Apple je danas počeo promovirati nove praznične popuste Apple Pay-a, s nekoliko prodavnica koje nude deals kada se koristi Apple Pay za kupovinu. Ponude uključuju popuste na nakit, odjeću, čokolade i hotelske rezervacije. Da biste ostvarili popust, morate koristiti Apple Pay prilikom kupovine i unijeti odgovarajuće promo kodove. Ovi praznični Apple Pay popusti traju sve do 13. decembra, a više informacija možete pronaći na Apple Pay prazničnoj web stranici.

Ponude prazničnih popusta Apple Pay-a iz više prodavnica

Pregled ponuda

Apple je danas počeo promovirati nove praznične popuste Apple Pay-a, pri čemu nekoliko prodavnica nudi posebne ponude kada se kupovine obave putem Apple Pay-a.

Banter

Jedna od ponuda dolazi od prodavnice Banter. Oni nude 40% popusta na nakit u vrijednosti od 50 $ ili više. Da biste iskoristili ovu ponudu, potrebno je koristiti promotivni kod APPLEPAY prilikom plaćanja.

Champion

Prodavnica Champion također nudi popust u okviru Apple Pay prazničnih ponuda. Oni daju 20 $ popusta na kupovinu u vrijednosti od 100 $ ili više. Kod za ovu ponudu također je APPLEPAY.

Chewy

Korisnici aplikacije Chewy također mogu iskoristiti praznični popust putem Apple Pay-a. Chewy nudi 5 $ popusta na narudžbe od 5 $ ili više. Kao i kod prethodnih ponuda, kod za popust je APPLEPAY.

Columbia

Columbia je još jedna prodavnica koja je uključena u Apple Pay praznične ponude. Oni daju 25 $ popusta na narudžbe u vrijednosti od 150 $ ili više. Za ovu ponudu ne trebate koristiti promotivni kod.

Compartes Chocolatier

Compartes Chocolatier nudi poseban popust na kupovinu. Oni daju 15% popusta na sve proizvode. Kod za ovu ponudu je APPLEPAY.

Coyuchi

Coyuchi je prodavnica koja nudi dodatne popuste na već snižene proizvode. Oni daju dodatnih 10% popusta na snižene proizvode i 10% popusta na redovne cijene. Kod za ovu ponudu je APPLEPAY.

HotelTonight

Korisnici aplikacije HotelTonight mogu iskoristiti praznični popust na rezervaciju hotela. HotelTonight nudi 10% popusta na rezervaciju hotela putem aplikacije. Za ovu ponudu kod je APPLEPAYHT.

Theory

Prodavnica Theory također je dio Apple Pay prazničnih ponuda. Oni nude dodatnih 10% popusta na kupovinu. Nema posebnog promotivnog koda za ovu ponudu.

Rok trajanja ponuda

Sve navedene ponude prazničnih popusta Apple Pay-a traju do 13. decembra. Da biste ostvarili popust, potrebno je koristiti Apple Pay prilikom plaćanja. Dodatne informacije o ponudama dostupne su na Apple Pay prazničnom sajtu.

Ponude prazničnih popusta Apple Pay-a iz više prodavnica

Pregled ponuda

Apple je danas počeo promovirati nove praznične popuste Apple Pay-a iz više prodavnica. Ove ponude pružaju korisnicima mogućnost ostvarivanja popusta prilikom kupovine putem Apple Pay-a. Navedene su ponude iz različitih prodavnica kao što su Banter, Champion, Chewy, Columbia, Compartes Chocolatier, Coyuchi, HotelTonight i Theory. Svaka od ovih prodavnica nudi različite popuste.

Ponude prazničnih popusta Apple Pay-a iz više prodavnica

Informacije o prazničnim popustima Apple Pay-a

Praznični popusti Apple Pay-a omogućuju korisnicima uštedu prilikom kupovine putem Apple Pay-a. Sa promocijama kao što su popusti na nakit, odjeću za vježbanje, hranu za kućne ljubimce, čokolade, posteljinu i rezervacije hotela, korisnici mogu iskoristiti ove ponude kako bi uštedjeli novac tokom praznične sezone.

Ponude prazničnih popusta Apple Pay-a iz više prodavnica

Uslovi korištenja ponuda

Da biste iskoristili praznične popuste Apple Pay-a, potrebno je slijediti određene uslove. Za većinu ponuda potrebno je koristiti promotivne kodove poput APPLEPAY ili APPLEPAYHT pri plaćanju putem Apple Pay-a. Također, rok trajanja ponuda je do 13. decembra, stoga je važno iskoristiti popuste prije isteka ponuda.

Ponude prazničnih popusta Apple Pay-a iz više prodavnica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.