Ova funkcija omogućava korisnicima da na Android uređaju jasno odvoje aplikacije za rad i privatne aplikacije, omogućujući im da koriste jedan telefon za oba radna i privatna korisnička iskustva, bez ometanja jednog drugog. Postavljanje „Više korisnika“ funkcije uključuje dodavanje novih korisničkih naloga i personalizaciju svakog naloga, pružajući korisnicima mogućnost da prilagode svoje uređaje prema različitim potrebama. Ova funkcija je korisna za one koji žele da dele telefon sa drugim ljudima ili omoguće deci da koriste telefon sa odabranim aplikacijama, također omogućuje personalizaciju tablet uređaja za različite članove porodice.

Ova funkcija omogućava korištenje jednog telefona za radna i privatna korisnička iskustva

Funkcija Više korisnika

Funkcija „Više korisnika“ na Androidu omogućava korisnicima da jasno odvoje aplikacije za rad i privatne aplikacije na istom uređaju. Ova funkcija je posebno korisna za one koji žele da koriste isti telefon za poslovne i lične svrhe, a žele da održe jasno razdvajanje između aplikacija koje koriste za rad i one koje koriste za privatne potrebe.

Omogućava jasno odvajanje aplikacija za rad i privatne aplikacije

Postavljanje funkcije „Više korisnika“ uključuje dodavanje novih korisničkih naloga i personalizaciju svakog naloga. Korisnici mogu kreirati odvojene naloge za radne aplikacije, gde mogu imati pristup poslovnim e-poštama, sastancima i drugim aplikacijama vezanim za rad. Ovi korisnički nalozi mogu biti zaštićeni PIN-om ili lozinkom kako bi se obezbedila privatnost i sigurnost poslovnih podataka.

Dodavanje novih korisničkih naloga

Funkcija „Više korisnika“ omogućava korisnicima da dodaju nove korisničke naloge na istom Android uređaju. Svaki nalog može biti personalizovan u skladu sa potrebama korisnika, sa odabranim pozadinskim slikama, zvucima, postavkama i postavkama ikona. Na taj način, svaki korisnik može imati svoje jedinstveno korisničko iskustvo i prilagođene aplikacije.

Personalizacija svakog naloga

Sa funkcijom „Više korisnika“, svaki nalog može biti personalizovan kako bi odražavao individualne želje i potrebe korisnika. Korisnici mogu prilagoditi izgled i postavke svog naloga tako da odgovaraju njihovom ličnom stilu i preferencijama. Na primer, mogu odabrati temu, postaviti pozadinsku sliku, odabrati omiljene aplikacije i dodati prečice na početnom ekranu. Ova personalizacija omogućava korisnicima da se osećaju udobno i produktivno tokom korišćenja svog telefona.

Ova funkcija omogućava korištenje jednog telefona za radna i privatna korisnička iskustva

Korištenje jednog telefona za radna i privatna korisnička iskustva

Funkcija „Više korisnika“ na Androidu omogućava korisnicima da koriste jedan telefon za oba radna i privatna korisnička iskustva bez ometanja jednog drugog. Ovo je posebno korisno za one koji žele da se odvoje od poslovnih obaveza kada završe sa radom i da se opuste sa svojim ličnim aplikacijama i sadržajem.

Bez ometanja jednog drugog

Kada koristite funkciju „Više korisnika“, vaše radne aplikacije, kao što su poslovne e-pošte, kalendari i druge aplikacije, će biti odvojene od vaših privatnih aplikacija, kao što su društvene mreže, igre i lične fotografije. Ovo omogućava da se fokusirate na radne obaveze tokom radnog vremena, a da istovremeno ne budete ometeni ličnim porukama ili obaveštajima.

Deljenje telefona sa drugim ljudima

Funkcija „Više korisnika“ je takođe korisna kada želite da delite telefon sa drugim ljudima. Možete kreirati posebne korisničke naloge za svakog korisnika i obezbediti da svaki korisnik ima pristup samo određenim aplikacijama i sadržaju. Na primer, možete kreirati nalog za decu sa odabranim aplikacijama i sadržajem koji je prikladan za njihovu dob, dok istovremeno zadržavate pristup poslovnim aplikacijama i vašim ličnim informacijama.

Omogućavanje dece da koriste telefon sa odabranim aplikacijama

Funkcija „Više korisnika“ je posebno korisna za porodice sa decom. Možete omogućiti deci pristup odabrenim aplikacijama i sadržaju na svom telefonu, dok istovremeno ograničavate pristup drugim sadržajima koji nisu prikladni za njih. Na taj način možete omogućiti svojoj deci da koriste telefon za igre, obrazovne aplikacije i druge zabavne sadržaje, a istovremeno zaštititi svoje poslovne podatke i privatnost.

Personalizacija tablet uređaja za različite članove porodice

Funkcija „Više korisnika“ takođe dopušta personalizaciju tablet uređaja za različite članove porodice. Možete kreirati zasebne korisničke naloge za svakog člana porodice, sa posebnim aplikacijama, postavkama i sadržajem koji odgovara njihovim interesima i potrebama. Na taj način svaki član porodice može imati svoje individualno iskustvo korišćenja tableta, bez mešanja sadržaja i postavki sa drugim članovima porodice.

Uz funkciju „Više korisnika“ na Androidu, korisnici mogu u potpunosti iskoristiti mogućnosti svog uređaja, omogućavajući im jasno odvajanje aplikacija za rad i privatne aplikacije, dodavanje novih korisničkih naloga i personalizaciju svakog naloga. Ova funkcija takođe omogućava da se jedan telefon koristi za oba radna i privatna korisnička iskustva, bez ometanja jednog drugog, što je posebno korisno za deljenje telefona sa drugim ljudima, omogućavanje dece da koriste telefon sa odabranim aplikacijama i personalizaciju tablet uređaja za različite članove porodice. Sa funkcijom „Više korisnika“ na Androidu, mogućnosti su praktično beskrajne.

Ova funkcija omogućava korištenje jednog telefona za radna i privatna korisnička iskustva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam pružila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice, slažete se s našom upotrebom kolačića.