iOS 17 je najnovije ažuriranje za iPhone koje uvodi mnoge nove funkcije. S tim velikim ažuriranjima dolazi niz bugova i problema. Korisnici se suočavaju s čudnim obavijestima, ažuriranjima koja se zaglave, pogrešno postavljenim vremenom i još mnogo toga. Srećom, većina ovih problema može se jednostavno riješiti brisanjem datoteke ažuriranja i ponovnim pokretanjem uređaja. Također je važno provjeriti podržava li vaš iPhone iOS 17 kako biste izbjegli daljnje poteškoće. Iako postoje neki nedostaci ovog ažuriranja, buduća ažuriranja poput iOS-a 17.1 donijet će nove funkcije i poboljšanja. Ako imate bilo kakve druge probleme s iOS-om 17, slobodno ih podijelite u komentarima.

Provjera podržava li vaš iPhone iOS 17

iOS 17 je nova ažuriranja koja donosi mnoge nove funkcije na iPhone. Međutim, s velikim ažuriranjima dolaze i bugovi i greške. Korisnici se žale na različite probleme koje su primijetili nakon ažuriranja na iOS 17. Kako bi riješili ove probleme, važno je provjeriti podržava li vaš iPhone iOS 17 i slijediti određene korake kako bi ih riješili.

Provjera podržava li vaš iPhone iOS 17

Korisnici se žale na bugove i greške

Mnogi korisnici su se požalili na razne probleme koje su primijetili nakon što su ažurirali svoj iPhone na iOS 17. Neki od ovih problema uključuju čudne obavijesti koje se prikazuju bez ikakvog razloga, ažuriranje koje se zaglavljuje tijekom instalacije, te pogrešno postavljeno vrijeme i datum na uređaju. Ovi problemi su izazvali frustraciju kod korisnika, s obzirom na to da su očekivali da će ažuriranje donijeti samo nove značajke i poboljšanja.

Rješavanje problema s ažuriranjem iOS 17

Ako ste iskusili probleme s ažuriranjem na iOS 17, postoje određeni koraci koje možete poduzeti kako biste ih riješili. Prvo, možete pokušati obrisati datoteku ažuriranja koja je možda preuzeta i pohranjena na vašem uređaju. Nakon što izbrišete tu datoteku, pokušajte ponovno pokrenuti iPhone kako biste bili sigurni da su promjene primijenjene.

Potrebno je provjeriti podržava li vaš iPhone iOS 17

Kako biste izbjegli probleme s ažuriranjem na iOS 17, važno je provjeriti podržava li vaš iPhone novo ažuriranje. Neki stariji modeli iPhonea možda nisu kompatibilni s iOS 17, što može uzrokovati probleme tijekom instalacije ili nakon što se ažuriranje dovrši. Kako biste provjerili podržava li vaš iPhone iOS 17, možete provjeriti službene internetske stranice Applea gdje se nalazi popis kompatibilnih modela.

Brisanje bete verzije ako je instalirana

Ako ste bili sudionik beta programa iOS i imate instaliranu betu verziju iOS 17, možda će biti potrebno ukloniti tu verziju prije nego što instalirate službenu verziju. Beta verzije često imaju greške i nedostatke koji se mogu otkloniti u službenoj verziji. Kako biste uklonili beta verziju iOS 17, možete se obratiti korisničkoj podršci Applea ili slijediti upute koje su dostupne na službenim internetskim stranicama.

Provjera podržava li vaš iPhone iOS 17

Baterija se može brže isprazniti nakon ažuriranja iOS 17

Nakon ažuriranja na iOS 17, neki korisnici su primijetili da se baterija njihovih iPhonea brže isprazni nego prije. Ovo je čest problem nakon ažuriranja, ali obično se riješi u roku od nekoliko dana. Ako primijetite da se vaša baterija brže isprazni, možete pokušati produžiti trajanje baterije tako da smanjite osvjetljenje zaslona, isključite nepotrebne pozadinske aplikacije i isključite nepotrebne značajke kao što su Bluetooth ili GPS.

Nove funkcije koje će biti dodane u budućem ažuriranju iOS 17.1

Iako iOS 17 donosi mnoge nove značajke i poboljšanja, Apple planira dodati još više funkcija u budućem ažuriranju iOS 17.1. Nekoliko značajki koje će biti dodane uključuju ažurirani Dnevnik aplikacija koji će omogućiti korisnicima da pregledaju i upravljaju aplikacijama koje imaju pristup njihovim podacima, AirDrop preko interneta koji će omogućiti prijenos datoteka između uređaja putem interneta, te zajedničke popise pjesama u Apple Music-u koje će omogućiti korisnicima da dijele popise pjesama s drugima.

Provjera podržava li vaš iPhone iOS 17

Promjene u zvucima u ažuriranju iOS 17

Ažuriranje iOS 17 donosi i promjene u zvucima na iPhoneu. Međutim, neki korisnici su primijetili da su ti novi zvuci tiši od prethodnih verzija iOS-a. Ovo je izazvalo nezadovoljstvo kod nekih korisnika koji su navikli na glasnije zvukove. Iako Apple još nije izdao službenu izjavu o ovom problemu, korisnici su podijelili neka rješenja koja su im pomogla da riješe problem s tišim zvucima.

Ostali problemi s iOS 17

Osim gore navedenih problema, korisnici su također podijelili svoje probleme i nedoumice vezane uz iOS 17. Neki korisnici su primijetili probleme s performansama uređaja nakon ažuriranja, dok su drugi imali poteškoće s određenim aplikacijama koje nisu radile ispravno na iOS 17. Ako imate druge probleme s iOS 17, možete ih podijeliti u komentarima kako bi drugi korisnici mogli pružiti pomoć ili dijeliti svoje iskustvo s istim problemima.

Provjera podržava li vaš iPhone iOS 17

One thought on “Provjera podržava li vaš iPhone iOS 17

  1. Pingback: iOS 17 je najnovija verzija operativnog sistema za iPhone uređaje - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.