Ako želite poboljšati svoje iskustvo gledanja na Netflixu, postoji nekoliko trikova koje možete koristiti. Jedan od njih je ocjenjivanje naslova koje ste već gledali. Kao pretplatnik Netflix usluge, imate mogućnost utjecati na preporučene filmove i serije tako što ćete ocijeniti naslove koje ste već pogledali. Također, možete isključiti automatsku reprodukciju sljedeće epizode kako biste lakše pratili gdje ste stali. Ako želite gledati filmove ili serije bez internetske veze, imate mogućnost preuzimanja sadržaja na svoj uređaj. Položajem vašeg računara na lokaciju druge zemlje pomoću VPN-a, možete dobiti pristup većem izboru filmova i serija. Osim toga, možete se prijaviti za testiranje nove funkcionalnosti na Netflixu. Pridržavanjem ovih korisnih savjeta, poboljšat ćete svoje iskustvo gledanja omiljenih filmova i serija na Netflixu.

Kako poboljšati iskustvo gledanja na Netflixu?

Netflix je popularna platforma za streaming koja nudi veliki izbor filmova i serija za gledanje. Kako biste maksimalno iskoristili svoje iskustvo gledanja na Netflixu, postoje neki trikovi i postavke koje možete koristiti. U ovom članku ćemo se fokusirati na nekoliko ključnih načina kako poboljšati svoje iskustvo na Netflixu.

Ocjenjivanje naslova koje ste već gledali

Jedan od načina da utječete na preporučene filmove i serije na Netflixu je ocjenjivanje naslova koje ste već gledali. Kada ocijenite naslov, Netflix će koristiti te ocjene kako bi vam preporučio slične sadržaje koji bi vam mogli biti interesantni. Kada ocjenjujete naslov, razmislite o tome koliko vam se svidio i slijedite svoj instinkt pri dodjeli ocjene.

Da biste ocijenili naslov na Netflixu, jednostavno idite na stranicu naslova i pronađite opciju za ocjenjivanje. Tu možete dati naslovu ocjenu od 1 do 5 zvjezdica. Kako biste poboljšali preporuke na temelju ocjena, pokušajte redovito ocjenjivati naslove koje ste gledali.

Ocjena naslova ima važnu ulogu u personaliziranom iskustvu na Netflixu. Što više naslova ocijenite, točnije će Netflix moći predvidjeti vaše preferencije i ponuditi vam sadržaj koji će vam biti zanimljiv.

Poboljšajte svoje iskustvo gledanja na Netflixu ocjenjivanjem naslova koje ste već gledali

Isključivanje automatske reprodukcije sljedeće epizode

Ako volite pratiti serije na Netflixu, vjerovatno ste se susreli s automatskom reprodukcijom sljedeće epizode. Iako ova funkcija može biti korisna za neke korisnike, može biti i frustrirajuća ako želite kontrolirati kada završava svaka epizoda.

Srećom, postoji način kako isključiti automatsku reprodukciju sljedeće epizode. Otvorite Postavke profila na Netflixu i pronađite opciju „Automatska reprodukcija sljedeće epizode“. Dovoljno je da promijenite postavku s „Uključeno“ na „Isključeno“ i automatska reprodukcija će biti isključena.

Isključivanje automatske reprodukcije sljedeće epizode ima svoje prednosti. Možete naučiti kontrolirati svoje gledanje i pratiti koliko ste epizoda serije pogledali. Također, može vam pomoći da se fokusirate na druge aktivnosti nakon što završite s gledanjem jedne epizode.

Poboljšajte svoje iskustvo gledanja na Netflixu ocjenjivanjem naslova koje ste već gledali

Preuzimanje filmova i serija za gledanje bez interneta

Ako putujete ili nemate stalni pristup internetu, možda biste željeli gledati Netflix sadržaj bez internetske veze. Srećom, Netflix vam omogućava preuzimanje filmova i serija za gledanje offline.

Da biste preuzeli sadržaj, otvorite Netflix aplikaciju na svom mobilnom uređaju i pronađite naslov koji želite preuzeti. Pored naslova, bit će dostupna ikona za preuzimanje. Jednostavno dodirnite tu ikonu i sadržaj će se preuzeti na vaš uređaj. Kada nemate internetsku vezu, možete otvoriti aplikaciju Netflix i gledati preuzeti sadržaj.

Gledanje Netflix sadržaja bez interneta ima mnoge prednosti. Možete gledati omiljene naslove u pokretu, bez obzira na to jeste li povezani s internetom ili ne. Ovo je također korisno ako imate ograničeni internetski promet ili slabu internetsku vezu.

Poboljšajte svoje iskustvo gledanja na Netflixu ocjenjivanjem naslova koje ste već gledali

Upotreba VPN-a za pristup većem izboru sadržaja

Ako želite pristupiti većem izboru filmova i serija na Netflixu, možete koristiti Virtualnu Privatnu Mrežu (VPN). VPN vam omogućava promjenu svoje lokacije i pristup sadržaju koji nije dostupan u vašoj zemlji.

Da biste koristili VPN za pristup Netflixu, prvo morate odabrati pouzdan VPN pružatelj usluga. Postoji mnogo VPN pružatelja na tržištu, pa se pobrinite da odaberete onaj koji podržava streaming na Netflixu. Nakon što instalirate VPN aplikaciju na svoj uređaj, možete odabrati server u zemlji koja ima veći izbor sadržaja na Netflixu. Kada se povežete s tim serverom, možete otvoriti Netflix i pristupiti sadržaju koji nije dostupan u vašoj zemlji.

Korištenje VPN-a za pristup Netflix sadržaju ima mnoge prednosti. Možete pristupiti većem izboru filmova i serija, uključujući one koji nisu dostupni na vašem geografskom području. VPN također štiti vaše osobne podatke i privatnost dok koristite internet.

Poboljšajte svoje iskustvo gledanja na Netflixu ocjenjivanjem naslova koje ste već gledali

Prijava za testiranje nove funkcionalnosti

Netflix kontinuirano razvija nove funkcionalnosti kako bi poboljšao korisničko iskustvo. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u testiranju novih funkcionalnosti, možete se prijaviti putem njihove web stranice.

Da biste se prijavili za testiranje nove funkcionalnosti, posjetite Netflix stranicu na kojoj se oglase testiranja. Obično ćete morati ispuniti obrazac s vašim podacima i odgovoriti na nekoliko pitanja o vašim preferencijama. Ako ste izabrani za testiranje, Netflix će vam pružiti pristup novoj funkcionalnosti koju možete isprobati i dati povratne informacije.

Prijavljivanje za testiranje nove funkcionalnosti ima nekoliko prednosti. Možete biti među prvima koji isprobavaju nove funkcije i utječu na njihov razvoj. Također, pruža vam priliku da damo povratne informacije i doprinesete poboljšanju Netflix platforme.

U svrhu poboljšanja vašeg iskustva gledanja na Netflixu, možete koristiti nekoliko trikova i postavki koje smo spomenuli u ovom članku. Kroz ocjenjivanje naslova, isključivanje automatske reprodukcije, preuzimanje sadržaja za offline gledanje, upotrebu VPN-a i prijavu za testiranje novih funkcionalnosti, možete prilagoditi Netflix svojim preferencijama i uživati ​​u gledanju vašeg omiljenog sadržaja.

Poboljšajte svoje iskustvo gledanja na Netflixu ocjenjivanjem naslova koje ste već gledali

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.