Ovako izgleda ogromna kutija Apple Vision Pro Apple Vision Pro headset dolazi u vrlo velikoj kutiji koja koristi karakterističan dizajn tvrtke Apple, kako je vidio MacRumors. Pakiranje, koje je prikazano u Apple-ovom videozapisu za obuku zaposlenika, slijedi dizajn koji se koristi kod mnogih drugih uređaja tvrtke, a kutije se otvaraju s gornje strane. Oni koji su se nadali uzbudljivom novom dizajnu pakiranja za ovu novu liniju proizvoda, bit će razočarani; gornji dio prismastične kutije prikazuje prednji pogled na Vision Pro headset, dok su svaka od duljih strana jednostavno ukrašena sivim natpisom „Vision Pro“ tvrtke Apple. Iako sam dizajn može biti poprilično nezapažen, veličina kutije je ogromna i gotovo popunjava cijeli krilo kupca. To je zato što sadrži Solo Knit traku, Dual Loop traku, Light Seal, dvije Light Seal jastučnice, pokrivač, vanjski napojni paket, USB-C kabel za punjenje, adapter za napajanje, krpa za poliranje i sam Vision Pro headset, što zahtijeva izuzetno veliku kutiju. Do sada nam je veličina i dizajn kutije bili nepoznati. Kupci koji kupuju Vision Pro u trgovini imaće svoj uređaj i različite dijelove složene u kutiji zajedno s headsetom od strane zaposlenika Apple Store-a. Uređaj je postavljen uzdužno u pravokutnoj kutiji i dolazi prethodno pričvršćen na Solo Knit traku. Iako je Vision Pro kutija puno veća od kutija uređaja poput Mac Studio, koji imaju tkaninski držač na vrhu za transport, na vrhu Vision Pro kutije nema držača. Vision Pro headset trebao bi se početi prodavati u petak, 2. veljače. Mark Gurman iz Bloomberga jučer je rekao da će Vision Pro, poput originalnog iPhonea, biti praćen spomenutim vrećicama za kupovinu za one koji kupe ili preuzmu uređaj u trgovinama.

Dizajn kutije

Dizajn kutije za Apple Vision Pro uređaj usklađen je s dizajnom drugih Apple uređaja. Prema informacijama saznatim od strane MacRumors, ovaj kutija koristi karakterističan dizajn otvaranja sa gornje strane, koji se koristi i kod mnogih drugih Apple uređaja. Na vrhu kockaste kutije nalazi se prednji prikaz Vision Pro headseta, dok su duže strane jednostavno obeležene sivim natpisom „Vision Pro“ u Apple fontu. Iako sam dizajn kutije može biti prilično nezapažen, veličina kutije je ogromna i gotovo da popunjava celo sedište. Ovo je zato što kutija sadrži nekoliko dodataka i pribora, uz sam Vision Pro headset, što zahteva veći prostor. Do sada, veličina i dizajn kutije bili su nepoznati.

Ovako izgleda ogromna kutija Apple Vision Pro

Sadržaj kutije

Kutija za Apple Vision Pro headset sadrži razne dodatke i pribor. Prema informacijama saznatim od strane MacRumors, unutar kutije se nalaze Solo Knit Band, Dual Loop Band, Light Seal, dva Light Seal jastuka, zaštitna maska, spoljni prenosni punjač, USB-C kabl za punjenje, adapter za napajanje, krpa za poliranje, kao i sam Vision Pro headset. Svi ovi delovi i pribor zahtevaju veliki prostor, zbog čega je kutija toliko velika. Ova pažljivo osmišljena kombinacija dodataka i pribora omogućava korisnicima potpuno i udobno iskustvo korišćenja Vision Pro uređaja.

Ovako izgleda ogromna kutija Apple Vision Pro

Pakovanje u prodavnici

Kupci koji kupe Vision Pro uređaj u prodavnici imaće sve delove i pribor spakovane zajedno sa samim headsetom od strane zaposlenih u Apple prodavnici. U kutiji, uređaj je postavljen dužinski, zajedno sa Solo Knit Band-om koji je već prikačen. Iako je kutija Vision Pro uređaja mnogo veća od kutija drugih uređaja poput Mac Studija, koji imaju dršku za nošenje od tkanine sa gornje strane, Vision Pro kutija nema dršku na vrhu. Ovo može biti malo nepraktično prilikom nošenja kutije, zbog veličine i težine samog uređaja. Međutim, pažljivo složen dizajn i upakovani delovi savršeno čuvaju Vision Pro uređaj i sprečavaju oštećenja tokom transporta.

Ovako izgleda ogromna kutija Apple Vision Pro

Datum lansiranja

Apple Vision Pro headset će biti lansiran u petak, 2. februara. Prema informacijama sa Twitter naloga Marka Gurmana sa Bloomberga, on će biti popraćen posebnim poklonom za kupce, slično kao originalni iPhone. Za one koji kupe ili preuzmu uređaj u prodavnici, biće obezbeđena posebna kupovina ukrasna torba kao uspomena. Ovo je dodatni gest od Apple-a koji dodatno vrednuje svoje korisnike i čini iskustvo kupovine Vision Pro uređaja još posebnijim. Sve u svemu, lansiranje ovog uređaja i dodatni poklon doprinose ekskluzivnosti i privlačnosti Vision Pro uređaja.

Na osnovu informacija dostupnih preko MacRumors-a, Apple Vision Pro headset dolazi u vrlo velikoj kutiji koja koristi prepoznatljiv dizajn Apple uređaja. Iako dizajn same kutije nije posebno inovativan, veličina kutije je izuzetno velika, gotovo da popunjava celo sedište. Kutija sadrži razne dodatke i pribor, zajedno sa samim Vision Pro headsetom. Kupci koji kupe uređaj u prodavnici će dobiti kutiju sa spakovanim delovima i priborom. Datum lansiranja je zakazan za 2. februar, uz poseban poklon za kupce.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.