Tokom Black Friday perioda, Videoland nudi posebne pogodnosti za korisnike koji žele da se pretplate na njihovu platformu. Uobičajena mjesečna cijena osnovne pretplate iznosi €4,99, dok će tokom Black Friday perioda korisnici plaćati samo €2,99 mjesečno tokom perioda od 6 mjeseci. Također, Plus pretplata, koja inače košta €9,99 mjesečno, će se za vrijeme Black Friday perioda naplaćivati samo €7,99 mjesečno tokom 6 mjeseci. Ovi posebni uslovi vrijede samo za nove korisnike koji će također dobiti i besplatne prve dvije sedmice. Osnovna pretplata nudi ograničene funkcionalnosti, uključujući prikazivanje reklama i mogućnost streamanja na samo jednom uređaju istovremeno. Plus pretplata nema reklame, omogućava korisnicima spremanje sadržaja i gledanje na dva ekrana istovremeno. Nažalost, Popusti za Premium pretplatu se ne primjenjuju tokom Black Friday perioda.

Pogodnosti Plus paketa na Videoland za vrijeme Black Friday

Videoland, popularna platforma za streaming video sadržaja, nudi posebne pogodnosti za vrijeme Black Friday. Ovi povoljni paketi su idealni za sve one koji žele uživati u kvalitetnom video sadržaju po povoljnoj cijeni. U ovom članku, detaljno ćemo razmotriti ponudu za Black Friday na Videolandu, cijene i trajanje ponude, istaknute pogodnosti Plus paketa i kako se pretplatiti na Plus paket. Također, pružit ćemo korisne savjete pri odabiru abonmana i informacije o kupovini i dostupnosti Videoland paketa.

Pogodnosti Plus paketa na Videoland za vrijeme Black Friday

Ponuda za Black Friday na Videolandu

Tijekom Black Friday, Videoland nudi posebnu ponudu za pretplatnike svojih usluga. Ova ponuda je namijenjena novim korisnicima, koji će imati priliku iskoristiti niske cijene i dodatne pogodnosti. Videoland je odlučio svojim korisnicima omogućiti pristup raznovrsnom i kvalitetnom video sadržaju uz atraktivnu ponudu povoljnih mjesečnih pretplata.

Cijene i trajanje Black Friday ponude

Tijekom Black Friday, Videoland nudi snižene cijene za svoje abonmane. Uobičajena cijena Basis paketa je €4,99 mjesečno, ali tijekom Black Friday možete dobiti ovaj paket za samo €2,99 mjesečno za razdoblje od 6 mjeseci. Plus paket, koji uključuje dodatne pogodnosti, inače košta €9,99 mjesečno, no tijekom Black Friday cijena je snižena na €7,99 mjesečno za razdoblje od 6 mjeseci. Važno je napomenuti da se ova ponuda primjenjuje samo na nove korisnike, koji će također dobiti prve dvije sedmice besplatno.

Pogodnosti Plus paketa na Videoland za vrijeme Black Friday

Istaknute pogodnosti za nove korisnike

Kao novi korisnik koji se pretplatite na Videoland tijekom Black Friday, možete iskoristiti mnoge pogodnosti. Osim sniženih cijena, dobit ćete i pristup prvih dvije sedmice besplatno kako biste istražili sve što Videoland nudi. To vam omogućuje da se upoznate s raznolikom ponudom video sadržaja prije nego što se odlučite trajno pretplatiti.

Razlika između Basis i Plus paketa

Videoland nudi dva glavna paketa: Basis i Plus. Ovi paketi nude različite funkcionalnosti i pogodnosti. Basis paket, iako je najpovoljniji, ima neka ograničenja poput reklama tijekom strimovanja i mogućnosti gledanja na samo jednom uređaju istovremeno. Sa druge strane, Plus paket pruža korisnicima bolje iskustvo bez reklama, mogućnost gledanja na dva ekrana istovremeno i mogućnost spremanja sadržaja za offline gledanje.

