Danas je kompanija Satechi objavila dostupnost svoja dva nova Qi2 punjača, 3-u-1 Sklopivi Qi2 bežični punjač i 2-u-1 Sklopivi Qi2 bežični punjač. Qi2 je najnovija verzija Qi standarda i usporediv je s MagSafe-om. Qi2 koristi magnete kako bi se uređaji pravilno poravnali s punjačem i sposoban je punjenje kompatibilnih iPhone uređaja do 15W. Futurističke verzije iPhonea, poput nadolazeće linije iPhonea 16, također će biti kompatibilne s Qi2. Prednosti Qi2 tehnologije su u tome što nije kontrolirana od strane Applea, stoga su Qi2 pribor i dodaci nešto jeftiniji od MagSafe tehnologije koju proizvođači moraju licencirati od Applea.

Satechi lansira nove Qi2 punjače

Pregled: Satechi lansira nove Qi2 punjače

Predstavljanje novih Qi2 punjača

Satechi danas najavljuje dostupnost svoja dva nova Qi2 punjača, 3-u-1 presavijajući Qi2 bežični držač za punjenje i 2-u-1 presavijajući Qi2 bežični držač za punjenje. Qi2 je najnovija verzija Qi standarda i uporediva je s MagSafe tehnologijom.

Satechi 3-in-1 punjač

Karakteristike Qi2 standarda

Qi2 koristi magnete kako bi se osiguralo da su pametni telefoni pravilno poravnati s punjačem i omogućuje punjenje kompatibilnih iPhone modela brzinom do 15W. Brže Qi2 brzine punjenja dostupne su na iPhone 12, 13, 14 i svim modelima iPhone 15. Budući iPhone modeli, poput nadolazeće linije iPhone 16, također će biti kompatibilni s Qi2 standardom.

Pregled: Satechi lansira nove Qi2 punjače

Kompatibilnost sa iPhone modelima

Qi2 omogućuje punjenje brzinom od 15W na iPhone 12, 13, 14 i 15 modelima. Također će biti kompatibilan s budućim iPhone 16 modelima.

Prednosti Qi2 tehnologije

Qi2 je jeftinija opcija u odnosu na MagSafe tehnologiju jer ne zahtijeva licenciranje od strane Apple-a. To omogućuje proizvođačima Qi2 dodataka da ih prodaju po povoljnijim cijenama.

Pregled: Satechi lansira nove Qi2 punjače

Dizajn Satechi bežičnih držača za punjenje

Oba modela Satechi bežičnih držača za punjenje imaju isti dizajn. Sastoje se od kvadratne bežične punjačke podloge za AirPods, ruke koja je pričvršćena na spojnicu i okruglog magnetskog bežičnog punjača za iPhone. 3-u-1 model ima dodatni sklopivi punjač za Apple Watch na stražnjoj strani ruke.

Satechi 3-in-1 dizajn

Pogodnost prenosivog dizajna

Ovi punjači se mogu presaviti tako da ih je lako spakirati u torbu ili ruksak, ali zbog aluminijske konstrukcije su malo teži. Unatoč tome, prednost njihovog presavijanja je što su praktični i za korištenje na radnom stolu i za putovanja. Omogućuju punjenje iPhone-a u uspravnom položaju, što omogućuje funkcije kao što su StandBy mode kod iPhone-a i Night Stand mode kod Apple Watch-a.

Pregled: Satechi lansira nove Qi2 punjače

Dodatne funkcionalnosti

Satechi bežični držači za punjenje omogućuju postavljanje u različite kuteve, što ih čini pogodnima za gledanje videa ili video pozive. Podržavaju StandBy mode kod iPhone-a i Night Stand mode kod Apple Watch-a.

Kvalitetna izrada

Punjači su izrađeni od aluminijskog kućišta s veganskim kožnim materijalom na dnu. Silikonska podloga štiti iPhone od ogrebotina, dok plastična podloga služi za punjenje Apple Watch-a.

Pregled: Satechi lansira nove Qi2 punjače

Qi2 Performanse

U testiranju, Satechi Qi2 bežični držači za punjenje rade jednako kao i MagSafe bežični držači za punjenje. iPhone se može magnetično pričvrstiti na punjač, a brzine punjenja su otprilike jednake kao i kod MagSafe-a. Nakon 30 minuta, iPhone 15 Pro Max se napunio s 22 posto na 52 posto, što je ukupno 30 posto napunjenosti.

Satechi 2-in-1 presavijeni

Cijene i dostupnost

Satechi 3-u-1 Foldable Qi2 Wireless Charging Stand košta 130 dolara, dok 2-u-1 Foldable Qi2 Wireless Charging Stand košta 80 dolara. Obje verzije mogu se kupiti na Satechi web stranici od danas.

Ovi Satechi Qi2 punjači mogu biti izvrsna investicija za korisnike iPhone-a koji žele brzo i praktično punjenje. Iako su cijene nešto više u odnosu na druge bežične punjače, kvalitet izrade i mogućnosti postavljanja u različite kuteve čine ove punjače vrijednim ulaganjem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.