Paris Rhône donosi vam povoljni LCD True 4K projektor! U ovom videu pogledajte Paris Rhône 4K projektor i saznajte kako izgleda iskustvo korištenja. Veliko hvala kompaniji Paris Rhône što su sponzorirali ovaj video! Početna cijena: 699 dolara, nova cijena: 499 dolara. Ako želite sponzorirati sljedeći 9to5Google video, javite se na ads@9to5mac.com.

Postoji mnogo opcija za kućni ljubitelj kinotehnike, a naš sponzor Paris Ron ima neke od najpovoljnijih opcija za kompletiranje vašeg kućnog zabavno-sistemskog seta. Paris Rhône Ultra 4K projektor je odličan primjer toga. Sa slikom prave 4K rezolucije od 3840 x 2160 piksela, podrškom za hdr10+, kontrastnim odnosom od 1300:1 i zaštitom od plavog svjetla za zaštitu vida, projekcija će izgledati izuzetno oštro. Sa svjetlinom od 600 lumena, možete dobiti pristojno iskustvo gledanja tokom večeri ili tokom dana sa zatvorenim roletnama. Osim toga, ovaj projektor može prikazati sliku veličine do 200 inča, a uz dvostruke zvučnike snage 24 W, dobit ćete impresivan sistem koji je pogodan za gaming ili gledanje filmova.

Paris Rhône: Povoljni LCD True 4K Projektor!

This image is property of i.ytimg.com.

Specifikacije projektor

Paris Rhône je projektora sa True 4K izlazom, što znači da pruža visoku rezoluciju od 3840 x 2160 piksela. Ovo omogućava izuzetno oštru sliku sa bogatim detaljima.

Projektor također podržava HDR10 Plus, što znači da može prikazivati bogate boje i kontraste. Ova tehnologija pruža bolje iskustvo gledanja sa većom dinamikom.

Kontrast od 1300:1 omogućava dublje crne i svjetlije bijele boje, što rezultira živopisnijom slikom.

Još jedna korisna opcija koju ovaj projektor nudi je smanjenje plavog svjetla. Ova funkcija pomaže u zaštiti vida i smanjenju umora očiju prilikom dugotrajnog gledanja.

Osvjetljenost projektor je 600 lumena, što je dovoljno svijetlo za prikazivanje slike čak i u svijetlim prostorima. Ovo osigurava dobar doživljaj gledanja, bez obzira na osvjetljenje okoline.

Projektor ima kapacitet za prikazivanje slike do 200 inča, što je velika slika pogodna za kućno kino iskustvo.

Dual zvučnici sa snagom od 24 W pružaju impresivan zvuk i dobar audio doživljaj.

Konektivnost

Paris Rhône projektor ima nekoliko opcija za povezivanje sa drugim uređajima. To uključuje:

 • USB-C port, koji omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa drugim uređajima kao što su laptopi ili pametni telefoni.
 • 2 USB-A porta za povezivanje dodatnih uređaja kao što su USB memorijske kartice ili vanjski hard diskovi.
 • 2 HDMI priključka za povezivanje sa drugim audiovizualnim uređajima kao što su DVD/Blu-ray plejeri, igraće konzole ili prijemnici.
 • Ethernet priključak za mogućnost povezivanja sa internetom putem kabela.
 • 3.5 mm audio izlaz za povezivanje eksternih zvučnika ili slušalica.

Ove opcije povezivanja omogućavaju fleksibilnost i kompatibilnost sa raznim uređajima i izvorima sadržaja.

Dizajn

Paris Rhône projektor ima jednostavan i elegantan dizajn, sa sivim plastičnim kućištem koje se lako uklapa u većinu prostora.

Projektor ima zakrivljene uglove koji mu daju moderan izgled.

Na stranama projektor ima ugrađene ventilatore za hlađenje, što pomaže u održavanju optimalne temperature uređaja tokom dugotrajnog korištenja.

Na prednjoj strani projektor ima leću i senzore za auto fokus, što omogućava automatsko podešavanje slike za najbolji mogući prikaz.

Funkcionalnosti

Paris Rhône projektor dolazi sa nizom korisnih funkcionalnosti koje olakšavaju i poboljšavaju korisničko iskustvo:

 • Automatski auto fokus omogućava brzo i jednostavno podešavanje slike za najbolji prikaz.
 • Keystone korekcija omogućava fino podešavanje slike, kako bi se izbjeglo iskrivljavanje uzrokovano kutem projekcije.
 • Inteligentna izbjegavanje prepreka omogućava projektoru da detektuje prepreke i automatski prilagodi sliku kako bi se osiguralo neometano gledanje.
 • Automatski ulaz na zaslon omogućava projektoru da automatski prepozna izvor signala i prikaže sliku bez dodatnog podešavanja.
 • Projektor radi na Android 9 operativnom sistemu, što omogućava pristup preko 7,000 aplikacija za raznovrsne sadržaje.
 • HDMI 2.1 ulaz omogućava visokokvalitetni prijenos slike i zvuka sa podrškom za najnovije tehnologije.

