Tecno Spark 20 je posljednji model pametnog telefona koji će biti dostupan u četiri elegantne boje: Cyber bijela, Gravity crna, Magic Skin plava i Neon zlatna. Ovaj telefon će imati impresivan MediaTek Helio G85 čip, koji će obezbijediti brzinu i snagu za sve vaše svakodnevne zadatke. Sa zadivljujućim 50-megapikselnom zadnjom kamerom i 32-megapikselnom selfi kamerom, moći ćete da uhvatite nevjerojatno jasne i žive fotografije. Ono što čini ovaj telefon još posebnijim je njegova Android implementacija Apple-ovog Dynamic Islanda, koja će vam pružiti jedinstveno i intuitivno iskustvo. Tehničke specifikacije i cijena su nedavno objavljene putem Amazon microsite-a, a očekuje se da će cijena biti ispod 10,499 Rs. Sve u svemu, Tecno Spark 20 je sjajan izbor za one koji žele napredan pametni telefon sa bogatim funkcijama po pristupačnoj cijeni.

Tecno Spark 20 će biti dostupan u četiri boje: Cyber White, Gravity Black, Magic Skin Blue i Neon Gold

Tecno Spark 20 boje

Tecno Spark 20 je dostupan u četiri različite boje: Cyber White, Gravity Black, Magic Skin Blue i Neon Gold. Ova paleta boja omogućava korisnicima da odaberu onu koja najbolje odgovara njihovom stilu i preferencijama. Bez obzira da li volite klasičnu crnu ili želite nešto malo drugačije poput plave ili zlatne boje, Tecno Spark 20 ima opcije koje će vas oduševiti.

Procesor

Telefon je pokretan MediaTek Helio G85 čipom. Ovaj procesor pruža snažne performanse i omogućava korisnicima da bez napora obavljaju svoje zadatke. Bez obzira da li igrate igre, fotografirate ili koristite različite aplikacije, MediaTek Helio G85 čip obezbeđuje glatko i brzo iskustvo korišćenja.

Tecno Spark 20 će biti dostupan u četiri boje: Cyber White, Gravity Black, Magic Skin Blue i Neon Gold

Kamere

Tecno Spark 20 ima impresivne kamere koje korisnicima omogućavaju da zabeleže i dele svoje najbolje trenutke. Telefon dolazi sa 50-megapikselnom zadnjom kamerom koja pruža visokokvalitetne fotografije sa detaljima i oštrinom. Bez obzira da li fotografirate pejzaže, portrete ili objekte, ova kamera će vas oduševiti svojim rezultatima.

Selfi kamera takođe nije zanemarljiva, sa 32-megapikselnom kamerom koja vam omogućava da uhvatite svoj najbolji osmeh i delite ga sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Bez obzira da li se nalazite u zatvorenom prostoru ili napolju, Tecno Spark 20 će vam pružiti kvalitetne selfie fotografije.

Operativni sistem

Tecno Spark 20 dolazi sa Android implementacijom Apple-ovog Dynamic Island. Ovaj operativni sistem pruža korisnicima intuitivno i jednostavno iskustvo korišćenja. Sa brzim i efikasnim performansama, možete lako prelaziti između aplikacija, surfovati internetom i koristiti različite funkcije telefona. Ovaj spoj Androida i Apple-ovog sistema omogućava korisnicima najbolje od oba sveta.

Tecno Spark 20 će biti dostupan u četiri boje: Cyber White, Gravity Black, Magic Skin Blue i Neon Gold

Objava tehničkih karakteristika i cijene

Sve tehničke karakteristike i cijena Tecno Spark 20 su objavljene putem Amazon microsite-a. Na ovom sajtu možete pronaći sve detalje o telefonu, uključujući specifikacije, funkcije i cijenu. Ova detaljna objava olakšava potencijalnim kupcima da donesu informisane odluke i saznaju sve što ih zanima o Tecno Spark 20.

Cijena

Tecno Spark 20 će biti dostupan po pristupačnoj cijeni ispod 10,499 Rs. Ova cijena čini telefon pristupačnim mnogim korisnicima koji žele da iskoriste sve prednosti koje Tecno Spark 20 nudi. Bez obzira da li ste student, profesionalac ili samo želite da imate moderan telefon sa odličnim performansama, Tecno Spark 20 je pravi izbor za vas.

Tecno Spark 20 će biti dostupan u četiri boje: Cyber White, Gravity Black, Magic Skin Blue i Neon Gold

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.