Procijenjeno je da A18 Pro čip, koji će se koristiti u novim modelima iPhonea 16 Pro i iPhonea 16 Pro Max, može donijeti više od 20 posto poboljšanja performansi u jednoj jezgri u odnosu na prethodni čip A17 Pro. Ovi podaci su dobiveni putem benchmark testova, koji pokazuju da A18 Pro postiže bolje rezultate od Snapdragon 8 Gen 4 čipa u pojedinačnoj jezgri. Zanimljivo je da je rezultat A18 Pro u jednoj jezgri također bolji od M3 čipa koji pokreće MacBook Pro iz 2023. Međutim, važno je napomenuti da su ovi rezultati procureni i još uvijek nije moguće njihovo potvrđivanje. Sve u svemu, ako se ovi podaci pokažu tačnim, može se očekivati da će A18 Pro čip donijeti značajno poboljšanje performansi za buduće modele iPhonea.

Procijenjeno je da A18 Pro može donijeti više od 20 posto poboljšanja performansi u jednoj jezgri

Apple planira nova lansiranja

Apple je najavio planove za lansiranje novih modela iPhonea 16 Pro i iPhonea 16 Pro Max. Ovi modeli će uključivati revolucionarni A18 Pro čip kao ključnu komponentu. Ovi nadolazeći modeli donose uzbuđenje i očekivanja korisnicima širom svijeta.

A18 Pro čip i njegove performanse

A18 Pro čip je dizajniran da pruži izvanredne performanse u jednoj jezgri. U usporedbi s prethodnim čipom A17 Pro, A18 Pro donosi brojna poboljšanja. Ova poboljšanja uključuju povećanje brzine i efikasnosti, što korisnicima omogućava bolje iskustvo korištenja njihovih iPhone uređaja.

Procjenjuje se da će A18 Pro čip donijeti više od 20 posto poboljšanja performansi u jednoj jezgri. Ovo je značajno poboljšanje koje će korisnici primijetiti u brzini otvaranja aplikacija, brzini učitavanja web stranica i fluidnosti u korištenju različitih funkcija svog iPhonea.

Pozitivni benchmark rezultati također potvrđuju izvanredne performanse A18 Pro čipa. Korisnici mogu očekivati ​​brže i efikasnije performanse koje će poboljšati njihovo ukupno iskustvo s iPhoneom 16 Pro i iPhoneom 16 Pro Max.

Procijenjeno je da A18 Pro može donijeti više od 20 posto poboljšanja performansi u jednoj jezgri

A18 Pro čip vs Snapdragon 8 Gen 4

Kada je riječ o performansama procesora, A18 Pro čip nadmašuje konkurenciju. Benchmark rezultati u pojedinačnoj jezgri pokazuju da A18 Pro postiže bolje rezultate od Snapdragon 8 Gen 4 čipa. Ovo je značajna prednost za korisnike jer će im omogućiti brže izvršavanje zahtjevnih zadataka i aplikacija.

A18 Pro čip pruža napredne performanse koje će korisnicima omogućiti da uživaju u multitaskingu, igranju igara i obavljanju drugih zahtjevnih zadataka na svom iPhoneu. Ova moćna komponenta donosi novu razinu brzine i efikasnosti u svakodnevnoj upotrebi.

Procijenjeno je da A18 Pro može donijeti više od 20 posto poboljšanja performansi u jednoj jezgri

A18 Pro čip vs M3 čip

Rezultati benchmarka također pokazuju da A18 Pro čip nadmašuje M3 čip koji pokreće MacBook Pro (2023). U izvedbi jedne jezgre, A18 Pro je dokazano bolji od M3 čipa. Ovo je impresivan podatak jer MacBook Pro slovi kao jedan od najmoćnijih prijenosnih računala na tržištu.

Bolje performanse A18 Pro čipa u odnosu na M3 čip korisnicima će donijeti brojne prednosti. S brzim i efikasnim A18 Pro čipom na iPhoneu 16 Pro i iPhoneu 16 Pro Max, korisnici će moći obavljati zahtjevne zadatke na svojim pametnim telefonima, bez potrebe za dodatnim uređajima poput prijenosnih računala.

Procijenjeno je da A18 Pro može donijeti više od 20 posto poboljšanja performansi u jednoj jezgri

Važnost potvrde benchmark rezultata

Unatoč očiglednim prednostima A18 Pro čipa, važno je napomenuti da su trenutni benchmark rezultati procurili i nije ih moguće potvrditi. Procurenost ovih rezultata može stvoriti sumnju kod nekih korisnika u vezi pouzdanosti i autentičnosti tih podataka.

Kako bi se osigurala točnost i pouzdanost informacija o performansama A18 Pro čipa, moramo sačekati službenu potvrdu od strane Applea. Kada Apple objavi službene podatke, korisnici će moći imati veću sigurnost u vezi performansi novih iPhone modela.

Unatoč ovoj nedoumici, očekuje se da će A18 Pro čip postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona i donijeti izvanredne performanse korisnicima koji žele maksimalno iskoristiti svoje uređaje.

Procijenjeno je da A18 Pro može donijeti više od 20 posto poboljšanja performansi u jednoj jezgri

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.