Ovo je Lisa iz MobileTechReview-a i danas cemo govoriti o 13″ iPad Air 2024, koji je stigao u nekoliko zabavnih boja, ali sada i u većem 13-inčnom formatu. Ovaj novi model dolazi sa M2 procesorom, 8 GB RAM-a i dolazi u cijeni od $799 za veći model, što je solidna srednja opcija između osnovnog modela i skupljeg iPad Pro-a. Pored toga, upoznaćemo se i sa Trend Micro Premium Security Suite-om, koji pruža zaštitu za do 10 uređaja.

Novi iPad Air donosi svežinu u Apple-ovu liniju tableta sa poboljšanim performansama, dvostrukim opcijama veličina ekrana i izvrsnom sigurnosnom zaštitom putem Trend Micro-a. Sa očuvanom Touch ID tehnologijom i opcijom 5G za povezivanje na internet, ovaj iPad Air 2024 nudi solidan paket sveobuhvatnih performansi, sigurnosti i funkcionalnosti koji bi zadovoljio mnoge korisnike.

Recenzija 13 iPad Air 2024: Video od strane MobileTechReview

This image is property of i.ytimg.com.

Osnovne informacije o 13″ iPad-u Air 2024

Kad je riječ o iPadu Air 2024, ovo je model koji nudi mogućnost odabira između 11-inčnog i 13-inčnog ekrana. To omogućava korisnicima da odaberu veći ekran bez potrebe za prelaskom na znatno skuplji iPad Pro. Uz nadogradnju na M2 procesor i 8 GB standardne RAM memorije, ovaj uređaj nudi brze performanse i dovoljno memorije za većinu zadataka. Cijena se kreće od 599 dolara za 11-inčni model do 799 dolara za 13-inčni model.

Pregled proizvoda

iPad Air 2024 donosi mogućnost odabira između većeg 13-inčnog ekrana ili standardnog 11-inčnog ekrana, omogućavajući korisnicima veću fleksibilnost u odabiru.

Boje dostupne na tržištu

Ovaj model je dostupan u različitim bojama, pružajući korisnicima mogućnost da odaberu boju koja im najviše odgovara.

Povećanje veličine ekrana

Osim standardnog 11-inčnog modela, sada postoji i veći 13-inčni model iPad Aira, što pruža korisnicima opciju većeg ekrana bez potrebe za prelaskom na skuplji iPad Pro.

Hardverske specifikacije

iPad Air 2024 dolazi sa M2 procesorom, što pruža brze performanse i optimiziran rad aplikacija. S 8 GB RAM memorije, ovaj uređaj nudi dovoljno prostora za multitasking i veće zahtjeve.

Procesor M2

M2 procesor omogućava brže i fluidnije iskustvo korištenja, bez zastoja ili kašnjenja.

RAM memorija

Sa standardnih 8 GB RAM memorije, iPad Air 2024 omogućava efikasno rukovanje sa više aplikacija istovremeno i brže prebacivanje između njih.

Opcije za skladištenje podataka

Korisnici imaju mogućnost odabrati model s različitim opcijama za skladištenje podataka, omogućavajući prilagodljivost prema osobnim potrebama.

Cijena i usporedba s drugim modelima

Cijena iPad Air 2024 kreće se od 599 dolara za 11-inčni model do 799 dolara za 13-inčni model. Uspoređujući cijenu s iPad Pro modelima, iPad Air nudi odličan omjer cijene i performansi.

Cjenovni raspon

Cjenovni raspon ovog modela čini ga pristupačnijim za korisnike koji žele kvalitetan tablet s većim ekranom.

Usporedba s iPad Pro modelima

Iako ne nudi sve napredne značajke kao iPad Pro modeli, iPad Air 2024 pruža impresivne performanse i funkcionalnosti po pristupačnijoj cijeni.

Ekran i zvuk

iPad Air 2024 dolazi s laminiranim staklom i kvalitetnim zvukom stereo zvučnika, pružajući korisnicima ugodno iskustvo gledanja i slušanja.

Laminirano staklo

Laminirano staklo na ekranu pruža jasniju sliku i poboljšano iskustvo korisnika prilikom korištenja uređaja.

Kvaliteta zvuka

Stereo zvučnici pružaju dobar zvuk i mogućnost uživanja u multimedijskim sadržajima bez potrebe za dodatnim zvučnicima.

Stereo zvučnici

Stereo zvučnici pružaju kvalitetan zvuk i poboljšano iskustvo slušanja glazbe, gledanja filmova i video sadržaja.

