Predbukirajte iQoo 12, najnoviji flagship smartphone kompanije iQoo, i osvojite ekskluzivni Priority Pass. Ovaj privilegirani prolazak korisnicima omogućava rani pristup prodaji i besplatan Vivo TWS. Da biste se kvalifikovali za ovu posebnu ponudu, predbukirajte iQoo 12 između 5. i 7. decembra i platićete povratni depozit od 999 Rs. Ovaj novi flagship uređaj ima impresivan Snapdragon 8 Gen 3 čipset, što donosi brzinu i snagu performansi. Takođe, iQoo 12 je opremljen 120W FlashCharge tehnologijom za brzo punjenje baterije. Spremite se da uhvatite ovu izvanrednu ponudu jer će iQoo 12 biti dostupan za prodaju u Indiji 12. decembra po cijeni od 45.000 Rs. Ne propustite priliku da budete među prvima koji će uživati u vrhunskom iskustvu iQoo 12 flagship telefona.

Predbukirajte iQoo 12 i osvojite Priority Pass

Predstavljanje iQoo 12

iQoo 12 je najnoviji flagship smartphone kompanije iQoo. Ovaj telefon donosi napredne karakteristike i visokokvalitetne performanse, čineći ga privlačnim izborom za korisnike koji žele najbolje od najboljeg. Predstavljanje iQoo 12 je praćeno najavom Priority Passa, koji korisnicima omogućava ekskluzivan pristup prodaji i mnoge druge pogodnosti.

Najava Priority Passa

Kompanija iQoo se odlučila da obraduje svoje kupce sa posebnim pogodnostima u vidu Priority Passa. Ova usluga omogućava korisnicima da imaju rani pristup prodaji i rezervišu iQoo 12 prije nego što postane dostupan široj javnosti. Priority Pass je odlična prilika za kupce da budu među prvima koji će imati ovaj flagship smartphone.

Pristup prodaji putem Priority Passa

Da bi se dobio Priority Pass, korisnici moraju izvršiti predbukiranje iQoo 12 telefona u periodu od 5. do 7. decembra. Ova posebna mogućnost omogućava korisnicima da obezbijede svoj primjerak iQoo 12 prije nego što bude dostupan široj publici. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da budete među prvima koji će dobiti ovaj izuzetan telefon.

Besplatan Vivo TWS uz Priority Pass

Pored ranog pristupa prodaji, korisnici koji predbukiraju iQoo 12 telefona putem Priority Passa dobiće i besplatan Vivo TWS. Ove bežične slušalice će dodatno poboljšati korisničko iskustvo i pružiti još više pogodnosti. Vivo TWS slušalice su dizajnirane sa izuzetnom jasnoćom zvuka i vrhunskom funkcionalnošću, čineći ih savršenim dodatkom uz iQoo 12.

Predbukirajte iQoo 12 i osvojite Priority Pass

Period predbukiranja

Period predbukiranja za iQoo 12 počinje 5. decembra i traje sve do 7. decembra. Ovo je vrlo važna informacija za sve zainteresovane kupce koji žele da iskoriste Priority Pass i budu među prvima koji će dobiti ovaj izuzetni telefon. Budite sigurni da ne propustite ovaj period i osigurajte svoj primjerak iQoo 12.

Povratni depozit

Da biste mogli iskoristiti Priority Pass, moraćete platiti povratni depozit od 999 Rs. Ovaj depozit će biti vraćen kupcima nakon što izvrše kupovinu iQoo 12 telefona. Povratni depozit je postavljen kako bi se osigurala pouzdanost predbukiranja i osiguralo da samo ozbiljni kupci imaju pristup ovim privilegijama.

Kako dobiti Priority Pass

Da biste dobili Priority Pass, sve što trebate uraditi je izvršiti predbukiranje iQoo 12 telefona u periodu predbukiranja. Nakon što izvršite predbukiranje i platite povratni depozit, dobićete svoj Priority Pass i bit ćete spremni da iskoristite sve njegove pogodnosti. Ne propustite ovu sjajnu priliku da budete među prvima koji će imati iQoo 12 smartphone.

Chipset – Snapdragon 8 Gen 3

iQoo 12 će biti pokretan Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom, što je jedan od najmoćnijih procesora u smartphone industriji. Ova tehnologija pruža izvanrednu brzinu i performanse, što će omogućiti brže pokretanje aplikacija i bolje multitasking iskustvo. Bez sumnje, iQoo 12 će biti u mogućnosti da izvršava čak i najzahtjevnije zadatke sa lakoćom.

