Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela, a donosi nekoliko novih i poboljšanih značajki. Apple Watch Series 9 i Ultra 2 imaju veći kapacitet za pohranu u usporedbi s prethodnim modelima, a pokreće ih S9 čip koji pruža brzinu bez presedana. Baterija Apple Watch Ultra 2 ima maksimalnu trajnost od čak 72 sata, što je veliki korak naprijed u pogledu autonomije. Oba modela dolaze s 64 GB memorije, dvostruko više nego prethodni modeli, a to je vjerojatno rezultat nove S9 čipiranja. Veći dio memorije koristi se za Apple-ov softver, ali svejedno možete pohraniti oko 16 GB fotografija, videozapisa, glazbe i aplikacija na svoj Apple Watch. Prednarudžba za ove satove već je započela, a isporuka će započeti u petak, 22. rujna.

Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela

Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela.

Trenutno je moguće predbilježiti nove Apple Watch satove – Series 9 i Ultra 2. Ovi novi modeli imaju unaprijeđenu i proširenu memoriju u odnosu na prethodne modele. To je jedna od glavnih karakteristika koja je privukla veliku pažnju ljubitelja Apple Watch-a. Možete biti među prvima koji će imati ove nove satove ako se odlučite da ih unaprijed naručite.

Apple Watch Series 9 i Ultra 2 imaju više prostora za pohranu od prethodnih modela

Jedna od najvećih prednosti novih Apple Watch satova – Series 9 i Ultra 2 je povećana memorija za pohranu. Ovi modeli imaju nevjerovatnih 64 GB memorije, što je dvostruko više nego što su nudili prethodni modeli. Ova proširena memorija omogućava korisnicima da pohrane više svojih fotografija, videa, glazbe i aplikacija izravno na satu bez potrebe za stalnim sinkroniziranjem s drugim Apple uređajima.

Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela

Novi satovi rade na S9 čipu i brži su nego ikad

Apple Watch Series 9 i Ultra 2 koriste najnoviji S9 čip koji donosi značajno poboljšanje u performansama i brzini. Ovi satovi su sada brži nego ikad prije, omogućavajući vam glatko i bez problema obavljati sve zadatke i funkcionalnosti ovih pametnih satova. Nove tehnologije i optimizacije čipa omogućuju vam da uživate u još boljem iskustvu korištenja svog Apple Watch sata.

Baterija Apple Watch Ultra 2 može trajati do 72 sata

Apple Watch Ultra 2 ima značajno poboljšanu bateriju koja može trajati do 72 sata s jednim punjenjem. Ovo je značajno poboljšanje u odnosu na prethodne modele Apple Watcha, što znači da nećete morati brinuti o čestom punjenju baterije. Ova poboljšana trajnost baterije omogućava vam da duže vrijeme koristite sve funkcionalnosti i mogućnosti Apple Watch Ultra 2 sata bez potrebe za punjenjem.

Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela

Dodatni prostor za pohranu vjerojatno je rezultat novog S9 čipa

Povećanje prostora za pohranu u novim Apple Watch satovima vjerojatno je posljedica implementacije novog S9 čipa. Ovaj čip donosi poboljšane performanse i efikasnost, što omogućava veću količinu optimizirane memorije za korisnike. Apple se trudi pružiti korisnicima što bolje iskustvo i mogućnost jednostavne pohrane veće količine podataka na satu.

Veliki dio memorije koristi se za Apple-ov softver

Iako su Apple Watch Series 9 i Ultra 2 opremljeni sa 64 GB memorije, važno je napomenuti da dio te memorije zauzima sam Apple-ov softver. Ovaj softver omogućava funkcionalnosti i performanse koje korisnici očekuju od Apple Watch satova. Stoga, krajnji korisnici mogu pohraniti otprilike 16 GB svojih vlastitih podataka, uključujući fotografije, videa, glazbu i aplikacije, na samom satu.

Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela

Možete pohraniti otprilike 16 GB fotografija, videa, glazbe i aplikacija na satu

Uz unaprijeđenu memoriju na Apple Watch Series 9 i Ultra 2, korisnici mogu pohraniti otprilike 16 GB svojih vlastitih podataka izravno na satu. Ovo je značajno poboljšanje u odnosu na prethodne modele Apple Watcha koji su pružali manje prostora za pohranu. Sada možete imati veću količinu svojih omiljenih fotografija, videa, glazbe i aplikacija dostupnih na vašem zapešću, bez potrebe za stalnim povezivanjem s drugim uređajima.

Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela

Ako želite biti među prvima koji će imati nove Apple Watch satove – Series 9 i Ultra 2, predbilježba je već započela. To znači da možete unaprijed rezervirati svoj sat i biti sigurni da ćete ga dobiti čim bude dostupan za isporuku. Predbilježba vam omogućava da izbjegnete gužve i osigurate svoj primjerak novog Apple Watcha već danas.

Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela

Satovi će biti isporučeni u petak, 22. septembra

Nove Apple Watch satove – Series 9 i Ultra 2 će biti isporučeni korisnicima u petak, 22. septembra. Ovo je iznimno uzbudljiv trenutak za sve ljubitelje Apple tehnologije koji su nestrpljivo čekali dolazak ovih novih satova. Budite spremni da uživate u svim naprednim značajkama, performansama i funkcionalnostima koje nude ovi novi Apple Watch modeli od samog trenutka kad vam budu dostavljeni.

3 thoughts on “Predbilježba za nove Apple Watch satove već je započela

  1. Pingback: Najbolje tehnološke ponude na Amazon Prime Day 2023 - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  2. Pingback: Novi Huawei Watch GT 4 sa brojnim funkcijama za pracenje sportskih aktivnosti i spavanja - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

  3. Pingback: Apple Watch Serija 9 dostupna u aluminijumskoj i čeličnoj verziji - MobTelefoni.rs: Vaš Vodič za Mobilne Telefone u Srbiji

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.