Pixel Watch 2 je idealan izbor za sve ljubitelje fitnessa. U ovom pregledu videa, upoznajte se sa svim karakteristikama Pixel Watch 2. Ova nova verzija donosi unaprijeđenu bateriju i brže performanse, kao i nove senzore za mjerenje zdravlja, uključujući senzor za otkucaje srca i senzor za mjerenje nivoa stresa. Također, kućište je sada napravljeno od lakšeg aluminijskog materijala umjesto nehrđajućeg čelika, a uređaj se puni putem kontakt pinova umjesto bežičnog punjenja. Fitbit aplikacija koja je jednostavna za korištenje pruža mnoge korisne metrike za praćenje zdravlja. Iako postoje i neki nedostaci kao što su nedostatak bežičnog punjenja i potreba za pretplatom za pristup svim Fitbit funkcijama, Pixel Watch 2 se i dalje smatra dobrom opcijom za sve koji se bave fitnessom i žele pratiti svoje zdravstvene parametre.

Ukupni pregled Pixel Watch 2 nam otkriva nekoliko značajnih unapređenja u odnosu na prethodnu verziju. Novi Snapdragon W5 čip donosi bolje performanse i duže trajanje baterije. Također, uređaj ima brojne nove health senzore za praćenje fizičkog zdravlja. Iako Pixel Watch 2 nudi mnogo korisnih funkcija, kao što su praćenje sna, mjerenje otkucaja srca i mjerenje nivoa stresa, postoje i neki nedostaci kao što je nedostatak bežičnog punjenja i potreba za pretplatom za pristup svim Fitbit funkcijama. Ipak, ukoliko se bavite fitnessom i želite pratiti svoj napredak, Pixel Watch 2 može biti dobar izbor za vas.

Pixel Watch 2: Savršen izbor za ljubitelje fitnessa

O pregledu Pixel Watch 2

U ovom pregledu analiziramo Pixel Watch 2, smart sat koji donosi nekoliko poboljšanja u odnosu na prethodnu verziju. Pixel Watch 2 se ističe po poboljšanoj bateriji i bržim performansama, što će svakako zadovoljiti korisnike.

Poboljšana baterija

Pixel Watch 2 dolazi s poboljšanom baterijom koja omogućava korisnicima da sat koriste tijekom cijelog dana bez potrebe za punjenjem. S Google-om koji tvrdi da baterija može trajati do 24 sata s aktivnim zaslonom, Pixel Watch 2 pruža dobru autonomiju. Tijekom našeg testiranja, Pixel Watch 2 je ispunio očekivanja i omogućio nam da ga koristimo tijekom cijelog dana, uključujući praćenje zdravlja i fitness aktivnosti.

Brže performanse

Pixel Watch 2 opremljen je novim Snapdragon W5 čipom koji donosi brže performanse u usporedbi s prethodnom verzijom. Primijetili smo znatno glatke animacije i brzi rad aplikacija. Novi čip omogućava satu da se brzo otvori i reagira na korisničke naredbe, što poboljšava ukupno korisničko iskustvo.

Senzori za zdravlje

Pixel Watch 2 dolazi s novim senzorima za praćenje zdravlja, koji su korisni za ljubitelje fitnessa i sve one koji žele pratiti svoje zdravstvene parametre.

Senzor za mjerenje otkucaja srca

Novi senzor za mjerenje otkucaja srca na Pixel Watch 2 omogućava precizno praćenje pulsa tijekom vježbanja. Ovo je od posebnog interesa za ljubitelje fitnessa koji žele pratiti intenzitet treninga i osigurati da održavaju željeni puls tijekom vježbanja.

Senzor za mjerenje nivoa stresa

Još jedan koristan senzor na Pixel Watch 2 je senzor za mjerenje nivoa stresa. Ovaj senzor može otkriti visok nivo stresa i upozoriti korisnika da se opusti i preuzme kontrolu nad svojim emocijama. Ovo je posebno korisno za osobe koje žele naučiti upravljati stresom i poboljšati kvalitetu svojeg života.

