Streamingdienst SkyShowtime je najavio povećanje cijena pretplata od 23. aprila 2024. Trenutni pretplatnici, koji trenutno plaćaju 6,99 eura mjesečno, morat će od 23. aprila plaćati 8,99 eura mjesečno. Također će biti dostupna nova pretplata sa reklamama pod nazivom „Standaard met reclame“, koja će koštati 5,99 eura mjesečno. Možete također uzeti godišnju pretplatu za 70,99 eura, što će vam omogućiti uštedu od otprilike 10 eura. Trenutni pretplatnici će biti automatski prebačeni na novu pretplatu „Standaard Plus“ i također će plaćati 8,99 eura mjesečno. Trenutno nema informacija o dostupnosti 4K sadržaja na SkyShowtime platformi.

I. Povećanje cijena pretplata

SkyShowtime je nedavno najavio povećanje cijena svojih pretplata, što je izazvalo dosta reakcija među postojećim korisnicima. Ovaj članak će vam pružiti sve potrebne informacije o ovom povećanju, kao i o novim abonmanima i opcijama koje su dostupne.

Streamingdienst SkyShowtime povećava cijene pretplata od 23. aprila 2024.

A. Datum povećanja cijena

Povećanje cijena pretplata na SkyShowtime stupit će na snagu od 23. aprila 2024. godine. To znači da će svi korisnici morati platiti više za svoje mjesečne pretplate od tog datuma nadalje.

B. Povećanje za postojeće pretplatnike

Trenutni pretplatnici SkyShowtime-a plaćaju 6,99 eura mjesečno. Međutim, s povećanjem cijena, od 23. aprila će taj iznos biti povećan na 8,99 eura mjesečno. Ovo povećanje iznenađuje mnoge korisnike koji su navikli na dosadašnji niski iznos mjesečne pretplate.

Streamingdienst SkyShowtime povećava cijene pretplata od 23. aprila 2024.

C. Novi abonmani sa reklamama

Skoro nakon objave povećanja cijena, SkyShowtime je također najavio dolazak novih abonmana koji će biti dostupni korisnicima. Jedan od ovih novih abonmana je „Standaard sa reklamama“. Ovaj abonman koštat će 5,99 eura mjesečno i omogućit će korisnicima pristup svim sadržajima koje inače imaju, ali će biti prikazivane reklame tijekom gledanja.

D. Ušteda putem godišnjeg abonmana

Za korisnike koji su spremni platiti unaprijed za svoju pretplatu, SkyShowtime nudi mogućnost godišnjeg abonmana. Ovaj godišnji paket košta 70,99 eura i pruža uštedu od otprilike 10 eura u usporedbi s mjesečnim plaćanjem. Ova opcija može biti privlačna onima koji planiraju dugoročno koristiti usluge SkyShowtime-a.

Streamingdienst SkyShowtime povećava cijene pretplata od 23. aprila 2024.

E. Automatsko prebacivanje pretplatnika

Svi postojeći korisnici SkyShowtime-a bit će automatski prebačeni na novi abonman „Standaard Plus“ i plaćat će isti iznos kao i novo pristigli korisnici, odnosno 8,99 eura mjesečno. Ovo automatsko prebacivanje moglo bi olakšati prijelaz korisnika na nove tarife i smanjiti zbunjenost koja bi mogla nastati.

F. Nedostatak informacija o 4K sadržaju

Jedno od pitanja koje se pojavilo od strane korisnika jest nedostatak informacija o dostupnosti 4K sadržaja na platformi SkyShowtime. Iako je poznato da korisnici žele kvalitetan sadržaj u visokoj rezoluciji, trenutno nije dostupna nikakva informacija o tome hoće li SkyShowtime ponuditi 4K sadržaj u skorijoj budućnosti. Ovo nedostatak informacija bi mogao predstavljati izazov za pretplatnike koji žele najvišu kvalitetu slike tijekom gledanja svojih omiljenih programa i filmova.

Uz povećanje cijena, dolazak novih abonmana i nedostatak informacija o 4K sadržaju, SkyShowtime se suočava s izazovima u održavanju zadovoljstva svojih korisnika. Važno je da pretplatnici budu informirani o ovim promjenama kako bi mogli donijeti informiranu odluku o svojim pretplatama. Nadamo se da će SkyShowtime razmotriti povratne informacije svojih korisnika i nastojati pružiti što bolje iskustvo i vrijednost za svoje pretplatnike.

Streamingdienst SkyShowtime povećava cijene pretplata od 23. aprila 2024.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.