Lidl, poznati trgovinski lanac, predstavlja svoju novu powerbanku koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za punjenjem iPhonea. Ova izuzetno povoljna powerbanka omogućava vam da svoj iPhone napunite više puta, čime vam omogućava dugotrajno korištenje. Bez obzira na to gdje se nalazite, ova powerbanka je savršena za putovanja ili situacije kada niste u blizini utičnice. Košta samo 19,99 eura, a kapacitet od 20.000 mAh omogućava vam punjenje više uređaja istovremeno. Powerbanka je također zaštićena od pregrijavanja i kratkog spoja, pružajući vam sigurno i pouzdano punjenje. Uz to, LED svjetlo na powerbanci vam prikazuje status baterije, a možete je kupiti u bijeloj ili crnoj boji. Ne propustite ovu sjajnu ponudu Lidl powerbanke za sigurno i praktično punjenje vašeg iPhonea.

O powerbanci iz Lidla

Trgovinski lanac Lidl nudi jeftinu powerbanku koja je posebno dizajnirana za punjenje iPhonea. Powerbanka je kompatibilna s različitim verzijama iPhonea i može ga napuniti više puta, pružajući pouzdan izvor napajanja za vaš mobilni uređaj.

Svjetleći indikator baterije na powerbanci iz Lidla

Kompatibilna s iPhoneom

Jedna od ključnih značajki Lidl powerbanke je njezina kompatibilnost s iPhoneom. Bez obzira jeste li vlasnik iPhonea 11, iPhone X ili neke druge verzije, ova powerbanka će savršeno raditi s vašim uređajem. Osigurava stabilno punjenje i brzi prijenos energije kako biste što brže dobili svoj iPhone koji je spreman za upotrebu.

Može napuniti iPhone više puta

Snaga powerbanke iz Lidla je nevjerojatna. S kapacitetom od 20.000 mAh, možete napuniti svoj iPhone više puta prije nego što morate ponovno napuniti powerbanku. To je savršeno za dugotrajna putovanja ili situacije kada niste u blizini utičnice. Jednostavno priključite svoj iPhone na powerbanku i ostavite je da napuni vaš uređaj dok se vi zabavljate ili obavljate svoje svakodnevne aktivnosti.

Pogodna za putovanja i situacije bez utičnice

Lidl powerbanka je neophodan dodatak za putovanja. Bilo da ste na dugom putu ili samo provodite opuštajući vikend izvan grada, ova powerbanka će vam pomoći da ostanete povezani s ostatkom svijeta. Nikada nećete morati brinuti o tome hoće li vam se iPhone isprazniti jer ćete uvijek imati pouzdan izvor napajanja pri ruci. Također je korisna u situacijama kada niste u blizini utičnice, bilo da ste na kampiranju, izletu ili samo sjedite u kafiću koji nema pristup struji.

Cijena powerbanke iz Lidla

Sve ove značajke i prednosti možete dobiti po izuzetno povoljnoj cijeni. Lidl powerbanka je dostupna po cijeni od samo 19,99 eura. To je pristupačna opcija u usporedbi s drugim markama powerbanki na tržištu. S ovom powerbankom, ne morate se brinuti o skupoj kupovini dodatne opreme za vaš iPhone.

Svjetleći indikator baterije na powerbanci iz Lidla

Kapacitet od 20.000 mAh

Powerbanka iz Lidla ima veliki kapacitet od 20.000 mAh. To znači da može zadržati dovoljno energije kako bi napunila vaš iPhone više puta, bez potrebe za ponovnim punjenjem. S ovom powerbankom, možete biti sigurni da ćete uvijek imati dovoljno snage da održavate svoj iPhone uključenim i spreman za upotrebu.

Mogućnost istovremenog punjenja više uređaja

Jedna od značajki powerbanke iz Lidla je mogućnost istovremenog punjenja više uređaja. To znači da možete jednostavno priključiti ne samo svoj iPhone, već i druge mobilne uređaje poput tableta, pametnih satova ili Bluetooth slušalica na powerbanku, a ona će ih punim kapacitetom napuniti. Ova funkcionalnost je posebno korisna kada putujete s više uređaja ili kada ste u društvu i svi trebate napuniti svoje mobilne uređaje.

Svjetleći indikator baterije na powerbanci iz Lidla

Zaštita od pregrijavanja i kratkog spoja

Sigurnost je uvijek ključna kada je riječ o elektronici. Powerbanka iz Lidla ima ugrađenu zaštitu od pregrijavanja i kratkog spoja kako bi osigurala sigurnost prilikom punjenja vaših uređaja. Ne morate brinuti o mogućim problemima s pregrijavanjem ili kratkim spojem prilikom korištenja ove powerbanke. Možete biti sigurni da je vaš mobilni uređaj zaštićen i da će se punjenje odvijati glatko i sigurno.

Vrijeme punjenja powerbanke

Kada praznite powerbanku i želite je ponovno napuniti, vjerojatno se pitate koliko dugo će to trajati. S powerbankom iz Lidla, nema potrebe da čekate predugo. Vrijeme punjenja ove powerbanke je oko 6 sati. To je relativno kratko vrijeme, s obzirom na njezin veliki kapacitet i korisnost koju pruža.

Svjetleći indikator baterije na powerbanci iz Lidla

LED svjetlo koje prikazuje status baterije

Powerbanka je opremljena LED svjetlom koje prikazuje status baterije. Ovo svjetlo vam omogućava da brzo i jednostavno provjerite koliko energije powerbanka još uvijek ima. Nikada nećete biti iznenađeni praznim powerbankom jer je uvijek možete provjeriti prije putovanja ili izlaska iz kuće.

Dostupne boje powerbanke

Powerbanka iz Lidla dolazi u dvije prepoznatljive boje – bijeloj i crnoj. Možete odabrati boju koja najbolje odgovara vašem stilu i preferencijama. Oba dizajna su elegantna i moderna, pružajući vam mogućnost da izrazite svoj stil čak i kada koristite powerbanku.

Uz Lidl powerbanku, možete biti sigurni da imate pouzdan izvor napajanja za svoj iPhone. Njezina kompatibilnost s iPhoneom, veliki kapacitet, mogućnost istovremenog punjenja više uređaja i zaštita od pregrijavanja i kratkog spoja čine je izvrsnom opcijom za svakodnevnu upotrebu, putovanja i situacije bez utičnice. Po povoljnoj cijeni od 19,99 eura, ova powerbanka pruža izvanrednu vrijednost za vaš novac. Ne zaboravite da je dostupna u bijeloj i crnoj boji, pa možete odabrati onu koja vam najviše odgovara.

Svjetleći indikator baterije na powerbanci iz Lidla

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.