Slanje faksova sa iPhone-a nikada nije bilo jednostavnije uz pomoć FAX from iPhone Free aplikacije. Instalirajte aplikaciju FAX.PLUS sa App Store-a i prijavite se sa svojim Apple nalogom kako biste započeli slanje faksova direktno sa svog iPhone uređaja. Možete faksirati do 10 stranica sa besplatnim nalogom, a nakon toga imate mogućnost kupovine dodatnih kredita za slanje većeg broja stranica. Ako vam je potrebno slanje većih količina faksova, postoje mjesečni i godišnji planovi koji podržavaju slanje od 200 do 4.000 faks stranica mjesečno. Zdravstvene organizacije također mogu sklopiti ugovor sa FAX.PLUS za usklađivanje sa HIPAA zakonom. Osim toga, postoji mogućnost korištenja drugih aplikacija poput FAX from iPhone Free i Tiny Fax koje omogućavaju slanje faksova sa iPhone-a. I što je najbolje od svega, sve tri aplikacije su dostupne kako za iPhone tako i za Android uređaje.

Slanje faksova sa iPhone-a pomoću FAX from iPhone Free aplikacije

FAX from iPhone Free je besplatna aplikacija koja vam omogućava da jednostavno i brzo pošaljete faksove sa svog iPhone uređaja. Ova aplikacija pruža praktično rješenje za sve one koji još uvijek koriste faks mašinu u svakodnevnom poslovanju. U ovom članku ćemo vam detaljno objasniti kako instalirati aplikaciju, kako se prijaviti, kako slati faksove, kao i prednosti koje pruža FAX from iPhone Free aplikacija.

Slanje faksova sa iPhone-a pomoću FAX from iPhone Free aplikacije

Instaliranje aplikacije FAX from iPhone Free

Prvi korak je instalacija aplikacije FAX from iPhone Free na vaš iPhone uređaj. Da biste to uradili, jednostavno otvorite App Store aplikaciju na svom iPhone-u i pretražite „FAX from iPhone Free“. Nakon što pronađete aplikaciju, jednostavno dodirnite na dugme „Instaliraj“ i pričekajte da se aplikacija preuzme i instalira na vaš uređaj.

Preuzimanje aplikacije sa App Store-a

Da biste preuzeli aplikaciju FAX from iPhone Free, otvorite App Store na vašem iPhone uređaju i potražite aplikaciju. Kada pronađete aplikaciju, jednostavno dodirnite na dugme „Preuzmi“ i pričekajte da se aplikacija preuzme i instalira na vaš uređaj. Ova aplikacija je besplatna za preuzimanje i korištenje, ali može imati dodatne opcije koje se mogu platiti.

Prijavljivanje putem Apple naloga

Nakon što ste uspješno instalirali aplikaciju FAX from iPhone Free na vaš iPhone uređaj, morate se prijaviti putem svog Apple naloga kako biste mogli koristiti aplikaciju. Otvorite aplikaciju i slijedite uputstva na ekranu kako biste se prijavili sa svojim Apple nalogom. Ako nemate Apple nalog, možete jednostavno kreirati novi tokom procesa prijavljivanja.

Povezivanje sa iPhone uređajem

Nakon što ste se prijavili sa svojim Apple nalogom, aplikacija će zatražiti pristup vašim kontaktima i fotografijama kako bi mogla koristiti ove informacije prilikom slanja faksa. Morate omogućiti pristup ovim informacijama kako biste mogli iskoristiti sve funkcionalnosti aplikacije. Nakon što odobrite pristup, možete početi koristiti aplikaciju FAX from iPhone Free.

Slanje faksova sa iPhone-a pomoću FAX from iPhone Free aplikacije

Upotreba aplikacije FAX from iPhone Free

Kada ste uspješno instalirali i povezali aplikaciju FAX from iPhone Free sa vašim iPhone uređajem, možete početi slati faksove. Otvorite aplikaciju i dodirnite na dugme „Pošalji fax“ kako biste pokrenuli postupak slanja faksa. Aplikacija vam omogućava da odaberete dokumente ili fotografije sa vašeg uređaja i da ih pošaljete kao faks. Također možete dodati kontaktne informacije primaoca i komentare uz faks. Nakon što ste unijeli sve potrebne informacije, jednostavno dodirnite na dugme „Pošalji“ da biste poslali faks.

