TCL je nedavno predstavio dva nova modela televizora – P745 4K UHD i C755 QD Mini LED 4K – na indijskom tržištu. Model C755 QD Mini LED se ističe svojim impresivnim specifikacijama koje uključuju Dolby Vision, Dolby Atmos i osvježavanje slike od 144 Hz. Sa svojim bezokvirnim metalnim dizajnom, model P745 ima privlačan izgled i dodatne funkcionalnosti kao što su Game Accelerator i podrška za HDR 10. Obje verzije podržavaju Google TV s ugrađenim Google Assistantom i dolaze po različitim cijenama, ovisno o veličini ekrana. Dok je model P745 već dostupan na tržištu u manjim veličinama, C755 QD Mini LED je novi model koji nudi naprednu mini-LED tehnologiju.

TCL predstavio nove modele televizora P745 i C755 u Indiji

TCL predstavio nove modele televizora P745 i C755 u Indiji

Kao jedan od vodećih proizvođača televizora, TCL je nedavno predstavio svoje najnovije modele televizora P745 4K UHD i C755 QD Mini LED na indijskom tržištu. Ovi modeli donose napredne tehničke specifikacije i inovativne funkcije koje pružaju poboljšano iskustvo gledanja.

Modeli P745 4K UHD i C755 QD Mini LED

TCL-ovi novi modeli televizora, P745 4K UHD i C755 QD Mini LED, predstavljaju vrhunski izbor za ljubitelje visokokvalitetnog sadržaja. Oba modela dolaze s impresivnim značajkama i performansama kako bi zadovoljila potrebe korisnika.

Opis modela P745 4K UHD

Model P745 je opremljen 4K UHD (Ultra HD) ekranom koji pruža izvanrednu kvalitetu slike. S bezokvirnim metalnim dizajnom, ovaj televizor će se sjajno uklopiti u bilo koji prostor. Game Accelerator funkcija omogućuje vam da uživate u nevjerojatno glatkim igrama bez ikakvog zastoja. Osim toga, podržava HDR 10 tehnologiju, što rezultira živopisnim bojama i detaljima.

Opis modela C755 QD Mini LED

Model C755 QD Mini LED koristi revolucionarnu Mini-LED tehnologiju koja omogućuje dosljedno bolji kontrast i precizniju lokalno zatamnjenje. Ovaj televizor ima Dolby Vision i Dolby Atmos, što pruža vrhunski zvuk i sliku. Osvježavanje slike od 144 Hz omogućuje glatko prikazivanje brzih akcijskih scena, dok podrška za HDR 10 pruža živopisne boje i dublje crne tonove.

TCL predstavio nove modele televizora P745 i C755 u Indiji

Specifikacije modela C755 QD Mini LED

TCL-ov model C755 QD Mini LED ima niz impresivnih specifikacija koje ga čine izuzetnim izborom za gledanje sadržaja visoke kvalitete.

Dolby Vision

S Dolby Vision tehnologijom, ovaj televizor pruža detaljne slike s bogatim kontrastom i živopisnim bojama. Svaka scena prikazana na ovom televizoru bit će prikazana s najboljim mogućim kvalitetom.

Dolby Atmos

Dolby Atmos tehnologija omogućuje vam da se uronite u zvuk i doživite ga iz svih smjerova. Ovaj televizor će stvoriti čarobno audio iskustvo koje će vas potpuno obuzeti.

Osvježavanje slike od 144 Hz

Osvježavanje slike od 144 Hz omogućava prikazivanje brzih akcijskih scena bez ikakve zamućenosti ili smetnji. Svaki pokret bit će jasno vidljiv, što će poboljšati vaše iskustvo gledanja.

Podrška za HDR 10

HDR 10 omogućuje prikazivanje dubljih crnih tonova i bogatih boja. Ovaj televizor će prikazivati sadržaj s detaljima koji će vas ostaviti bez daha.

Mini-LED tehnologija

C755 koristi inovativnu Mini-LED tehnologiju koja donosi poboljšan kontrast i preciznu lokalnu zatamnjenost. Svaka scena će biti prikazana s nevjerojatnom jasnoćom i detaljima.

Specifikacije modela P745

Model P745 također ima značajne specifikacije koje ga čine atraktivnim izborom za korisnike koji traže visokokvalitetnu sliku i dobar dizajn.

Bezokvirni metalni dizajn

P745 dolazi s bezokvirnim metalnim dizajnom koji pruža sofisticiranu i elegantnu estetiku. Ovaj televizor će unijeti dodir moderne elegancije u vaš prostor.

Game Accelerator funkcija

Sa Game Accelerator funkcijom, P745 omogućuje vam da uživate u nevjerojatno glatkim igrama bez ikakvog zastoja ili usporavanja. Vaše gaming iskustvo bit će potpuno uzbudljivo.

Podrška za HDR 10

P745 podržava HDR 10 tehnologiju, koja omogućuje prikazivanje visoko kvalitetnih slika s bogatim bojama i dubljim crnim tonovima.

4K UHD ekran

P745 dolazi s 4K UHD ekranom koji pruža nevjerojatnu razlučivost i detalje. Svaka slika bit će prikazana sa živopisnim bojama i oštrim detaljima.

TCL predstavio nove modele televizora P745 i C755 u Indiji

Cijene modela

TCL-ovi modeli P745 i C755 dostupni su po različitim cijenama, ovisno o veličini ekrana.

