„Poboljšana baterija s kapacitetom od 250w sati – Video recenzija Steam Deck OLED uređaja“ je naslov za jedan zanimljiv video pregled uređaja Steam Deck OLED. U ovom video pregledu, Lisa iz MobileTechReviewa će nam predstaviti specifikacije uređaja, uključujući 7.4 inčni OLED ekran sa 90Hz osvježavanjem, razlučivost ekrana od 1280×800, AMD Zen2 Apu sa 6nm tehnologijom i poboljšanu bateriju s kapacitetom od 250w sati. Također nam Lisa otkriva da je sponzor video recenzije Trend Micro Premium Security Suite, koji nudi antivirusnu zaštitu i druge korisne značajke za sigurnost uređaja.

U video pregledu, Lisa također uspoređuje Steam Deck OLED s drugim sličnim uređajima poput Asus Rog Ally i Lenovo Legion Go, i ističe prednosti OLED ekrana i ergonomskog dizajna Steam Decka. Također dijeli svoje iskustvo s igranjem različitih igara i pohvaljuje performanse Steam Decka. Uz cijenu početnog modela od 550 dolara za 512GB memorije, Lisa zaključuje da je Steam Deck OLED odličan izbor za gamere koji žele kvalitetno iskustvo igranja na putu.

Specifikacije Steam Deck OLED uređaja

Poboljšana baterija s kapacitetom od 250w sati - Video recenzija Steam Deck OLED uređaja

This image is property of i.ytimg.com.

OLED ekran

Steam Deck OLED uređaj dolazi s 7,4 inčnim OLED ekranom koji ima 90Hz osvježavanje. OLED tehnologija omogućava bogate boje, odličan kontrast i duboke crne tonove. Osvježavanje od 90Hz pruža glatko prikazivanje pokreta i poboljšano iskustvo igranja.

Veličina ekrana

Sa svojih 7,4 inča, OLED ekran Steam Deck uređaja pruža dovoljno prostora za uživanje u igrama bez da je prevelik za nošenje.

Osvježavanje

OLED ekran ima osvježavanje od 90Hz što rezultira bržim prikazivanjem slika i glatkijim prijelazima. To je posebno korisno kod brzih akcijskih igara gdje želite što preciznije kontrole.

Omjer stranica

Ekran Steam Deck OLED uređaja ima omjer stranica 16:10, što znači da je nešto širi u usporedbi s tradicionalnim 16:9 ekranima. Ovo omogućava širi prikaz sadržaja prilikom igranja igara ili gledanja video sadržaja.

Razlučivost ekrana

Steam Deck OLED uređaj ima razlučivost ekrana od 1280×800 piksela, što je dovoljno za prikazivanje detalja igara i video sadržaja.

Broj piksela

OLED ekran Steam Deck uređaja ima 1280×800 piksela. Iako ova razlučivost može izgledati niža u usporedbi s nekim ostalim uređajima, na manjem ekranu ovaj broj piksela pruža dovoljno oštrinu i detalje.

Omjer stranica

OLED ekran Steam Deck uređaja ima omjer stranica 16:10. Ovaj omjer pruža širi prikaz sadržaja i bolje korisničko iskustvo tijekom korištenja uređaja.

AMD Zen2 Apu

Steam Deck OLED uređaj koristi AMD Zen2 Apu sa 6nm tehnologijom. Ova tehnologija omogućava bolju učinkovitost i manju potrošnju energije.

Tehnologija

AMD Zen2 Apu koristi naprednu tehnologiju koja omogućava brže izvršavanje zadataka i bolje performanse. Ova tehnologija optimizira rad procesora i grafike kako bi se postigla što bolja igračka iskustva.

Broj jezgri

Steam Deck OLED uređaj koristi AMD Zen2 Apu sa šest jezgri. Ovo omogućava brže izvršavanje više zadataka istovremeno i poboljšane performanse tijekom igranja.

Poboljšana baterija

Steam Deck OLED uređaj ima poboljšanu bateriju s kapacitetom od 250w sati. To znači da možete uživati ​​u igranju igara dulje vremena bez potrebe za čestim punjenjem.

Kapacitet

Baterija Steam Deck OLED uređaja ima kapacitet od 250w sati. Ovo omogućava dulje vrijeme igranja i smanjuje potrebu za punjenjem tijekom igračkih sesija.

Trajanje

Trajanje baterije na Steam Deck OLED uređaju ovisi o vrsti igre koju igrate. Očekuje se da će trajanje baterije biti negdje između 3 i 12 sati, ovisno o zahtjevnosti igre i postavkama zaslona.

Poboljšana baterija s kapacitetom od 250w sati - Video recenzija Steam Deck OLED uređaja

This image is property of images.unsplash.com.