Predbukirajte iQoo 12 i osvojite Priority Pass

FlashCharge tehnologija – 120W

Još jedna impresivna karakteristika iQoo 12 je FlashCharge tehnologija sa snagom od 120W. Ovo je jedna od najbržih tehnologija punjenja dostupnih na tržištu i omogućava neverovatno brzo punjenje baterije. Sa iQoo 12, nećete morati dugo čekati da se telefon napuni, što će biti od velike koristi za korisnike koji stalno su u pokretu.

Ostale karakteristike iQoo 12

Osim Snapdragon 8 Gen 3 čipseta i 120W FlashCharge tehnologije, iQoo 12 će imati i mnoge druge impresivne karakteristike. Brojne poboljšane kamere, veliki ekran visoke rezolucije i besprekorna izrada samo su neke od karakteristika koje će ovojom telefonu donijeti izuzetno iskustvo korisnicima. iQoo 12 je stvoren da zadovolji i premaši očekivanja korisnika i obećava vrhunske performanse.

Dostupnost u Indiji

iQoo 12 će biti dostupan za prodaju u Indiji od 12. decembra. Ovo je vijest koju su mnogi korisnici dugo čekali, jer će konačno moći da nabave svoj primjerak ovog izuzetnog telefona. Dostupnost iQoo 12 u Indiji čini ga dostupnim mnogim korisnicima širom zemlje, omogućavajući im da imaju pristup najnovijoj tehnologiji i premium performansama.

Datum prodaje

Službeni datum prodaje iQoo 12 u Indiji je 12. decembar. Ovo je datum kada će telefon biti dostupan i korisnici će moći da ga kupe putem lokalnih prodavnica ili online trgovina. Svi zainteresovani korisnici trebaju označiti taj datum i biti spremni da nabave svoj primjerak iQoo 12. Budući da se očekuje velika potražnja, važno je biti brz i osigurati svoj primjerak na vrijeme.

Predbukirajte iQoo 12 i osvojite Priority Pass

Cijena iQoo 12

Cijena iQoo 12 u Indiji je postavljena na 45.000 Rs. Ova cijena je pristupačna, posebno s obzirom na sve napredne karakteristike i performanse koje ovaj flagship smartphone nudi. iQoo 12 nudi izuzetno visok nivo performansi i funkcionalnosti, te je vrijedan svakog uloženog centa. Sve zainteresovane kupce očekuje vrhunski telefon po pristupačnoj cijeni.

Registracija na Priority Pass

Da biste iskoristili sve pogodnosti Priority Passa, prvo se morate registrovati za ovu uslugu. Registracija se vrši prilikom predbukiranja iQoo 12 telefona. Nakon što izvršite registraciju, dobićete svoj Priority Pass koji će vam omogućiti pristup ranijoj prodaji i mnoge druge pogodnosti.

Rani pristup prodaji

Jedna od najvažnijih pogodnosti Priority Passa je rani pristup prodaji. To znači da ćete imati prednost u odnosu na ostale kupce i moći ćete da kupite iQoo 12 prije nego što postane dostupan široj javnosti. Ovo je izuzetna prilika da budete jedan od prvih korisnika ovog flagship smartphonea.

Pristup besplatnom Vivo TWS

Pored ranog pristupa prodaji, Priority Pass će vam omogućiti i pristup besplatnom Vivo TWS slušalicama. Ove slušalice su izuzetno kvalitetne i pružaju vrhunski audio doživljaj. Dobitak besplatnih Vivo TWS slušalica uz iQoo 12 je sjajna pogodnost koja će vam omogućiti da unaprijedite svoje korisničko iskustvo.

Predbukirajte iQoo 12 i osvojite Priority Pass

Period predbukiranja

Period predbukiranja iQoo 12 telefona će trajati od 5. do 7. decembra. Ovo je važno vrijeme kada zainteresovani korisnici mogu izvršiti svoju predbukiranje i osigurati svoj primjerak iQoo 12. Budite sigurni da iskoristite ovaj period i obezbijedite da ćete biti među prvima koji će imati ovaj telefon.

