U skladu sa najnovijim obavještajem, SkyShowtime je najavio da će podići cijene svojih pretplata od 23. aprila 2024. godine. Svi sadašnji pretplatnici će biti automatski prebačeni na novu pretplatu Standaard Plus. Međutim, nova pretplata bez reklama će biti skuplja, sa mjesečnom cijenom od 8,99 eura, u odnosu na trenutnih 6,99 eura. Sa druge strane, nova opcija sa reklamama će biti dostupna po cijeni od 5,99 eura mjesečno. Ova promjena cijena će stupiti na snagu za manje od tri godine, i očekuje se da će imati značajan utjecaj na korisnike platforme.

SkyShowtime podiže cijene svojih pretplata

SkyShowtime, vodeća platforma za streaming sadržaja, nedavno je najavila povećanje cijena svojih pretplata. Ova promjena će utjecati na sve pretplatnike i odražavat će se na njihove mjesečne troškove za korištenje ove popularne usluge.

Promjena cijena od 23. aprila 2024.

Automatski prelazak na novu pretplatu Standaard Plus

Kao dio ovog povećanja cijena, svi pretplatnici će automatski biti prebačeni na novu pretplatu pod nazivom Standaard Plus. Ova promjena će se primijeniti na sve korisnike i neće zahtijevati dodatne postupke s njihove strane. To znači da će korisnici imati pristup svim sadržajima i funkcionalnostima koje pruža nova pretplata.

Pretplata bez reklama postaje skuplja

Jedna od bitnih promjena koje donosi ovo povećanje cijena je skuplja pretplata bez reklama. Do sada su pretplatnici plaćali 6,99 eura mjesečno za ovo iskustvo bez prekida reklamama, ali nova cijena će biti 8,99 eura mjesečno. Ova promjena odražava potrebu da se održi visoka kvaliteta sadržaja i pruži korisnicima neometano gledanje omiljenih programa i filmova.

Promjena cijena od 23. aprila 2024.

Nova opcija sa reklamama

Uz povećanje cijena pretplate bez reklama, SkyShowtime je uvela i novu opciju sa reklamama. Pretplatnici će imati mogućnost odabrati ovu jeftiniju varijantu koja će koštati 5,99 eura mjesečno. Iako će ova opcija obuhvaćati reklame u nekim dijelovima sadržaja, pružit će pretplatnicima mogućnost da uštede mjesečno, pristupajući istoj kolekciji programa i filmova.

Promjena cijena od 23. aprila 2024.

Stupanje na snagu promjene cijena

Promjena cijena pretplate SkyShowtimea stupit će na snagu 23. aprila 2024. godine. Od tog dana, svaki pretplatnik će automatski biti prebačen na novu pretplatu Standaard Plus i primjenjivat će se nova cijena u skladu s odabranom opcijom. SkyShowtime se nada da će ova promjena omogućiti poboljšanje kvalitete iskustva pretplatnika i osigurati održivost platforme dugoročno.

Uzimajući u obzir rastuću konkurenciju na tržištu streaminga, SkyShowtime donosi ove promjene kako bi se prilagodio tržišnim uvjetima i nastavio pružati vrhunski izbor sadržaja korisnicima diljem svijeta. Pretplatnici će imati mogućnost odabrati opciju koja najbolje odgovara njihovim potrebama i financijskim mogućnostima, a nova ponuda sa reklamama pružit će dodatnu fleksibilnost. Stoga, SkyShowtime poziva sve svoje pretplatnike da se upoznaju s ovim promjenama i donesu informirane odluke o svojim pretplatama.

Promjena cijena od 23. aprila 2024.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.