Promjena materijala kućišta

Pixel Watch 2 donosi promjenu u materijalu kućišta. Umjesto nehrđajućeg čelika koji je korišten u prethodnoj verziji, Pixel Watch 2 dolazi s aluminijumskim kućištem. Ova promjena ima nekoliko prednosti, uključujući lakšu težinu i nižu cijenu. Aluminijumsko kućište čini sat prikladnim za nošenje tijekom vježbanja i smanjuje rizik od oštećenja prilikom pada ili udarca.

Način punjenja

Pixel Watch 2 se puni putem kontakt pinova, što je promjena u odnosu na prethodnu verziju. Ovo omogućava brže punjenje sata i snažnije magnetsko prianjanje na punjač. Međutim, važno je napomenuti da Pixel Watch 2 ne podržava bežično punjenje, što bi moglo biti razočaranje za neke korisnike.

Pixel Watch 2: Savršen izbor za ljubitelje fitnessa

Fitbit aplikacija

Fitbit aplikacija dostupna na Pixel Watch 2 jednostavna je za korištenje i pruža mnoge korisne metrike za praćenje zdravlja. Aplikacija omogućava korisnicima pregled podataka o snu, stresu, aktivnostima i drugim zdravstvenim parametrima. Tu su i ciljevi vježbanja, personalizirane zone otkucaja srca i Fitbit Coach trening programi. Fitbit aplikacija je koristan alat za sve one koji žele pratiti svoje zdravlje i ostvariti svoje fitness ciljeve.

Nedostaci

Iako Pixel Watch 2 ima mnoge prednosti, postoje neki nedostaci koje treba uzeti u obzir prije nego što ga kupite.

Nedostatak bežičnog punjenja

Jedan od glavnih nedostataka Pixel Watch 2 je činjenica da ne podržava bežično punjenje. Ovo može biti razočaranje za neke korisnike koji su navikli na praktičnost bežičnog punjenja i žele se riješiti kablova i punjača.

Potreba za pretplatom za sve Fitbit funkcije

Da biste u potpunosti iskoristili sve funkcije Fitbit aplikacije na Pixel Watch 2, potrebna je pretplata na Fitbit Premium. Ova pretplata omogućava pristup detaljnim analizama spavanja, praćenju stresa i drugim naprednim značajkama. Međutim, pretplata dodatno košta i neki korisnici mogu smatrati da nije vrijedna dodatnog troška.

Pixel Watch 2: Savršen izbor za ljubitelje fitnessa

Za koga je Pixel Watch 2 pogodan?

Pixel Watch 2 je prikladan za ljubitelje fitnessa i sve one koji žele pratiti svoje zdravstvene parametre. Senzori za mjerenje otkucaja srca i nivoa stresa, zajedno s Fitbit aplikacijom, omogućavaju korisnicima da prate i analiziraju svoje zdravlje na precizan način.

Zaključak

Pixel Watch 2 je solidan smart sat s poboljšanom baterijom, bržim performansama i korisnim senzorima za praćenje zdravlja. Iako ima neke nedostatke poput nedostatka bežičnog punjenja i potrebe za pretplatom za sve Fitbit funkcije, Pixel Watch 2 je dobar izbor za ljubitelje fitnessa i sve one koji žele voditi brigu o svom zdravlju.

U ovom videu mi pregledamo Pixel Watch 2.

Pretplatite se ► https://bit.ly/9to5G | Pročitajte cjelokupan članak ► https://9to5google.com/2023/10/11/goo

FTC: Koristimo auto-afiliacijske linkove koji donose prihod: https://9to5mac.com/about/#affiliate

Želite li sponzorirati sljedeći 9to5Google video? Javite se: ads@9to5mac.com

/ 9to5google

/ 9to5google

/ 9to5google

/ jordanintheknow

🎥 Ostali kanali 🎥

/ 9to5mac

/ electrekco

/ 9to5toys

/ dronedj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.