Novi vikend popust u prodavnici Best Buy donosi najniže cijene ikada za svaki model iPad Air uređaja. Svi modeli pete generacije iPad Air uređaja su sniženi do 150 dolara, a ove ponude su dostupne svim kupcima i ne zahtijevaju članstvo u My Best Buy Plus ili Total programu. Počevši od modela 64GB Wi-Fi iPad Air, ovaj tablet možete nabaviti za samo 449.99 dolara, umjesto 599.99 dolara. Best Buy ima na raspolaganju sve boje ovog uređaja po ovoj rekordno niskoj cijeni. Također, dostupna je i verzija sa 256GB memorije, snižena na 599.99 dolara. Na akciji su i verzije sa mobilnim internetom, počevši od 64GB modela koji košta 599.99 dolara, pa sve do 256GB modela koji se može nabaviti za 749.99 dolara. Pored iPad Air uređaja, Best Buy nudi i velike popuste na 9. generaciju iPada, 10. generaciju iPada, MacBook Pro i MacBook Air. Za više informacija o ovim ponudama, posjetite našu Apple Deals stranicu.

Sva verzija iPad Air uređaja dostiže najnižu cijenu ikad u novoj akciji Best Buy-a, dostupna po cijeni od 449.99 dolara

Najniža cijena ikad za iPad Air uređaje

Sva verzija iPad Air uređaja dostiže najnižu cijenu ikad u novoj akciji Best Buy-a

U najnovijoj akciji Best Buy-a, svi modeli 5. generacije iPad Air uređaja dostižu svoju najnižu cijenu ikad. Ovo je povoljna prilika za sve potrošače koji su zainteresovani za kupovinu iPad Air uređaja, bez obzira na to da li su članovi Best Buy Plus ili Ukupno programa. Popusti se kreću sve do 150 dolara, što je izuzetno atraktivno za kupce.

Dostupna po cijeni od 449.99 dolara

Cijena za 64GB Wi-Fi verziju iPad Air-a snižena je sa 599.99 dolara na 44.99. Ova snižena cijena dostupna je za sve boje iPad Air uređaja. Također, cijena za 256GB Wi-Fi verziju iPad Air-a snižena je sa 749.99 dolara na 599.99 dolara. Ovo je prilika da kupci iskoriste jedinstvenu ponudu za jedan od najpopularnijih Apple uređaja.

Detalji o akciji Best Buy-a

Novi vikend popusti uključuju sva izdanja 5. generacije iPad Air uređaja

Best Buy je pripremio nove vikend popuste koji obuhvataju sve modele 5. generacije iPad Air uređaja. Ova akcija omogućava kupcima da iskoriste snižene cijene za sve dostupne verzije iPad Air-a, bilo da se radi o 64GB Wi-Fi, 256GB Wi-Fi ili verzijama sa mobilnom vezom.

Popusti prelaze čak 150 dolara

U ovoj akciji, popusti na iPad Air uređaje dosežu čak 150 dolara. Ovo je izuzetno povoljna prilika za kupce koji su zainteresovani za kupovinu ovih uređaja. Snizene cijene omogućavaju da se iPad Air uređaji kupe po najnižim cijenama do sada.

Popusti su dostupni svim kupcima, bez potrebe za Best Buy Plus ili Ukupno članstvom

Jedna od prednosti ove akcije je što popusti nisu rezervisani samo za članove Best Buy Plus ili Ukupno programa. Svi kupci mogu iskoristiti ove snižene cijene i nabaviti iPad Air uređaje po povoljnim cijenama. Ovo je sjajna prilika za sve koji su zainteresovani za kupovinu ovih Apple uređaja.

Sva verzija iPad Air uređaja dostiže najnižu cijenu ikad u novoj akciji Best Buy-a, dostupna po cijeni od 449.99 dolara

64GB Wi-Fi iPad Air

Snizi cijena na 449.99 dolara sa prethodnih 599.99 dolara

U ovoj akciji, Best Buy je snizio cijenu za 64GB Wi-Fi verziju iPad Air-a sa prethodnih 599.99 dolara na 449.99 dolara. Ovo je povoljna prilika za sve kupce koji su zainteresovani za iPad Air uređaj sa ovom memorijom. Snižena cijena omogućava da se ovaj uređaj nabavi po izuzetno atraktivnoj cijeni.

Sve boje dostupne na rekordno niskoj cijeni

Sve boje 64GB Wi-Fi verzije iPad Air-a su dostupne po rekordno niskoj cijeni. Bez obzira da li preferirate Space Gray, Silver, Green, Sky Blue ili Pink, možete nabaviti iPad Air uređaj po povoljnoj cijeni. Ovo je sjajna prilika da se izaberu boje po sopstvenom ukusu, bez kompromisa kada je u pitanju cijena.

Ponuda dostupna za 64GB Wi-Fi verziju iPad Air-a

Ova ponuda snižene cijene odnosi se samo na 64GB Wi-Fi verziju iPad Air-a. Kupci koji su zainteresovani za ovu memoriju i mogućnost bežičnog povezivanja mogu iskoristiti ovu ponudu i nabaviti iPad Air po atraktivnoj cijeni.

