Sljedeća generacija iPhone-a – iPhone 16 – očekuje se iduće godine. Prema najnovijim glasinama, iPhone 16 Pro Max biće zamijenjen modelom iPhone 16 Ultra. Također, nova funkcija nazvana NameDrop je predstavljena u novim iOS 17.1 i watchOS 10.1 verzijama. Međutim, vlasti upozoravaju na moguće rizike koje NameDrop može donijeti. Također, razmatraju se alternativni proizvodi za Appleove skupe AirTags uređaje. Gerüchte sugerišu nove funkcionalnosti za iPad mini 7. Google Maps doživljava redizajn, ali neke promjene nailaze na kritike. Spotify Wrapped 2023 je dostupan, gdje korisnici mogu pregledati svoju najslušaniju muziku tokom godine. Također, podijeljeni su i jeftini pokloni ispod 10 eura za ljubitelje Applea. Nažalost, uočene su ranjivosti u Bluetooth standardu koje olakšavaju hakiranje Apple uređaja.

Sljedeća generacija iPhone-a - iPhone 16 - očekuje se iduće godine

iPhone 16

Očekuje se izlazak iduće godine

Novi iPhone 16, koji će biti predstavnik sljedeće generacije iPhone uređaja, očekuje se da će biti objavljen iduće godine. Ova najava je izazvala veliko uzbuđenje među Apple fanovima koji jedva čekaju vidjeti što će ovaj novi model donijeti na tržište.

Rumori o zamjeni iPhonea 16 Pro Max s iPhoneom 16 Ultra

U posljednje vrijeme, pojavili su se glasine da će iPhone 16 Pro Max biti zamijenjen novim modelom pod nazivom iPhone 16 Ultra. Ovi izvještaji sugeriraju da će iPhone 16 Ultra donijeti nove tehnološke nadogradnje i inovacije koje će poboljšati korisničko iskustvo. Iako su ovi detalji trenutno još uvijek spekulacija, mnogi su uzbuđeni da vide što će Apple ponuditi sa svojim novim iPhone modelom.

iOS 17.1 i watchOS 10.1

Uvođenje nove funkcije pod nazivom NameDrop

Najnovije ažuriranje iOS operativnog sistema, iOS 17.1, donosi sa sobom brojne nadogradnje, uključujući i uvođenje nove funkcije pod nazivom NameDrop. Ova funkcija omogućuje korisnicima da jednostavno dijele kontakte putem NFC tehnologije. To znači da korisnici mogu brzo i jednostavno razmjenjivati svoje kontakte s drugim korisnicima u blizini bez korištenja tradicionalnih metoda poput razmjene vizitki ili ručnog unosa podataka.

Upozorenja policije o mogućim rizicima NameDropa

Iako je NameDrop korisna funkcija koja pojednostavljuje dijeljenje kontakata, policija je izdala upozorenje o mogućim rizicima koji dolaze s ovom tehnologijom. Naime, postoji mogućnost zloupotrebe ove funkcije za nezakonite svrhe, kao što su krađa identiteta ili neželjeno praćenje. Stoga je važno da korisnici budu svjesni potencijalnih rizika i poduzmu adekvatne mjere opreza prilikom korištenja ove funkcije.

Alternativne opcije za AirTags

Rasprava o jeftinijim alternativama za skupe AirTags uređaje

AirTags uređaji su postali popularni kao način praćenja izgubljenih ili ukradenih predmeta. Međutim, oni mogu biti prilično skupi, što može biti prepreka za neke korisnike. Zbog toga se vodi rasprava o jeftinijim alternativama za AirTags uređaje koje bi bile pristupačnije širem krugu korisnika. Ove alternative mogu se temeljiti na drugim tehnologijama poput Bluetooth Trackers ili GPS uređaja, koji mogu pružiti slične funkcionalnosti po povoljnijoj cijeni.

Novosti za iPad mini 7

Gerüchte über neue Funktionen für das iPad mini 7

iPad mini 7, nova verzija popularnog Apple tablet uređaja, očekuje se da će donijeti nekoliko novih funkcija koje će poboljšati korisničko iskustvo. Iako su detalji još uvijek nepoznati, u medijima se može čuti o gerühteima koji ukazuju na dodatak novih značajki poput poboljšane kamere, snažnijeg procesora i poboljšanog zaslona. Ove navodne nadogradnje mogu biti privlačne za korisnike koji su zainteresirani za kupnju novog iPad mini uređaja.

Sljedeća generacija iPhone-a - iPhone 16 - očekuje se iduće godine

Novi izgled Google Maps-a

Kritike na promjene u novom izgledu Google Maps-a

Google Maps je jedan od najpopularnijih alata za navigaciju i pronalaženje mjesta na svijetu. Nedavno je Google objavio ažuriranu verziju Google Maps-a s novim izgledom i poboljšanim korisničkim sučeljem. Međutim, neke promjene su izazvale kritike među korisnicima. Neki se žale na kompliciraniju navigaciju ili manjak određenih funkcionalnosti koje su bile prisutne u prethodnim verzijama. Google je svjestan povratnih informacija korisnika i radi na rješavanju ovih problema kako bi poboljšao korisničko iskustvo.

Spotify Wrapped 2023

Pregled najslušanije glazbe korisnika u 2023. godini

Spotify Wrapped je popularna funkcija koju Spotify nudi svojim korisnicima svake godine. Ova funkcija omogućuje korisnicima da pregledaju svoje najslušanije pjesme, izvođače i žanrove u protekloj godini. Spotify Wrapped 2023 pruža korisnicima uvid u njihove glazbene preferencije i omogućuje im da otkriju nove glazbene trendove. Pregled najslušanije glazbe korisnika u 2023. godini mogao bi biti zanimljiv i informativan za Spotify obožavatelje.

Sljedeća generacija iPhone-a - iPhone 16 - očekuje se iduće godine

Jeftine poklon ideje za ljubitelje Apple-a

Dijeljenje jeftinih poklona ispod 10 eura za Apple ljubitelje

Ako tražite jeftine poklone za ljubitelje Apple-a, postoji mnogo mogućnosti koje mogu zadovoljiti ove ljude, a istovremeno neće preopteretiti vaš budžet. Nekoliko jeftinih poklon ideja ispod 10 eura za Apple ljubitelje uključuje različite dodatke za Apple uređaje, poput zaštitnih maski, torbica, punjača ili slušalica. Također možete razmisliti o darivanju iTunes ili Apple Store poklon kartice koje će im omogućiti da sami odaberu željeni proizvod ili aplikaciju.

Ranjivosti Bluetooth standarda

Upozorenje o ranjivostima Bluetooth standarda koje olakšavaju hakiranje Apple uređaja

Bluetooth je bežična tehnologija koja se široko koristi za povezivanje različitih uređaja, uključujući Apple uređaje. Međutim, nedavna istraživanja su otkrila ranjivosti Bluetooth standarda koje mogu olakšati hakiranje Apple uređaja. Ove ranjivosti mogu omogućiti napadačima da pristupe podacima na uređaju ili čak preuzmu kontrolu nad uređajem. Kako bi se zaštitili od ovih ranjivosti, preporučuje se redovito ažuriranje softvera uređaja i izbjegavanje uparivanja sa nepoznatim uređajima putem Bluetootha. Također je važno biti oprezan prilikom korištenja Bluetootha u javnim prostorima gdje napadači mogu pokušati iskoristiti ove ranjivosti.

Sljedeća generacija iPhone-a - iPhone 16 - očekuje se iduće godine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.