„Procureli su renderi novog modela Samsung Galaxy A35 telefona koji dolazi sa modernijim dizajnom. Telefon se ističe po svom velikom ekranu sa zaobljenim uglovima, dok se kamera nalazi u malom otvoru na vrhu ekrana. Važno je napomenuti da je ekran potpuno ravan, bez zakrivljenih bočnih strana. S druge strane, na poleđini telefona nalazi se trostruka kamera, dok bočne tipke omogućavaju jednostavno uključivanje i kontrolu glasnoće. Što se dimenzija tiče, telefon je sličnih veličina kao prethodni model A34, sa otprilike 161,6 x 77,9 x 8,2 mm. Iako specifikacije još nisu poznate, očekuje se da će biti objavljene u narednim mesecima, a predstavljanje Samsung Galaxy A35 telefona se očekuje početkom 2024. godine.“

Procureli renderi Samsung Galaxy A35 telefona sa modernijim dizajnom

Ekran i dizajn

Samsung Galaxy A35 telefon je nedavno procureo i otkriveni su renderi sa modernijim dizajnom. Telefon se ističe velikim ekranom sa zaobljenim uglovima, što omogućava bolje korisničko iskustvo i prikaz sadržaja. Takođe, primetan je mali otvor za kameru na vrhu ekrana, što je novost u dizajnu Samsung telefona.

Važno je napomenuti da je ekran potpuno ravan, što je još jedan detalj koji ocrtava modernost i jednostavnost dizajna Galaxy A35. Odsustvo zakrivljenih bočnih strana je karakteristika koja doprinosi ergonomskom dizajnu i olakšava rukovanje telefonom.

Procureli renderi Samsung Galaxy A35 telefona sa modernijim dizajnom

Kamera

Galaxy A35 ima trostruku kameru smeštenu na poleđini telefona. Ova konfiguracija omogućava visokokvalitetne fotografije i snimanje video zapisa. Bočne tipke za kontrolu na telefonu omogućavaju jednostavno pristupanje kameri i intuitivno upravljanje funkcijama kamere. Takođe, prisutni otvori za kameru obezbeđuju optimalnu izloženost svetlosti i jasan fokus pri fotografisanju.

Procureli renderi Samsung Galaxy A35 telefona sa modernijim dizajnom

Dimenzije

Dimenzije Samsung Galaxy A35 telefona su aproximativno 161,6 x 77,9 x 8,2 mm. Ove dimenzije su slične dimenzijama prethodnog modela A34, što znači da je telefon praktične veličine i lako se može koristiti sa jednom rukom. Ovim dimenzijama se postiže optimalna ravnoteža između veličine ekrana i prenosivosti.

Procureli renderi Samsung Galaxy A35 telefona sa modernijim dizajnom

Specifikacije

Iako su nedavno procureli renderi za Galaxy A35, za sada nisu poznate specifikacije ovog telefona. Međutim, očekuje se da će kompanija Samsung objaviti sve specifikacije u narednim mesecima. Pratimo razvoj situacije i bićemo spremni da pružimo sve relevantne informacije o hardverskim specifikacijama i funkcionalnostima Galaxy A35 telefona.

Procureli renderi Samsung Galaxy A35 telefona sa modernijim dizajnom

Predstavljanje

Prema najavama, Samsung Galaxy A35 će najverovatnije biti predstavljen početkom 2024. godine. Datum izlaska ovog telefona još uvek nije objavljen, ali se očekuje da će biti dostupan nakon zvanične premijere.

Kao i kod drugih Samsung uređaja, očekuje se da će predstavljanje Galaxy A35 biti spektakularno i pružiti detaljan uvid u sve inovacije i karakteristike koje ovaj telefon ima da ponudi. Pratimo dešavanja u industriji mobilnih telefona i sa nestrpljenjem očekujemo premijeru Samsung Galaxy A35 telefona.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.