Recenzija 13 iPad Air 2024: Video od strane MobileTechReview

This image is property of images.unsplash.com.

Kamere i dizajn

iPad Air 2024 dolazi s kamerom s prednje i stražnje strane, te klasičnim dizajnom Apple uređaja.

Kamera sa prednje strane

12-megapikselna kamera s prednje strane omogućava jasne video pozive i selfije visoke kvalitete.

Kamera sa zadnje strane

12-megapikselna kamera s zadnje strane omogućava fotografiranje visoke kvalitete i snimanje video sadržaja.

Dizajn uređaja

Sa klasičnim Apple dizajnom, iPad Air 2024 je elegantan i tanak uređaj koji se lako uklapa u svakodnevnu upotrebu.

Povezivanje i baterija

Povezivanje putem Wi-Fi i Bluetooth te opcionalna podrška za 5G omogućavaju korisnicima brz pristup internetu i mogućnost korištenja različitih bežičnih uređaja.

Wi-Fi i Bluetooth

Wi-Fi 6E i Bluetooth 5.3 omogućavaju brz prijenos podataka i stabilnu bežičnu povezanost.

Opcionalna 5G podrška

Opcionalna podrška za 5G omogućava brže preuzimanje podataka i veću pokrivenost mreže za korisnike koji se često nalaze u pokretu.

Baterijski vijek

iPad Air 2024 dolazi s baterijom koja omogućava dugotrajnu upotrebu i do 10 sati rada, što je idealno za korištenje u različitim scenarijima.

Recenzija 13 iPad Air 2024: Video od strane MobileTechReview

This image is property of images.unsplash.com.

Dodatne karakteristike

Uz iPad Air 2024 dolazi aplikacija Trend Micro Premium Security Suite, što pruža dodatnu zaštitu od cyber prijetnji i antivirusnu sigurnost.

Aplikacija Trend Micro Premium Security Suite

Ova aplikacija pruža zaštitu za do 10 uređaja i nudi napredne značajke poput VPN zaštite, praćenja dark weba i ID zaštite.

Ekran i boje

iPad Air 2024 dolazi s atraktivnim ekranom i opcijom odabira između više boja, pružajući korisnicima personaliziranu estetiku.

Touch ID vs. Face ID

Za sigurno otključavanje uređaja, iPad Air 2024 koristi Touch ID tehnologiju umjesto Face ID, pružajući brz i jednostavan pristup uređaju.

Kompatibilne dodatne opreme

Kompatibilna dodatna oprema poput Apple olovke Pro, tipkovnica i kućišta te USB-C 3 priključak omogućava korisnicima dodatne mogućnosti prilagodbe i povezivanja.

Apple olovka Pro

Nova Apple olovka Pro pruža poboljšane funkcionalnosti i dodatne značajke za bolje iskustvo crtanja i pisanja na iPadu Air 2024.

Tipkovnice i kućišta

Tipkovnice i kućišta za iPad Air 2024 omogućavaju korisnicima povećanu produktivnost i zaštitu uređaja, pružajući dodatnu funkcionalnost i praktičnost.

USB-C 3 port

Sa USB-C 3 priključkom, iPad Air 2024 omogućava brz prijenos podataka i povezivanje s različitim vanjskim uređajima za dodatnu fleksibilnost.

Recenzija 13 iPad Air 2024: Video od strane MobileTechReview

This image is property of images.unsplash.com.

Zaključci o iPad Air 2024

Uz impresivne performanse, kvalitetan ekran i praktične značajke, iPad Air 2024 pruža odličan omjer performansi i vrijednosti za korisnike koji traže svestrani i pouzdan tablet.

Performanse i vrijednost

iPad Air 2024 nudi brze performanse, solidnu memoriju i izvrsnu vrijednost za novac, čineći ga idealnim izborom za širok spektar korisnika.

Usporedba sa starijim modelima iPad Pro

Uspoređujući se s prethodnim generacijama iPad Pro modela, iPad Air 2024 pruža slične performanse po povoljnijoj cijeni, čineći ga privlačnim izborom za korisnike koji žele vrhunski tablet bez visoke cijene.

Završne riječi

Pregled iPad Aira 2024 pruža uvid u specifikacije, performanse i dodatne značajke ovog impresivnog tableta. Uz fleksibilnost odabira veličine ekrana, brze performanse i atraktivan dizajn, iPad Air 2024 je savršen izbor za korisnike koji traže kvalitetan tablet s velikim ekranom. Za više informacija, pratite MobileTechReview kanal i budite u toku s najnovijim tehnološkim novostima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.