Mogućnost slanja faksova

FAX from iPhone Free aplikacija vam omogućava da jednostavno i brzo pošaljete faksove sa svog iPhone uređaja. Možete odabrati dokumente ili fotografije sa vašeg uređaja i poslati ih kao faks. Aplikacija podržava slanje faksova do 10 stranica sa besplatnim nalogom, a nakon toga možete kupiti dodatne kredite za slanje više stranica.

Slanje faksova sa iPhone-a pomoću FAX from iPhone Free aplikacije

Maksimalni broj stranica koje se mogu poslati

Besplatni nalog sa FAX from iPhone Free aplikacijom vam omogućava slanje do 10 stranica faksa. Ako želite poslati više od 10 stranica, možete kupiti dodatne kredite unutar aplikacije. Ovo je korisno za sve one koji često šalju veće dokumente ili materijale i žele imati fleksibilnost i mogućnost slanja većeg broja stranica.

Dodatne opcije slanja i plaćanje

FAX from iPhone Free aplikacija nudi dodatne opcije slanja i plaćanja koje vam mogu olakšati slanje faksova. Možete odabrati da li želite slati faksove sa ili bez naslova, kao i da li želite da vaš faks bude potvrđen. Ove opcije mogu biti korisne u različitim situacijama i omogućavaju prilagodbu slanja faksova prema vašim potrebama.

Slanje faksova sa iPhone-a pomoću FAX from iPhone Free aplikacije

Mjesečni i godišnji planovi za slanje faksova

Ako često koristite FAX from iPhone Free aplikaciju za slanje faksova, možete se prijaviti na mjesečne ili godišnje planove koji vam omogućavaju slanje određenog broja faks stranica svakog mjeseca. Ovi planovi su dostupni kako bi vam omogućili redovno slanje faksova po povoljnijim cijenama, a također vam pružaju dodatnu podršku i funkcionalnosti.

Pregled dostupnih planova

FAX from iPhone Free aplikacija nudi različite planove za slanje faksova, koji se razlikuju po broju faks stranica koje možete poslati svakog mjeseca. Na primjer, mjesečni planovi podržavaju slanje od 200 do 4.000 faks stranica mjesečno, ovisno o tome koliko često šaljete faksove i koliko velike dokumente šaljete. Ovi planovi pružaju fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja vašim potrebama.

Slanje faksova sa iPhone-a pomoću FAX from iPhone Free aplikacije

Broj podržanih faks stranica

FAX from iPhone Free aplikacija podržava slanje faksova do određenog broja faks stranica svakog mjeseca, ovisno o tome koji plan ste odabrali. Na primjer, ako ste se prijavili na mjesečni plan od 200 faks stranica, moći ćete poslati najviše 200 faks stranica svakog mjeseca. Ova ograničenja se primjenjuju kako bi se osiguralo ispravno funkcionisanje aplikacije i kako bi se odgovarajuće cijene naplatile za slanje većeg broja stranica.

Cijene i plaćanje

Cijene za slanje faksova putem FAX from iPhone Free aplikacije se razlikuju u zavisnosti od broja faks stranica koje želite poslati. Mjesečni i godišnji planovi pružaju povoljnije cijene i dodatne funkcionalnosti, dok se pojedinačni faksovi naplaćuju po stranici. Sve cijene su prikazane unutar aplikacije i možete ih pregledati prije nego što pošaljete faks.

Ugovori sa FAX.PLUS za zdravstvene organizacije

Zdravstvene organizacije imaju mogućnost sklopiti ugovor sa FAX.PLUS kako bi se uskladili sa HIPAA zakonom. HIPAA zakon je američki zakon koji štiti privatnost i sigurnost zdravstvenih informacija pacijenata. FAX.PLUS je posebno dizajniran da omogući zdravstvenim organizacijama sigurno slanje faksova i zaštiti privatnost osetljivih informacija.

Usaglašavanje sa HIPAA zakonom

FAX.PLUS je usaglašen sa HIPAA zakonom i pruža visoke standarde sigurnosti i privatnosti u procesu slanja faksova. Ova usaglašenost omogućava zdravstvenim organizacijama da šalju medicinske informacije putem faksa sa povjerenjem da su podaci sigurni i zaštićeni od neovlaštenog pristupa.

Prednosti za zdravstvene organizacije

Korištenje FAX.PLUS aplikacije za slanje faksova pruža brojne prednosti za zdravstvene organizacije. Ove prednosti uključuju sigurno slanje medicinskih informacija, jednostavnu arhiviranje primljenih faksova i mogućnost pristupa faks porukama sa bilo kojeg uređaja. Također, FAX.PLUS ima tim podrške koji je specijaliziran za podršku zdravstvenim organizacijama i pomoć u usklađivanju sa HIPAA zakonom.