Pogodnosti Plus paketa na Videoland za vrijeme Black Friday

Pogodnosti Plus paketa

Plus paket od Videolanda pruža nekoliko dodatnih pogodnosti u usporedbi s Basis paketom. Prva pogodnost je odsustvo reklama, što omogućava neprekidno uživanje u omiljenim filmovima i serijama. Druga važna pogodnost je mogućnost gledanja na dva ekrana istovremeno, što je izvrsno za obitelji ili one koji žele dijeliti svoje iskustvo gledanja s prijateljima. Također, Plus korisnici mogu spremiti sadržaj za offline gledanje, što je izuzetno korisno kada nemate pristup internetu ili želite uživati u sadržaju dok putujete.

Pogodnosti Premium paketa

Iako Premium paket Videolanda trenutno nema posebnu ponudu za vrijeme Black Friday, važno je napomenuti da on ima dodatne prednosti u odnosu na Plus paket. Premium paket uključuje sve pogodnosti Plus paketa i dodaje mogućnost gledanja u 4K rezoluciji i HDR kvaliteti. Za one koji žele maksimalno iskoristiti svoje iskustvo gledanja, Premium paket nudi dodatnu vrijednost i poboljšanu kvalitetu sadržaja.

Pogodnosti Plus paketa na Videoland za vrijeme Black Friday

Kako se pretplatiti na Plus paket za vrijeme Black Friday

Pretplata na Plus paket za vrijeme Black Friday je jednostavna. Samo posjetite web stranicu Videolanda i odaberite Plus paket. Prilikom plaćanja, unesite svoje podatke i odaberite željeno razdoblje pretplate (6 mjeseci). Nakon što završite postupak plaćanja, moći ćete odmah početi uživati u svim pogodnostima Plus paketa.

Korisni savjeti pri odabiru abonmana

Pri odabiru abonmana na Videoland tijekom Black Friday, važno je uzeti u obzir svoje potrebe i preferencije. Ako vam reklame ne smetaju i ne planirate dijeliti Vašu pretplatu s drugima, Basis paket može biti dobar izbor jer je najjeftiniji. Međutim, ako želite maksimalno uživati u iskustvu gledanja bez reklama i s dodatnim pogodnostima poput gledanja na dva ekrana istovremeno, Plus paket je najbolji izbor. Ako vam je kvaliteta slike bitna i želite gledati sadržaj u najboljoj mogućoj rezoluciji, Premium paket je najbolji izbor, iako neće imati posebnu ponudu za vrijeme Black Friday.

Pogodnosti Plus paketa na Videoland za vrijeme Black Friday

Kupovina i dostupnost VideoLAND paketa

Videoland pakete možete kupiti putem web stranice Videolanda. Platforma omogućuje jednostavno i sigurno plaćanje, a nakon završetka postupka pretplate, možete odmah početi gledati nevjerojatni izbor filmova i TV serija. Videoland paketi su dostupni samo u Bosni i Hercegovini, ali mogu se streamati bilo gdje gdje imate pristup internetu.

Zaključak

Videoland za vrijeme Black Friday nudi posebne pogodnosti za nove korisnike koji žele uživati u kvalitetnom video sadržaju po povoljnoj cijeni. Snizili su cijene Basis i Plus paketa te dodali dodatne pogodnosti Plus paketu. Plus paket omogućava gledanje bez reklama, gledanje na dva ekrana istovremeno i spremanje sadržaja za offline gledanje. Premium paket također nudi dodatne pogodnosti poput gledanja u 4K rezoluciji i HDR kvaliteti. Pretplata na Plus paket je jednostavna i možete je obaviti putem web stranice Videolanda. Pri odabiru abonmana preporučujemo da razmotrite svoje potrebe i preferencije. Videoland paketi su dostupni samo u Bosni i Hercegovini i mogu se streamati na bilo kojem uređaju s pristupom internetu. Ako želite iskoristiti ove povoljne ponude za vrijeme Black Friday, ne propustite priliku da se pretplatite na Videoland i uživate u omiljenim filmovima i serijama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.