Samsung Galaxy S24 s 6,2-inčnim zaslonom i Exynos 2300 čipom je najnoviji flagship model koji je nedavno najavljen i dostupan za predbilježbu. Ovaj napredni telefon dolazi s impresivnim značajkama koje će zadovoljiti čak i najzahtjevnije korisnike. Posebno je zanimljivo da Samsung nudi mogućnost predbilježbe sa raznim ponudama i pogodnostima. Galaxy S24 ima 6,2-inčni zaslon i Exynos 2300 čip, što pruža brzinu i performanse potrebne za multitasking i igranje igara. S24 Plus ima nešto veći zaslon od 6,7 inča, veću radnu memoriju i bateriju u odnosu na S24. Vrhunski model je Galaxy S24 Ultra koji se ističe naprednim Snapdragon 8 Gen 3 čipom i nevjerojatnom 200-megapikselnom kamerom. Samsung također nudi različite opcije za kupovinu, uključujući besplatnu nadogradnju za više prostora za pohranu i razne ponude od pružatelja usluga. Galaxy S24 linija predstavlja vrhunac mobilne tehnologije i pruža korisnicima sve što mogu poželjeti od svojeg pametnog telefona.

Samsung Galaxy S24, S24 Plus i S24 Ultra

Samsung je najavio nove modele svoje popularne Galaxy S serije – Samsung Galaxy S24, S24 Plus i S24 Ultra. Svi ovi telefoni su dostupni za predbilježbu, a korisnici koji ih predbilježe mogu dobiti razne ponude i pogodnosti.

Samsung Galaxy S24 s 6,2-inčnim zaslonom i Exynos 2300 čipom

Specifikacije Samsung Galaxy S24

Samsung Galaxy S24 dolazi sa 6,2-inčnim zaslonom, pružajući korisnicima dovoljno prostora za pregledanje sadržaja. Ovaj model također ima Exynos 2300 čip koji osigurava brz i glatki rad telefona. Korisnici će biti zadovoljni performansama ovog modela, bez obzira na zadatke koje obavljaju na svom telefonu.

Samsung Galaxy S24 s 6,2-inčnim zaslonom i Exynos 2300 čipom

Specifikacije Samsung Galaxy S24 Plus

Samsung Galaxy S24 Plus ima nekoliko nadogradnji u odnosu na standardni S24 model. Za početak, ovaj telefon ima veći zaslon – 6,7-inčni zaslon koji pruža još veću površinu za pregledavanje sadržaja. Osim toga, S24 Plus dolazi s više radne memorije, što korisnicima omogućava pokretanje više aplikacija u isto vrijeme, bez ikakvih poteškoća. Baterija je također veća, pružajući dulje trajanje baterije i manje brige u vezi sa brzim pražnjenjem.

Samsung Galaxy S24 s 6,2-inčnim zaslonom i Exynos 2300 čipom

Specifikacije Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra je premium model u ovoj seriji, nudeći najnaprednije značajke. S24 Ultra pokreće Snapdragon 8 Gen 3 čip, što telefonom pruža izvanredne performanse. Ovaj čip osigurava brze i glatke radnje, bez obzira na težak multitasking ili igranje zahtjevnih igara. S24 Ultra također dolazi s impresivnom 200-megapikselnom kamerom koja omogućava snimanje visokokvalitetnih fotografija i videozapisa.

Samsung Galaxy S24 s 6,2-inčnim zaslonom i Exynos 2300 čipom

Opcije za kupovinu

Kada je riječ o kupovini Samsung Galaxy S24, S24 Plus ili S24 Ultra, korisnici imaju nekoliko opcija koje mogu odabrati. Samsung nudi besplatnu nadogradnju za više prostora za pohranu, što je izvrsna opcija za one koji trebaju više prostora za svoje aplikacije, fotografije i videozapise. Također, pružatelji usluga također nude različite ponude koje korisnici mogu razmotriti. Ove ponude mogu uključivati ​​popuste na cijene telefona, besplatne dodatke ili druge pogodnosti koje će korisnicima olakšati kupnju.

U zaključku, Samsung Galaxy S24, S24 Plus i S24 Ultra su najnoviji telefoni u Galaxy S seriji. Svaki od ovih telefona ima svoje specifične značajke i prednosti. Bilo da preferirate manji zaslon, veću memoriju ili premium značajke, Samsung Galaxy S24 serija ima nešto za svakoga. Predbilježba je već dostupna, pa ne propustite priliku i iskoristite razne ponude i pogodnosti koje možete dobiti.

Samsung Galaxy S24 s 6,2-inčnim zaslonom i Exynos 2300 čipom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.