Wi-Fi i Bluetooth

Steam Deck OLED uređaj podržava Wi-Fi 6C i Bluetooth 5.3 tehnologiju. Ovo omogućava brzu i stabilnu bežičnu vezu za igranje online igara ili povezivanje s drugim uređajima.

Wi-Fi verzija

Steam Deck OLED uređaj podržava najnoviju Wi-Fi 6C tehnologiju. Ovo omogućava brže i stabilnije bežično povezivanje s Wi-Fi mrežama.

Bluetooth verzija

Steam Deck OLED uređaj podržava Bluetooth 5.3 verziju. Ovo omogućava jednostavno povezivanje s drugim bežičnim uređajima kao što su slušalice, kontroleri i zvučnici.

Zvučnici i audio priključak

Steam Deck OLED uređaj ima ugrađene stereo zvučnike za kvalitetan zvuk tijekom igranja. Također ima i 3,5mm audio priključak koji omogućava povezivanje slušalica ili vanjskih zvučnika za bolje audio iskustvo.

Stereo zvučnici

Ugrađeni stereo zvučnici pružaju kvalitetan zvuk tijekom igranja. Iako neće zamijeniti vanjske zvučnike, ovi zvučnici pružaju dobar zvuk za individualno iskustvo igranja.

3,5mm audio priključak

Steam Deck OLED uređaj ima 3,5mm audio priključak koji omogućava povezivanje slušalica ili vanjskih zvučnika. Ovo je korisno ako želite privatno slušati zvuk ili koristiti kvalitetnije zvučnike za bolje audio iskustvo.

Poboljšana baterija s kapacitetom od 250w sati - Video recenzija Steam Deck OLED uređaja

This image is property of images.unsplash.com.

Ergonomski dizajn

Steam Deck OLED uređaj ima ergonomski dizajn koji pruža udobnost tijekom igranja. Oblik i raspored gumba su pažljivo osmišljeni kako bi se smanjio umor ruku i pružio bolji osjećaj prilikom korištenja uređaja.

Udobnost

Steam Deck OLED uređaj ima zakrivljene rubove i udubljenja na stražnjoj strani kako bi se prilagodio vašim rukama. Ovo pruža udobnost tijekom duljeg igranja i smanjuje umor ruku.

Prilagođavanje potrebama igrača

Steam Deck OLED uređaj ima mogućnost prilagodbe kontrola prema vašim potrebama. Možete prilagoditi postavke osjetljivosti analognih stickova, dodijeliti gumbe prema svojoj želji i prilagoditi osvjetljenje gumba.

Mogućnost izvođenja programa

Steam Deck OLED uređaj omogućava izvođenje Steam igara, ali i drugih programa putem Heroic aplikacije. Heroic je aplikacija koja omogućava pokretanje igara s drugih platformi kao što su Epic Games Store ili GOG.

Steam igre

Steam Deck OLED uređaj je dizajniran posebno za izvođenje Steam igara. Možete pristupiti svim igrama iz svoje Steam biblioteke i uživati ​​u njima na mobilnom uređaju.

Heroic aplikacija

Heroic aplikacija omogućava pokretanje igara s drugih platformi na Steam Deck OLED uređaju. Možete instalirati i pokretati igre s platformi poput Epic Games Store ili GOG putem Heroic aplikacije.

Poboljšana baterija s kapacitetom od 250w sati - Video recenzija Steam Deck OLED uređaja

This image is property of images.unsplash.com.

Trajanje baterije

Trajanje baterije na Steam Deck OLED uređaju ovisi o vrsti igre koju igrate. Manje zahtjevne igre mogu pružiti trajanje od 12 sati, dok će zahtjevnije igre možda trajati samo 3 sata. Važno je napomenuti da trajanje baterije može varirati ovisno o postavkama zaslona i intenzitetu korištenja uređaja.

Cijena

Cijena početnog modela Steam Deck OLED uređaja je $550 za 512GB memorije. Postoje i opcije s većim kapacitetom za koje će cijena biti viša. Važno je napomenuti da se cijene mogu promijeniti ovisno o tržištu i promjenama u ponudi.

Zaključak

Steam Deck OLED uređaj donosi nekoliko poboljšanja u odnosu na prethodne modele. OLED ekran pruža vrhunski prikaz slike, dok AMD Zen2 Apu pruža brze performanse. Poboljšana baterija omogućava dulje vrijeme igranja, a integrirani Wi-Fi i Bluetooth tehnologije omogućavaju jednostavno povezivanje s drugim uređajima. Ergonomski dizajn pruža udobnost tijekom igranja, a mogućnost izvođenja programa putem Heroic aplikacije omogućava pristup igrama s različitih platformi. Sve u svemu, Steam Deck OLED uređaj je snažna i prijenosna opcija za gamere koji žele igrati svoje omiljene igre na putu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.