Datum dostupnosti za prodaju

iQoo 12 će biti dostupan za prodaju u Indiji od 12. decembra. Ovaj datum označava početak prodaje ovog flagship smartphonea. Svi oni koji su uspjeli iskoristiti Priority Pass i predbukiranje će imati priliku da nabave svoj primjerak iQoo 12 odmah po puštanju u prodaju. Obezbijedite da ste spremni za ovaj datum i ne propustite priliku da nabavite svoj primjerak.

Obračunavanje povratnog depozita

Povratni depozit je sastavni dio procesa predbukiranja i omogućava vam da koristite Priority Pass. Iznos povratnog depozita je 999 Rs, a ovaj iznos će biti vraćen kupcima nakon što izvrše kupovinu iQoo 12 telefona. Budite sigurni da pravilno izvršite plaćanje depozita kako biste mogli iskoristiti sve pogodnosti koje dolaze uz Priority Pass.

Prijava za predbukiranje

Da biste se prijavili za predbukiranje iQoo 12 telefona, trebate posjetiti službenu stranicu kompanije iQoo i pratiti korake za predbukiranje. Ovaj proces je jednostavan i brz, osiguravajući da svi zainteresovani korisnici mogu lako izvršiti svoju predbukiranje i osigurati svoj primjerak ovog izuzetnog telefona.

Plaćanje povratnog depozita

Nakon što izvršite predbukiranje, moraćete platiti povratni depozit od 999 Rs. Plaćanje se vrši putem elektronskih plaćanja ili bilo koje druge dostupne opcije koje kompanija iQoo nudi. Pobrinite se da pravilno izvršite plaćanje kako biste bili sigurni da ste registrovani za Priority Pass i imate pristup svim njegovim pogodnostima.

Dobijanje Priority Passa

Nakon što izvršite predbukiranje i platite povratni depozit, dobićete svoj Priority Pass. Ovaj Pass će vam omogućiti sve pogodnosti koje dolaze sa Priority Passom, uključujući raniji pristup prodaji i pristup besplatnom Vivo TWS. Priority Pass je ključ koji će vam otvoriti mnoge mogućnosti i omogućiti vam da se istaknete kao privilegovan korisnik iQoo 12 telefona.

Iznos povratnog depozita

Iznos povratnog depozita za iQoo 12 je postavljen na 999 Rs. Ovaj iznos je razuman i pristupačan, s obzirom na sve pogodnosti koje dobijate sa Priority Passom. Povratni depozit je postavljen kako bi se osigurala ozbiljnost predbukiranja i ograničila nepotrebna predbukiranja. Nakon što izvršite kupovinu, ovaj iznos će biti potpuno vraćen.

Proces povraćaja depozita

Proces povraćaja depozita je veoma jednostavan i bezbolan. Nakon što izvršite kupovinu iQoo 12 telefona, povratni depozit od 999 Rs će biti vraćen na vaš račun. Ovaj proces će se automatski pokrenuti, a povratna sredstva će biti vraćena u najkraćem mogućem roku. Pobrinite se da pružite tačne informacije prilikom registracije kako biste osigurali da je povratni depozit vraćen bez problema.

Dodatne informacije o depozitu

Povratni depozit je postavljen kako bi se osigurala ozbiljnost predbukiranja i smanjio broj nepotrebnih predbukiranja. Važno je napomenuti da će kupac biti odgovoran za pravilno izvršavanje plaćanja depozita i da će ovaj iznos biti potpuno vraćen tek nakon što izvrši kupovinu iQoo 12 telefona. Za dodatne informacije o povratnom depozitu, korisnici se mogu obratiti službi za korisnike kompanije iQoo.

Zaključak

iQoo 12 je najnoviji flagship smartphone kompanije iQoo koji donosi napredne karakteristike i visokokvalitetne performanse. Predstavljanje iQoo 12 je praćeno najavom Priority Passa koji korisnicima omogućava rani pristup prodaji i mnoge druge pogodnosti. Za predbukiranje iQoo 12 telefona, korisnici će morati platiti povratni depozit od 999 Rs, ali će dobiti Priority Pass i mogućnost da iskoriste sve njegove privilegije. iQoo 12 će biti dostupan za prodaju u Indiji od 12. decembra po cijeni od 45.000 Rs. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da nabavite vrhunski telefon uz mogućnost ranog pristupa prodaji i besplatne Vivo TWS slušalice.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.