Apple priprema nove AirPods Pro uređaje koji prvi put dolaze s USB-C priključkom. Što još donosi sljedeća generacija AirPods Pro uređaja? Evo očekivanja.

Apple najavljuje nove AirPods uređaje

Ako planirate kupiti nove AirPods uređaje, možda biste trebali pričekati malo duže. Naime, Apple je službeno najavio novi događaj na kojem će predstaviti niz novih proizvoda. Očekuje se da će u utorak, 12. rujna, biti predstavljeni iPhone 15 i Apple Watch Serija 9. No, to nije sve jer će vjerojatno biti predstavljeni i novi AirPods Pro uređaji s USB-C priključkom.

Pročitajte također: Što će Apple predstaviti uz iPhone 15? Očekivanja za predstavljanje

Nažalost, ovo vjerojatno neće biti potpuno novi AirPods uređaji, već nova verzija postojećih slušalica. Apple prelazi na USB-C priključak kod AirPods Pro uređaja, kao što smo već vidjeli kod ovogodišnjih iPhone uređaja. To je rezultat nove europske regulative koja zahtijeva da svi novi elektronički uređaji od studenog 2024. godine moraju imati USB-C priključak. Što se još mijenja kod novih slušalica?

airpods-pro-2

AirPods Pro dobit će novi poklopac

‘Novim’ slušalicama vjerojatno se neće mijenjati hardver. Nova verzija AirPods Pro uređaja vjerojatno će donijeti samo promjenu na poklopcu. Kutija za punjenje trenutnih AirPods slušalica ima Lightning priključak, ali Apple se ove godine od njega oprašta. Novi poklopac za AirPods Pro uređaje imat će USB-C priključak, isto kao što vidimo kod iPhone 15 uređaja.

Unatoč tome, AirPods Pro uređaji dobivaju nekoliko korisnih funkcija ove godine uz izdanje iOS 17. Apple uvodi adaptivni audio, novi način slušanja za AirPods Pro uređaje. Možda je najkorisnija funkcija koja dolazi s iOS 17 na AirPods uređajima funkcija Detekcije razgovora. Ova funkcija automatski smanjuje glasnoću vaših AirPods uređaja kad započnete razgovor. Saznajte sve nove funkcije za AirPods uređaje u iOS 17 ovdje.

airpods-pro-2

AirPods 2 neće dobiti USB-C priključak

Još uvijek nije jasno koji AirPods uređaji će imati USB-C priključak. AirPods Pro 2 će svakako biti predstavljeni s USB-C priključkom, ali nije sigurno hoće li se isti priključak pojaviti na AirPods 3 uređajima. Velika je vjerojatnost da će Apple sačekati s tim do AirPods 4 uređaja, koji se očekuju sljedeće godine. To je u skladu s novom europskom regulativom koja stupa na snagu tek 2024. godine.

Ako još uvijek tražite nove slušalice, možda biste trebali pričekati ako želite AirPods (Pro) uređaje s USB-C priključkom. Ako želite uštedjeti novac, možda je bolje da sada kupite, jer su AirPods Pro 2 trenutno jeftiniji nego ikad. S dolaskom nove kutije, cijena AirPods uređaja će vjerojatno značajno porasti sljedećeg mjeseca.

3 thoughts on “Stižu novi AirPods Pro uređaji s USB-C priključkom: Što je novo?

  1. Pingback: U iOS 17 se može koristiti kamera Game Boy kao web kamera - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  2. Pingback: Kako koristiti usb-c HDMI capture karticu s Orion aplikacijom - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  3. Pingback: Nedostaci iPhone 15 od Apple u odnosu na Android telefone - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.