Raspon cena modela P745

Cijene modela P745 kreću se od Rs. 89,990 do Rs. 4,99,990, ovisno o veličini ekrana i drugim značajkama. Ova raznolikost cijena omogućuje korisnicima da odaberu model koji najbolje odgovara njihovim potrebama i budžetu.

Raspon cena modela C755

Cijene modela C755 variraju ovisno o veličini ekrana i drugim značajkama. Potrošači mogu očekivati ​​da će cijena ovog modela biti slična cijenama modela P745.

Razlike između modela P745 i C755

Iako oba modela dolaze s impresivnim specifikacijama, postoje i neke razlike između modela P745 i C755.

Razlike u tehnologiji ekrana

Prva razlika je u tehnologiji ekrana koju koriste ovi modeli. Model P745 koristi 4K UHD tehnologiju, dok model C755 koristi revolucionarnu Mini-LED tehnologiju koja pruža bolji kontrast i lokalno zatamnjenje.

Razlike u dizajnu

Druga razlika je u dizajnu. Model P745 dolazi s bezokvirnim metalnim dizajnom koji pruža modernu i elegantnu estetiku. S druge strane, model C755 ima klasičan dizajn s tankim okvirom koji će se sjajno uklopiti u bilo koji prostor.

Razlike u podršci za zvuk

Treća razlika je u podršci za zvuk. Model C755 dolazi s Dolby Vision i Dolby Atmos tehnologijom koja pruža vrhunsko audio iskustvo. S druge strane, model P745 nudi podršku za HDR 10 tehnologiju, što također rezultira visokokvalitetnim zvukom.

Razlike u cijeni

Naravno, još jedna razlika su cijene modela. Cjenovni raspon za oba modela varira ovisno o veličini ekrana i drugim značajkama. Potrošači mogu odabrati model koji najbolje odgovara njihovom budžetu.

TCL predstavio nove modele televizora P745 i C755 u Indiji

Podrška za Google TV

Oba modela, P745 i C755, dolaze s podrškom za Google TV, što omogućuje korisnicima da pristupe svojim omiljenim aplikacijama i sadržajima na jednostavan i intuitivan način.

Google TV integracija

Integracija Google TV omogućuje korisnicima da pristupaju velikom izboru aplikacija, filmova, emisija i drugih sadržaja. Sve njihove omiljene aplikacije su pristupačne na jednom mjestu, što olakšava pronalaženje sadržaja koji žele gledati.

Ugrađeni Google Assistant

Osim toga, obezbeđena je i podrška za Google Assistant koji omogućuje korisnicima da upravljaju televizorom glasovnim naredbama. Korisnici mogu jednostavno reći što žele gledati ili koje aplikacije žele koristiti, a Google Assistant će to obaviti umjesto njih.

Dostupnost modela P745 na tržištu

Model P745 već je dostupan na indijskom tržištu u manjim veličinama ekrana. Korisnici mogu odabrati veličinu koja najbolje odgovara njihovim prostorima i potrebama.

Dostupne veličine ekrana

Model P745 dolazi u različitim veličinama ekrana, uključujući 55 inča, 65 inča i 75 inča. Ova raznolikost veličina omogućuje korisnicima da odaberu onu koja najbolje odgovara njihovom prostoru i preferencijama.

Cjenovni raspon

Cijenovni raspon za model P745 varira ovisno o veličini ekrana i drugim značajkama. Potrošači mogu očekivati ​​da će cijena biti konkurentna i pristupačna.

TCL predstavio nove modele televizora P745 i C755 u Indiji

Novi model C755 QD Mini LED

Model C755 QD Mini LED je najnoviji dodatak TCL-ovoj ponudi televizora. Ovaj model ima niz specijalnih funkcija koje ga čine izvanrednim izborom za korisnike koji žele vrhunski kvalitet slike i zvuka.

Prednosti korištenja mini-LED tehnologije

Mini-LED tehnologija koristi tisuće malih LED svjetiljki kako bi se postigao izvanredan kontrast i precizno lokalno zatamnjenje. Svaka scena bit će prikazana s nevjerojatnom jasnoćom i detaljima, a crne površine bit će dublje i bogatije. Mini-LED tehnologija također smanjuje svijetlosne mrlje, što rezultira homogenijim osvjetljenjem.

Specijalne funkcije modela C755

Model C755 dolazi s impresivnim značajkama kao što su Dolby Vision i Dolby Atmos, koji omogućuju sjajno iskustvo gledanja i slušanja. Ovaj televizor također ima osvježavanje slike od 144 Hz, što vam omogućuje da uživate u glatkim i fluidnim pokretima na ekranu. Podrška za HDR 10 pruža živopisne boje i dublje crne tonove, dok elegantan dizajn s tankim okvirom dodaje dozu stiliziranosti.

Ukratko, TCL-ovi novi modeli televizora P745 4K UHD i C755 QD Mini LED donose visokokvalitetnu sliku i vrhunski zvuk. Ovi televizori dolaze s nizom naprednih značajki i tehničkih specifikacija koje će zadovoljiti potrebe korisnika. Podrška za Google TV i ugrađeni Google Assistant omogućuju vam jednostavan pristup omiljenim aplikacijama i sadržajima. P745 model je već dostupan na indijskom tržištu, dok je model C755 QD Mini LED novi dodatak TCL-ovoj ponudi televizora. Neovisno o tome koji model odaberete, pružit će vam nevjerojatno iskustvo gledanja i kvalitetu koju očekujete od TCL-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.