U današnjem digitalnom dobu, Rabobank je predstavio revolucionarnu funkciju pod nazivom „Tap to Pay“ koja omogućava korisnicima da jednostavno obave bežično plaćanje putem svojih iPhone uređaja. Zahvaljujući ovoj novoj mogućnosti, korisnici Rabobank-a mogu unijeti iznos koji žele platiti na svojim iPhone-ima, Apple Watch-ima ili putem odabrane kreditne kartice ili digitalnog novčanika. Ono što čini ovu funkciju posebno pogodnom za maloprodavce i poduzetnike jest mogućnost stvaranja vlastitih popisa proizvoda i automatskog izračunavanja iznosa plaćanja putem Rabo SmartPin aplikacije. S obzirom na to da se koristi ista tehnologija kao i kod Apple Pay-a, korisnici ne moraju brinuti o sigurnosti i privatnosti svojih podataka. Uz Rabobankov novitet, plaćanje postaje jednostavnije i praktičnije nego ikad prije.

Stvori popis proizvoda i automatski izračunaj iznos plaćanja putem Rabo SmartPin aplikacije

Rabobankova nova funkcija Tap to Pay

Rabobank je uveo novu mogućnost plaćanja na iPhone-u pod nazivom ‘Tap to Pay’. Ova nova funkcija omogućava korisnicima Rabobank-a da obave bežično plaćanje putem svojih iPhone uređaja. Tap to Pay je nova funkcija koja je dostupna u okviru usluge Apple Pay.

Jednostavno plaćanje putem iPhone-a

Korisnici Rabobank-a sada mogu jednostavno unijeti iznos koji trebaju platiti na svojim iPhone uređajima kako bi obavili bežično plaćanje. Ova funkcija omogućava plaćanje putem drugog iPhone-a, Apple Watch-a, odgovarajuće kreditne kartice ili digitalnog novčanika. Nema potrebe za korištenjem zasebnog uređaja za plaćanje, što olakšava korisnicima postupak plaćanja i čini ga još praktičnijim.

Stvori popis proizvoda i automatski izračunaj iznos plaćanja putem Rabo SmartPin aplikacije

Pogodnost za trgovce i poduzetnike

Ova nova mogućnost plaćanja koju nudi Rabobank prvenstveno je namijenjena malim trgovcima i poduzetnicima. Sada, korisnici Rabobank-a ne moraju ulagati u poseban uređaj za plaćanje kako bi omogućili svojim kupcima plaćanje putem iPhone-a. Ova funkcionalnost će smanjiti njihove troškove i omogućiti im jednostavnije i praktičnije upravljanje plaćanjima.

Stvaranje popisa proizvoda putem Rabo SmartPin aplikacije

Dodatna pogodnost koju Rabobank nudi korisnicima je mogućnost stvaranja vlastitih popisa proizvoda putem Rabo SmartPin aplikacije. Korisnici mogu unijeti svoje proizvode zajedno s pripadajućim cijenama i aplikacija će automatski izračunati konačnu svotu prilikom plaćanja. Ovo olakšava proces plaćanja i pomaže u smanjenju pogrešaka pri unosu iznosa.

Stvori popis proizvoda i automatski izračunaj iznos plaćanja putem Rabo SmartPin aplikacije

Dostupnost aplikacije

Rabo SmartPin aplikacija je dostupna svima koji posjeduju iPhone XS ili noviji model. Ovo osigurava da veći broj korisnika može iskoristiti prednosti ove nove funkcije plaćanja. Rabobank želi osigurati da svi korisnici imaju pristup ovim praktičnim mogućnostima i olakšati im svakodnevne financijske transakcije.

Privatnost korisnika

Korisnici se ne moraju brinuti o svojoj privatnosti prilikom korištenja ove nove funkcionalnosti. Rabobank koristi istu tehnologiju kao i Apple Pay koji je poznat po svojoj sigurnosti i pouzdanosti. Korisnici mogu biti sigurni da su njihovi financijski podaci zaštićeni i da su njihove transakcije sigurne.

Ukratko, Rabobankova nova funkcija Tap to Pay omogućava korisnicima jednostavno i praktično bežično plaćanje putem iPhone uređaja. Ova funkcija je posebno pogodna za male trgovce i poduzetnike koji žele omogućiti svojim kupcima brzo i sigurno plaćanje putem iPhone-a. Rabo SmartPin aplikacija dodatno olakšava proces plaćanja omogućavajući korisnicima da stvore svoje popise proizvoda i izračunaju konačnu svotu prilikom plaćanja. Svi korisnici iPhone XS ili novijih verzija mogu iskoristiti ovu novu funkciju. Uz istu tehnologiju kao Apple Pay, korisnici mogu biti sigurni da su njihovi financijski podaci sigurni i zaštićeni prilikom korištenja Rabobankove Tap to Pay funkcije.

Stvori popis proizvoda i automatski izračunaj iznos plaćanja putem Rabo SmartPin aplikacije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.