Ove funkcionalnosti čine Paris Rhône projektor jednostavnim za korištenje i pružaju visokokvalitetno iskustvo gledanja.

Paris Rhône: Povoljni LCD True 4K Projektor!

This image is property of images.unsplash.com.

Trajanje žarulje

Paris Rhône projektor koristi žarulju koja je dizajnirana da traje do 40,000 sati. Ovo je izuzetno dug vijek trajanja, što osigurava dugoročno korištenje projektora bez potrebe za čestim zamjenama žarulje.

Kvalitetna slika

Paris Rhône projektor pruža visokokvalitetnu sliku sa detaljima i bojama koje su bliske stvarnom životu. Evo nekoliko ključnih faktora koji doprinose kvaliteti slike:

 • Projektor pruža pristojno iskustvo gledanja kako danju, tako i noću. Osvjetljenost od 600 lumena i kontrast od 1300:1 omogućavaju jasnu sliku u različitim svjetlosnim uvjetima.
 • True 4K izlaz pruža visoku rezoluciju od 3840 x 2160 piksela, što rezultira oštrim detaljima i bogatom slikom.
 • Podrška za HDR10 Plus omogućava prikazivanje šireg spektra boja i većeg kontrasta, što doprinosi boljem vizualnom iskustvu.
 • Smanjenje plavog svjetla pomaže u zaštiti vida smanjujući štetne efekte plavog svjetla koje emitiraju ekrani.

Sve ove karakteristike zajedno pružaju visokokvalitetnu sliku koja je impresivna i zadovoljavajuća za gledanje različitih sadržaja.

Paris Rhône: Povoljni LCD True 4K Projektor!

This image is property of images.unsplash.com.

Višenamjenski projektor

Paris Rhône projektor je višenamjenski uređaj koji pruža izvrsno iskustvo ne samo za gledanje filmova, već i za druge aktivnosti poput igranja video igara. Evo nekoliko razloga zašto je ovaj projektor sjajan za ove namjene:

 • Projektor dolazi sa dual zvučnicima od 24 W, što pruža impresivan zvuk i dobar audio doživljaj.
 • Mogućnost povezivanja konzole ili streaming sticka omogućava jednostavno igranje video igara ili streaming omiljenih sadržaja.
 • Velika veličina ekrana od do 200 inča pruža imerzivno iskustvo gledanja, bilo da se radi o igranju igara ili gledanju filmova.

Ove karakteristike čine Paris Rhône projektor višenamjenskim uređajem koji će zadovoljiti potrebe različitih korisnika.

Jednostavno postavljanje

Paris Rhône projektor je dizajniran da bude jednostavan za postavljanje i korištenje. Evo nekoliko funkcionalnosti koje olakšavaju proces postavljanja:

 • Automatski auto fokus omogućava brzo i jednostavno podešavanje slike za najbolji prikaz, bez potrebe za ručnim podešavanjem.
 • Keystone korekcija omogućava fino podešavanje slike kako bi se izbjeglo iskrivljavanje uzrokovano kutem projekcije.
 • Inteligentno izbjegavanje prepreka omogućava projektoru da detektuje prepreke na putu i automatski prilagođava sliku kako bi se osiguralo neometano gledanje.
 • Automatski ulaz na zaslon omogućava automatsko prepoznavanje izvora signala i prikazivanje slike bez potrebe za dodatnim podešavanjima.

Ove funkcionalnosti olakšavaju postavljanje i podešavanje projektor za optimalno iskustvo gledanja.

Paris Rhône: Povoljni LCD True 4K Projektor!

This image is property of images.unsplash.com.

Premium dizajn

Paris Rhône projektor ima elegantan dizajn koji se ističe svojim kvalitetom i izgledom. Evo nekoliko karakteristika koje čine ovaj projektor premium dizajnom:

 • Sivo kućište projektora izgleda moderno i kvalitetno.
 • Zakrivljeni uglovi daju projektoru sofisticiran izgled i privlače pažnju.
 • Jednostavan i čist dizajn kućišta omogućava lako uklapanje projektora u većinu prostora.

Ovim karakteristikama, Paris Rhône projektor će se lijepo uklopiti u bilo koji prostor, pružajući elegantnu i modernu estetiku.

Zaključak

Paris Rhône LCD True 4K Projektor pruža visokokvalitetnu sliku i zvuk uz povoljnu cijenu. Sa brojnim funkcionalnostima i jednostavnim postavljanjem, ovaj projektor je odličan izbor za kućno kino iskustvo. Dugotrajna žarulja omogućava dugotrajno korištenje projektora. Sa svojim premium dizajnom, projektor će se uklopiti u bilo koji prostor.

Ako želite saznati više o Paris Rhône projektoru, posjetite link u opisu gdje možete nabaviti svoj primjerak. Veliko hvala Paris Rhône što su sponzorirali ovaj video i omogućili nam da podijelimo svoje iskustvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.