Postupak sklapanja ugovora

Zdravstvene organizacije koje žele sklopiti ugovor sa FAX.PLUS za usklađivanje sa HIPAA zakonom mogu kontaktirati tim podrške FAX.PLUS-a. Tim podrške će pružiti sve potrebne informacije o postupku sklapanja ugovora i pružiti podršku tokom cijelog procesa. Sklapanje ugovora omogućava zdravstvenim organizacijama da koriste FAX.PLUS aplikaciju na siguran i usklađen način.

Alternativne aplikacije za slanje faksova sa iPhone-a

Pored FAX from iPhone Free aplikacije, postoje i druge aplikacije koje omogućavaju slanje faksova sa iPhone uređaja. Ovdje ćemo vam predstaviti dvije alternativne aplikacije koje također možete koristiti za slanje faksova sa vašeg iPhone uređaja.

FAX.PLUS aplikacija

FAX.PLUS je aplikacija koja vam omogućava slanje faksova sa vašeg iPhone uređaja. Ova aplikacija pruža slične mogućnosti kao i FAX from iPhone Free, ali ima dodatne funkcionalnosti i opcije koje vam mogu biti korisne. Možete preuzeti FAX.PLUS aplikaciju sa App Store-a i prijaviti se sa svojim Apple nalogom kako biste je koristili.

Tiny Fax aplikacija

Tiny Fax je još jedna popularna aplikacija koja omogućava slanje faksova sa iPhone uređaja. Ova aplikacija također pruža jednostavno sučelje i intuitivne funkcionalnosti koje vam omogućavaju da lako pošaljete faksove. Možete preuzeti Tiny Fax aplikaciju sa App Store-a i prijaviti se sa svojim Apple nalogom kako biste je koristili.

Prednosti i mane alternativnih aplikacija

Sve tri aplikacije – FAX from iPhone Free, FAX.PLUS i Tiny Fax – pružaju različite prednosti i mane. FAX from iPhone Free je besplatna aplikacija koja je jednostavna za korištenje, ali ima ograničen broj stranica koje se mogu poslati. FAX.PLUS nudi više funkcionalnosti i opcija, ali može biti plaćena. Tiny Fax je također plaćena aplikacija, ali nudi jednostavnost korištenja i dobru podršku.

Dostupnost aplikacija za Android uređaje

Sve tri aplikacije – FAX from iPhone Free, FAX.PLUS i Tiny Fax – su također dostupne za Android uređaje. To znači da, bez obzira na to koji uređaj koristite, možete koristiti bilo koju od ovih aplikacija za slanje faksova.

Mogućnost preuzimanja aplikacija

Da biste preuzeli aplikaciju FAX from iPhone Free, FAX.PLUS ili Tiny Fax na vaš Android uređaj, jednostavno otvorite Google Play Store aplikaciju i potražite odgovarajuću aplikaciju. Kada pronađete aplikaciju, jednostavno dodirnite na dugme „Instaliraj“ i pričekajte da se aplikacija preuzme i instalira na vaš uređaj.

Funkcionalnosti i korisničko iskustvo na Androidu

Sve tri aplikacije – FAX from iPhone Free, FAX.PLUS i Tiny Fax – pružaju slične funkcionalnosti i korisničko iskustvo na Androidu kao što to čine na iPhone-u. Možete koristiti iste funkcije i opcije za slanje faksova, kao i za pristup primljenim faks porukama. Sve tri aplikacije su jednostavne za korištenje i imaju intuitivno sučelje koje je prilagođeno korisnicima mobilnih uređaja.

Zaključak

Slanje faksova sa iPhone uređaja nikada nije bilo jednostavnije uz pomoć FAX from iPhone Free aplikacije. Ova besplatna aplikacija vam omogućava da lako i brzo pošaljete faksove sa vašeg iPhone uređaja, bez potrebe za faks mašinom. Možete odabrati da li želite besplatni nalog ili se prijaviti na mjesečne ili godišnje planove za slanje faksova. Također možete koristiti FAX.PLUS i Tiny Fax aplikacije kao alternativne opcije, koje su dostupne i za Android uređaje. Bez obzira na to koju aplikaciju odaberete, slanje faksova sa vašeg iPhone uređaja nikada nije bilo jednostavnije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.