Pretplatnici paketa koji kombinuje Hulu i Disney+ usluge imaju sada mogućnost pristupa Hulu sadržaju putem nove beta verzije pod nazivom „Hulu na Disney+“. Ova beta verzija ima za cilj spojiti ove dvije popularne aplikacije u jednu, čime se olakšava korisnicima pristup sadržaju bez potrebe za prelaskom na samu Hulu aplikaciju. Disney namjerava testirati ovu uslugu prije nego je službeno predstavi u proljeće. Pretplatnici paketa će imati pristup Hulu naslovima pored poznatih Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic naslova u Disney+ interfejsu. Ovaj dvostepeni lansirni proces ima za cilj zadovoljiti potrebe i zahtjeve korisnika i omogućiti roditeljima da odvoje sadržaj namijenjen odraslim osobama od dječjeg sadržaja. Važno je napomenuti da Disney nema namjeru zamijeniti samostalne pretplate za Hulu i Disney+, već će obe usluge ostati dostupne zasebno.

Pretplatnici paketa mogu pristupiti Hulu sadržaju putem Disney+ interfejsa

Pretplatnici paketa mogu pristupiti Hulu sadržaju putem Disney+ interfejsa

Disney je danas najavio da korisnici koji se pretplate na Hulu i Disney+ paket mogu pristupiti Hulu sadržaju putem nove „Hulu na Disney+“ beta verzije koja ima za cilj kombinirati ove dvije aplikacije u jednu. Ova beta verzija je dostupna pretplatnicima paketa već sada, a Disney planira testirati uslugu prije nego je službeno predstavi u proljeće.

Beta verzija Hulu na Disney+ je dostupna pretplatnicima paketa

Korisnici koji se odluče za pretplatu na Hulu i Disney+ paket sada će imati pristup i Hulu sadržaju putem Disney+ interfejsa. Ova nova „Hulu na Disney+“ beta verzija je dostupna samo pretplatnicima paketa i omogućava im da vide Hulu naslov pored Disney, Pixar, Marvel, Star Wars i National Geographic naslova u Disney+ interfejsu.

Pretplatnici paketa mogu pristupiti Hulu sadržaju putem Disney+ interfejsa

Disney planira testirati uslugu prije službenog lansiranja

Iako je beta verzija Hulu na Disney+ već dostupna pretplatnicima paketa, Disney planira testirati ovu uslugu prije nego je predstavi široj javnosti. Cilj testiranja je da bolje razumiju potrebe korisnika i da isprave eventualne probleme prije zvaničnog lansiranja.

Pretplatnici će vidjeti Hulu naslov pored ostalih Disney+ naslova

Kada pretplatnici paketa pristupe Disney+ interfejsu, primijetit će da se Hulu naslov razlikuje od ostalih Disney+ naslova. Ovaj vizualni element omogućava korisnicima da lako prepoznaju koji su sadržaji dostupni putem Hulua.

Pretplatnici paketa mogu pristupiti Hulu sadržaju putem Disney+ interfejsa

Klikom na Hulu naslov, pretplatnici će biti preusmjereni na Hulu Hub

Jednom kada pretplatnici primijete Hulu naslov pored ostalih Disney+ naslova, mogu jednostavno kliknuti na taj naslov da bi pristupili Hulu Hub-u. Hulu Hub je nova platforma koja je specijalno dizajnirana za korisnike pretplate na Hulu i Disney+ paket. Ovaj hub omogućava korisnicima da pristupe svim Hulu sadržajima bez potrebe za prelaskom na zasebnu Hulu aplikaciju.

Dvostepeni lansirni proces za odvajanje Hulu sadržaja

Disney je odlučio implementirati dvostepeni lansirni proces za odvajanje Hulu sadržaja od Disney+ sadržaja. Ovaj proces je posebno važan za roditelje koji žele kontrolisati pristup svojoj djeci i osigurati da ne pristupe neprimjerenom ili više odraslim sadržaju koji može biti dostupan putem Hulua.

Pretplatnici paketa mogu pristupiti Hulu sadržaju putem Disney+ interfejsa

Cilj je razumjeti potrebe korisnika prije zvaničnog lansiranja

Disney želi bolje razumjeti potrebe korisnika za Hulu na Disney+ prije nego što je lansira široj javnosti u martu 2024. Testiranje beta verzije ove usluge omogućava Disneyu da prikupi povratne informacije i da prilagodi uslugu prema potrebama korisnika. Time se osigurava da usluga bude što bolje prilagođena zahtjevima korisnika i da pruži najbolje moguće iskustvo gledanja sadržaja.

Disney ne planira zamijeniti samostalne pretplate za Hulu i Disney+

Važno je napomenuti da Disney ne planira zamijeniti samostalne pretplate za Hulu i Disney+ ovom integracijom. Pretplatnici će i dalje moći birati da li žele samo Hulu, samo Disney+, ili žele da uživaju u oba sadržaja putem zajedničkog paketa. Disney+ interfejs će kombinirati oba sadržaja i omogućiti pretplatnicima da imaju pristup svim Hulu sadržajima bez prelaska na zasebnu Hulu aplikaciju.

Pretplatnici paketa mogu pristupiti Hulu sadržaju putem Disney+ interfejsa

Pretplatnici će imati pristup svim Hulu sadržajima bez prelaska na Hulu aplikaciju

Jedna od prednosti ove integracije je što pretplatnici koji se odluče za Hulu i Disney+ paket neće morati prelaziti na zasebnu Hulu aplikaciju da bi pristupili Hulu sadržajima. Umjesto toga, svi Hulu sadržaji će biti dostupni putem Disney+ interfejsa, što pretplatnicima olakšava navigaciju i gledanje omiljenih sadržaja.

Pridruživanje Hulu i Disney+ pruža veći izbor sadržaja korisnicima

Integracija Hulu i Disney+ pruža veći izbor sadržaja korisnicima. Hulu je poznat po svojim originalnim serijama, filmovima i dokumentarcima, dok Disney+ nudi puno sadržaja iz Disney, Marvel, Star Wars i National Geographic franšiza. Pridruživanjem ovih dvaju platformi, korisnici će imati širok spektar sadržaja iz različitih žanrova i franšiza.

U zaključku, Disney je odlučio pružiti pretplatnicima paketa mogućnost pristupa Hulu sadržaju putem Disney+ interfejsa. Ova nova integracija omogućava korisnicima da imaju pristup svim Hulu sadržajima bez prelaska na zasebnu Hulu aplikaciju, što olakšava navigaciju i gledanje omiljenih sadržaja. Beta verzija Hulu na Disney+ već je dostupna pretplatnicima paketa, a Disney planira testirati uslugu prije nego je službeno predstavi u proljeće. Cilj Disneya je bolje razumjeti potrebe korisnika prije zvaničnog lansiranja i pružiti najbolje moguće iskustvo gledanja sadržaja. Važno je naglasiti da Disney ne planira zamijeniti samostalne pretplate za Hulu i Disney+, već će pretplatnici i dalje moći birati koji sadržaji žele gledati. Pridruživanje Hulu i Disney+ pruža veći izbor sadržaja korisnicima i omogućava im da uživaju u širokom spektru sadržaja iz različitih žanrova i franšiza.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.