Speck ima uzbudljive nove proizvode za Apple Vision Pro. Nakon što su Belkin i Spigen najavili svoje proizvode vezane za Vision Pro, Speck također ima nešto novo u ponudi. Oni već nagovještavaju dolazak širokog asortimana proizvoda kao što su futrole za nošenje i držači baterija za ovaj vrhunski uređaj. Svi ovi proizvodi trebali bi biti dostupni uskoro, pružajući korisnicima dodatne opcije i dodatnu zaštitu za njihov Apple Vision Pro. Ostanite u toku da biste saznali više o ovoj izvanrednoj liniji dodataka za Vision Pro.

Speck predstavlja Vision Pro proizvode

Sa prednarudžbama sada dostupnim za Vision Pro, počinju izlaziti prvi dodaci za ovaj nadolazeći uređaj. Do sada su kako Belkin tako i Spigen najavili Vision Pro proizvode.

Predstavljanje Vision Pro dodataka

Belkin je u saradnji sa Appleom dizajnirao držač za bateriju (Battery Holder) za Vision Pro Battery Pack. Belkin Battery Holder za Apple Vision Pro dostupan je po cijeni od 50 dolara i jedini je ne-Apple dodatak koji Apple trenutno prodaje za Vision Pro.

Speck predstavlja Vision Pro proizvode

Belkin baterijski držač za Vision Pro baterijski paket

Držač za bateriju od kompanije Belkin omogućava smještaj Vision Pro baterije. Držač se može nositi uz pomoć remena preko ramena ili ga je moguće pričvrstiti na pojas ili pantalone uz pomoć kablovskog držača. Apple prodaje ovaj dodatak kao nadogradnju za one koji nemaju džep u kojem bi smjestili bateriju dok nose Vision Pro.

Spigen futrola za Vision Pro uređaj

Spigen je predstavio futrolu (pouch) za Vision Pro uređaj, koja mu pruža zaštitu kada nije u upotrebi. Cijena Spigenovog futrole iznosi 90 dolara, što je više od 100 dolara jeftinije od Apple-ove kutije za nošenje Vision Pro uređaja.

Spigenova futrola ima nylon vanjski sloj, kožnu ručku za nošenje i EVA školjku za zaštitu. Unutar futrole postoji obloženi prostor koji čvrsto drži Vision Pro uređaj na mjestu, kao i tajni prostor za AirTag uređaj koji služi za praćenje Vision Pro. Izgleda da futrola također ima prostor za Vision Pro bateriju, kabel i ZEISS leće. Futrola će biti dostavljena između 21. i 23. februara, tako da neće biti dostupna odmah na dan lansiranja.

Speck predstavlja Vision Pro proizvode

Cijene dodataka

Belkin baterijski držač za Vision Pro baterijski paket je dostupan po cijeni od 50 dolara, dok je Spigenova futrola za Vision Pro uređaj dostupna po cijeni od 90 dolara. Oboje su značajno jeftiniji od Apple-ove kutije za nošenje Vision Pro uređaja, koja košta 200 dolara.

Opis Belkin baterijskog držača

Belkin baterijski držač za Vision Pro baterijski paket omogućava korisnicima da udobno nose bateriju uz pomoć remena preko ramena ili kablovskog držača koji se može pričvrstiti na pojas ili pantalone. Držač je specijalno dizajniran da pruži sigurno i pouzdano smještanje baterije, omogućavajući korisnicima lako i praktično korištenje Vision Pro uređaja.

Speck predstavlja Vision Pro proizvode

Opis Spigen futrole

Spigen futrola za Vision Pro uređaj izrađena je od visokokvalitetnih materijala kako bi pružila optimalnu zaštitu uređaju kada nije u upotrebi. Futrola ima poseban obloženi prostor koji čvrsto drži Vision Pro uređaj na mjestu i sprječava oštećenja prilikom nošenja. Također ima tajni prostor za AirTag uređaj koji omogućava korisnicima praćenje svog Vision Pro uređaja u slučaju gubitka ili krađe. Futrola također ima dodatni prostor za Vision Pro bateriju, kabel i ZEISS leće, što korisnicima omogućava praktično nošenje svih potrebnih dodataka uz svoj uređaj.

Ostali proizvođači dodataka za Vision Pro

Pored Belkina i Spigena, i drugi proizvođači dodataka poput Specka već su počeli nagovještavati Vision Pro proizvode, uključujući futrole i držače baterije. Očekuje se da će se uskoro pojaviti širok spektar dodataka za Vision Pro koji će korisnicima pružiti mnoge opcije za personalizaciju i poboljšanje njihovog uređaja.

Speck predstavlja Vision Pro proizvode

Zaključak

Sa dolaskom Vision Pro uređaja na tržište, i prvim predstavljenim dodacima od strane Belkina i Spigena, korisnici će imati širok izbor proizvoda za poboljšanje i zaštitu svog Vision Pro uređaja. Belkin baterijski držač i Spigen futrola su samo neki od mnogih dodataka koji su trenutno dostupni, a očekuje se da će se ponuda dodataka brzo proširiti drugim proizvođačima poput Specka. Uz ove dodatke, korisnici će biti u mogućnosti da personaliziraju svoj Vision Pro i pruže mu dodatnu funkcionalnost i zaštitu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.