebu na radnom stolu, ali nemam tu opciju. Sa pozitivne strane, cenim napajanje jer ne svaki višeuređajni punjač na tržištu dolazi sa napajanjem.

BoostCharge Pro 2-in-1 Dock će puniti MagSafe iPhone do 15W, a takođe će brzo puniti kompatibilne modele Apple Watch-a. Sa brzim punjačem, obično punim Apple Watch u kratkim intervalima tokom dana (nosim ga dok spavam), i to je dovoljno da održavam nivo baterije. To mi daje slobodno mesto za punjenje AirPods-a kada je to potrebno.

Testirao sam brzine punjenja da bih se uverio da dobijam brzine koje Belkin reklamira. iPhone se punio brzinom MagSafe-a očekivano, a Apple Watch serije 9 se zaista brzo punio.

U pogledu težine, ovaj punjač ima oko jedne funte, a isti materijal koji se nalazi na telu punjača je i na dnu kako bi se osiguralo da neće skliznuti ni kada se dodaju i uklanjaju uređaji.

Ovo je novi punjač, pa je skup i još uvek nema rasprodaje, a cena je glavni problem. Jeftin je kao neki 3-u-1 punjači, ali, može se tvrditi da mu svestranost opravdava cenu.

Prednosti BoostCharge Pro 2-in-1 Dock-a

BoostCharge Pro 2-in-1 Dock ima mnoge prednosti koje ga izdvajaju od drugih punjača na tržištu.

Univerzalna kompatibilnost

Ovaj punjač podržava punjenje iPhone-a, Apple Watch-a i AirPods-a. To ga čini idealnim za ljude koji koriste više Apple uređaja i žele da ih pune istovremeno.

Kvalitetan dizajn

BoostCharge Pro 2-in-1 Dock ima kompaktnu veličinu i modernu suzenu formu. Dobar je izbor za one koji žele stilski punjač koji se lako uklapa u svaki enterijer.

Praktičnost upotrebe

Mogućnost punjenja dva uređaja istovremeno čini ovaj punjač veoma praktičnim. Pored toga, MagSafe punjač može biti podignut i postavljen pod određenim uglom kako bi vam omogućio da pratite događaje na svom iPhone-u dok se puni.

The BoostCharge Pro 2-in-1 Dock je najbolji punjač Belkina do sada

Mane BoostCharge Pro 2-in-1 Dock-a

Iako BoostCharge Pro 2-in-1 Dock ima odlične karakteristike, postoje i neke mane koje treba uzeti u obzir.

Sklona privlačenju prašine

Površina punjača od silikona privlači prašinu, što može biti nezgodno i zahteva povremeno čišćenje.

Nedostatak mogućnosti zamjene USB-C kabla

Kabl USB-C nije odvojiv i ne može se zameniti. Ovo može biti nezgodno ako želite da koristite kraći kabl za desktop ili imate već postojeći kabl koji biste radije koristili.

Cijena BoostCharge Pro 2-in-1 Dock-a

BoostCharge Pro 2-in-1 Dock se može kupiti na Apple webshopu po cijeni od 130 dolara. Takođe je dostupan i na Belkin web stranici po istoj cijeni. Počet će se isporučivati u decembru.

The BoostCharge Pro 2-in-1 Dock je najbolji punjač Belkina do sada

Recenzija BoostCharge Pro 2-in-1 Dock-a

Prednosti

BoostCharge Pro 2-in-1 Dock se ističe po svojoj univerzalnoj kompatibilnosti, kvalitetnom dizajnu i praktičnosti upotrebe. Njegova sposobnost da istovremeno puni nekoliko uređaja čini ga veoma korisnim za vlasnike Apple uređaja.

Nedostaci

Jedan od nedostataka ovog punjača je to što je površina sklonija privlačenju prašine. Takođe, kabl USB-C nije odvojiv i ne može se zameniti, što može biti nezgodno za korisnike koji žele koristiti drugačiji kabl.

Zaključak

BoostCharge Pro 2-in-1 Dock je najbolji punjač Belkina do sada. Sa svojim univerzalnim kompatibilnostima, kvalitetnim dizajnom i praktičnošću upotrebe, ovaj punjač će zadovoljiti potrebe vlasnika Apple uređaja. Iako ima neke mane, njegove prednosti daleko prevazilaze nedostatke. Ako imate sve uređaje sa kojima ovaj punjač radi i možete iskoristiti njegove funkcije kao što su brzo punjenje Apple Watch-a, vredi ga kupiti.

Kako kupiti BoostCharge Pro 2-in-1 Wireless Charging Dock With MagSafe može se kupiti na Apple webshopu po ceni od 130 dolara ili na Belkin web stranici po istoj ceni. Počeci isporuke su planirani za decembar.

Ovaj članak, „The BoostCharge Pro 2-in-1 Dock is Belkin’s Best Charger Yet“, prvi put se pojavio na MacRumors.com.

The BoostCharge Pro 2-in-1 Dock je najbolji punjač Belkina do sada

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.