256GB Wi-Fi iPad Air

Snizi cijena na 599.99 dolara sa prethodnih 749.99 dolara

Best Buy je snizio cijenu za 256GB Wi-Fi verziju iPad Air-a sa prethodnih 749.99 dolara na 599.99 dolara. Ova snižena cijena omogućava kupcima da nabave iPad Air visokog kapaciteta po povoljnoj cijeni. Ovo je izuzetna prilika za sve koji su u potrazi za prostorom za pohranu velikog broja datoteka.

Sve boje dostupne na rekordno niskoj cijeni

Baš kao i za 64GB Wi-Fi verziju, sve boje su dostupne za 256GB Wi-Fi verziju iPad Air-a po rekordno niskoj cijeni. Bez obzira na boju koju preferirate, možete nabaviti iPad Air sa velikom memorijom po izuzetno atraktivnoj cijeni.

Ponuda dostupna za 256GB Wi-Fi verziju iPad Air-a

Ova ponuda snižene cijene odnosi se samo na 256GB Wi-Fi verziju iPad Air-a. Kupci koji su u potrazi za prostorom za pohranu veće količine datoteka mogu iskoristiti ovu ponudu i nabaviti iPad Air sa velikom memorijom po povoljnoj cijeni.

Sva verzija iPad Air uređaja dostiže najnižu cijenu ikad u novoj akciji Best Buy-a, dostupna po cijeni od 449.99 dolara

Ponude za verzije sa mobilnom vezom

Cijene kreću od 599.99 dolara za 64GB verziju sa mobilnom vezom

Za kupce koji preferiraju verzije sa mobilnom vezom, Best Buy nudi snižene cijene za 64GB verziju sa mobilnom vezom. Ova ponuda omogućava da se iPad Air uređaj sa mobilnom vezom nabavi po povoljnoj cijeni, koja iznosi 599.99 dolara.

Cijene dostižu 749.99 dolara za 256GB verziju sa mobilnom vezom

Za kupce koji su zainteresovani za veći kapacitet pohrane i verziju sa mobilnom vezom, Best Buy nudi snižene cijene za 256GB verziju. Po cijeni od 749.99 dolara, kupci mogu nabaviti iPad Air sa mobilnom vezom i velikom memorijom.

Obje verzije imaju popust od 150 dolara

Važno je napomenuti da oba modela sa mobilnom vezom imaju isti popust od 150 dolara. Ovo predstavlja sjajnu priliku za sve koje su u potrazi za iPad Air uređajem sa mobilnom vezom, bez obzira na kapacitet pohrane.

Dostupne su u svim bojama

Ponuda za verzije sa mobilnom vezom odnosi se na sve boje iPad Air-a. Bez obzira da li preferirate Space Gray, Silver, Green, Sky Blue ili Pink, možete nabaviti iPad Air verziju sa mobilnom vezom po sniženoj cijeni. Ovo je sjajna prilika za sve koji žele da kombinuju mobilnost sa velikim kapacitetom pohrane.

Snizenja za ostale Apple proizvode

Pored iPad Air-a, Best Buy ima odlična sniženja za iPad 9. generacije

Osim sniženja za iPad Air uređaje, Best Buy nudi odlične popuste i za iPad 9. generacije. Ovo je prilika za sve potrošače koji su zainteresovani za nabavku iPada po povoljnoj cijeni.

Snizenja su dostupna i za MacBook Pro i MacBook Air

Best Buy također nudi snižene cijene za MacBook Pro i MacBook Air. Ovo je sjajna prilika za sve koji su u potrazi za MacBook računarima i žele da iskoriste povoljne cijene.

Više informacija možete pronaći u našim člancima

Za detaljnije informacije o sniženjima za ostale Apple proizvode, kao i za specifikacije pojedinih modela, možete posjetiti naše članke na ovu temu. Tamo ćete pronaći sve informacije koje vam mogu biti od koristi prilikom kupovine MacBook računara ili iPada.

Završne napomene

Posjetite naš Apple Deals članak za pregled najboljih popusta vezanih za Apple proizvode

Ako želite da se informišete o najboljim popustima vezanim za Apple proizvode, posjetite naš Apple Deals članak. Tamo ćete pronaći pregled trenutno dostupnih popusta, kao i sve informacije o sniženim cijenama.

Akcija traje samo određeno vrijeme

Važno je napomenuti da ova akcija traje samo određeno vrijeme. Kako biste iskoristili snižene cijene za iPad Air uređaje, preporučujemo da se brzo odlučite i obavite kupovinu dok su popusti još uvijek dostupni.

Pratite nas za najnovije informacije i akcije

Kako biste uvijek bili informisani o najnovijim ponudama i akcijama Best Buy-a, pratite nas na našim društvenim mrežama i redovno posjećujte našu web stranicu. Tako ćete biti u toku sa svim povoljnostima koje vam mogu pružiti za kupovinu Apple proizvoda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.