Samsung Galaxy S24 Ultra još nije službeno objavljen, ali su se možda već probile prve slike ovog novog modela. Insajder David Martin podijelio je slike na X (ranije poznate kao Twitter) koje prikazuju stvarne kamere na uređaju. Ono što je zanimljivo jest da su bočni rubovi zaslona ravni, za razliku od prethodnog modela S23 Ultra koji je imao zakrivljene rubove. Izgleda da Samsung ovim novim modelom želi vratiti se konvencionalnom dizajnu serije S, odustajući od zakrivljenih zaslona. Iako još nema informacija o tehničkim specifikacijama, očekuje se da će S24 Ultra imati Snapdragon 8 Gen 3 čip, minimalno 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu. Također, predviđa se da će ovaj model imati pet kamera, uključujući naprednu glavnu kameru, širokokutnu leću i dvije telefoto kamere.

Samsung Galaxy S24 Ultra sa ravnom dizajnom rubova zaslona

Samsung Galaxy S24 Ultra je trenutno najnoviji model telefona koji još uvijek nije objavljen, ali su se već počele pojavljivati prve procurele slike ovog novog modela. Slike su podijeljene od strane insajdera David Martina na X i pokazuju stvarne kamere na uređaju. Ono što je primjetno na ovim slikama je ravni dizajn rubova zaslona.

Samsung Galaxy S24 Ultra sa ravnom dizajnom rubova zaslona

1. Prvi procurele slike novog modela

Kako bi nas informirao o novom modelu, insajder David Martin podijelio je nekoliko slika Samsung Galaxy S24 Ultra na X (prethodno Twitter). Ove slike nam omogućuju uvid u stvarne kamere na ovom nadolazećem telefonu. Iako još uvijek nema službene potvrde o njihovoj autentičnosti, ove procurele slike pružaju uzbudljiv uvid u dizajn i mogućnosti ovog očekivanog telefona.

Samsung Galaxy S24 Ultra sa ravnom dizajnom rubova zaslona

2. Bočni rubovi zaslona izgledaju ravno

Jedna od glavnih promjena koju su ove procurele slike otkrile je ravni dizajn rubova zaslona. Ovo je značajno odstupanje od prethodnog modela, Galaxy S23 Ultra, koji je imao zakrivljene rubove zaslona. Ravni rubovi zaslona na Galaxy S24 Ultra izgledaju elegantno i moderno, te pružaju jednostavnost i praktičnost u korištenju telefona.

Samsung Galaxy S24 Ultra sa ravnom dizajnom rubova zaslona

3. Promjena u dizajnu serije S

Samsung je odlučio krenuti prema konvencionalnom dizajnu sa svojom serijom S, a ovom novom verzijom, Galaxy S24 Ultra, odustaje od zakrivljenih zaslona. Ova promjena ima za cilj privući širi krug korisnika koji preferiraju klasičniji dizajn telefona. Ravni rubovi zaslona na Galaxy S24 Ultra su u skladu s ovim novim pristupom dizajnu i donose svježinu u izgled telefona.

Samsung Galaxy S24 Ultra sa ravnom dizajnom rubova zaslona

4. Predviđene tehničke specifikacije

Iako još uvijek nema službenih informacija o tehničkim specifikacijama Samsung Galaxy S24 Ultra, očekuje se da će ovaj telefon biti opremljen vrhunskim komponentama. Prema nagađanjima, Galaxy S24 Ultra će vjerojatno imati Snapdragon 8 Gen 3 čipset, najnoviju tehnologiju koja će osigurati brzi i efikasni rad telefona. Također se predviđa da će ovaj telefon imati minimalno 8 GB RAM-a za glatko izvršavanje aplikacija i 256 GB prostora za pohranu kako bi korisnici imali dovoljno mjesta za svoje fotografije, videozapise i ostale datoteke.

Samsung Galaxy S24 Ultra sa ravnom dizajnom rubova zaslona

5. Procurile informacije o kamerama

Jedan od glavnih aduta Samsung Galaxy S24 Ultra bit će njegove kamere. Prema procurjelim informacijama, ovaj telefon će imati čak pet kamera, omogućavajući korisnicima da snimaju fotografije i snimaju videozapise visoke kvalitete. Napredna glavna kamera bit će opremljena naprednim senzorom koji će omogućiti snimanje oštrih i detaljnih fotografija čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Širokokutna leća omogućit će korisnicima da zabilježe veći kadar i uloviti širok spektar scene. Uz to, Galaxy S24 Ultra će imati i dvije telefoto kamere koje će omogućiti zoomiranje bez gubitka kvalitete, te pružiti mogućnost snimanja detaljnih fotografija na velikim udaljenostima.

U zaključku, Samsung Galaxy S24 Ultra je nadolazeći telefon koji će imati ravne rubove zaslona, odstupajući od prethodnih modela sa zakrivljenim rubovima. Ovaj telefon će donijeti promjene u dizajnu serije S i privući korisnike koji preferiraju klasičniji izgled telefona. Iako još uvijek nema službenih informacija o tehničkim specifikacijama, predviđeno je da će Galaxy S24 Ultra biti opremljen snažnim hardverom i naprednim kamerama. S obzirom na sve ove procurele informacije, mogućnost snimanja visokokvalitetnih fotografija i snimaka, kao i elegantan dizajn, čine Galaxy S24 Ultra vrlo primamljivim izborom za sve ljubitelje Samsung telefona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.